FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

rossoner
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rossoner » 30 mar 2011, 21:45

Jel' ovo istina? haha oj bubrege! Ne mogu da vjerujem. Pa je li u tih pola sata vec bilo 3:0 ? Ovaj Ramic je cini mi se iz Jablanice...
Osim - drugo ime za Želju !

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 30 mar 2011, 21:47

Ma to je zato što nisu bili motivisani. Da im se obećalo po 500KM, sigurno bi bolje odigrali.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 30 mar 2011, 22:23

Da nisu igraci slucajno poceli da bojkotiraju Amara?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 30 mar 2011, 22:29

Zasto da ga bojkotiraju sami su krivi, igrac koji je pod ugovorom mora da daje svaku utakmicu svoj maksimum to mu je posao za to prima platu
3 dio izaso na Izvoru
http://www.sou.rce.ba/clanak/8993754916 ... ?ref=tiker

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 30 mar 2011, 22:36

danas sto sam vas gledao ono malo u vogosci je totalni odron, ljudi sa foruma bi onog zelju poderali ....

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 mar 2011, 22:41

Ma kakav bojkot kakvi bakrači, trebaju oni malo više pure da jedu... nek im je smanjio ako ovako nastave neće vidit ni Europa Lige!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 30 mar 2011, 22:51

@bokačo, krvotok i sl.

Amar: Kažnjeni su igrači i stručni štab. Svi smo se samokaznili. Logično je, ako je Klub obezbijedio uslove, i ako se rezultati ne poklapaju s tim, da neke posljedice moraju biti.

TOLIKO O TOME.

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 30 mar 2011, 23:31

Posteno od Coacha.

Nego mene zanimaju ovi natpisi za ovog malog Hodzica, prema mojim informacijama, ne bih o tome koliko su tacne i provjerene jer je to najlakse napisati ... Arminov otac izbjegava ugovor sa Zeljom pod svaku cijenu, jer ako ga potpisu i on se proda ide i Zelji dio a on to ne zeli, drugo Amar ga je zvao sad na ove posljednje pripreme i ovi su bili u Germany kod jednog kluba i tu se sef naljutio i mislim da je neko vrijeme Armina prekrizio. Da sumiram, Tata hoce da sina proda i da sebi uzme sve pare, nece sa Zeljom ugovor. Sef hoce ugovor s momkom koji ce ga vezivati za klub i naravno dobiti procenat od eventualnog transfera.
Mali jeste talenat i ja bi volio da ostane ali jedina nada su mi ovakvi komentari njegovi da mu je Zeljo svetinja ..
Nama je Željo svetinja jedina.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 mar 2011, 23:42

Vasa Ladacki je napisao/la:Posteno od Coacha.

Nego mene zanimaju ovi natpisi za ovog malog Hodzica, prema mojim informacijama, ne bih o tome koliko su tacne i provjerene jer je to najlakse napisati ... Arminov otac izbjegava ugovor sa Zeljom pod svaku cijenu, jer ako ga potpisu i on se proda ide i Zelji dio a on to ne zeli, drugo Amar ga je zvao sad na ove posljednje pripreme i ovi su bili u Germany kod jednog kluba i tu se sef naljutio i mislim da je neko vrijeme Armina prekrizio. Da sumiram, Tata hoce da sina proda i da sebi uzme sve pare, nece sa Zeljom ugovor. Sef hoce ugovor s momkom koji ce ga vezivati za klub i naravno dobiti procenat od eventualnog transfera.
Mali jeste talenat i ja bi volio da ostane ali jedina nada su mi ovakvi komentari njegovi da mu je Zeljo svetinja ..
Ja danas pročitah članak kako on kaže da svoju budućnost vidi u Želji... dobro, možda on ima i veće ambicije u životu, ali u najmanje bih očekivao da poptiše sa Željom i odigra nekoliko sezona, dok se ne pokaže dobar za dalje... sad, ko laže ne znam...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 31 mar 2011, 01:18

Ja sam lud, ja sam jak, ja sam Željin manijak.. :D :D

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 31 mar 2011, 01:48

Hawking je napisao/la:

Ja danas pročitah članak kako on kaže da svoju budućnost vidi u Želji... dobro, možda on ima i veće ambicije u životu, ali u najmanje bih očekivao da poptiše sa Željom i odigra nekoliko sezona, dok se ne pokaže dobar za dalje... sad, ko laže ne znam...

ma to su sve mahalske momak je kadet i mislim da nemoze jos potpisati ugovor pravi mozda grijesim al ono sto sam cuo za njega jeste da voli zelju , cuo sam da mu je dinamo nudio fine pare al da su odbili to jbga ako dodje neka cifra vjerovatno cemo ga izgubiti i to je realnost ...

kadetzelje
Kontakt:

Post Postao/la kadetzelje » 31 mar 2011, 01:50

Ja treniram s Hodzicem i nije mu Osim ponudio nikakav ugovor da potpise, bio je na stipendijskom kao Zola i Cera i to je sve..
Zola je isto igracina, znacilo nam je kad je Zola igrao s nama, ovi momci su Zeljini ;)
AMAR AMAR OSIM OSIM 8-)
Zadnja izmjena: kadetzelje, dana/u 18 apr 2011, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 31 mar 2011, 03:16

Malog Armina znam a znam mu i roditelje. Bas sam pricao na tu temu i sami kazu da nece nista raditi bez osima i bez konsultacija sa njim. I da cekaju da zaigra za prvi tim pa da se proda.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 31 mar 2011, 10:07

elSaik je napisao/la:@bokačo, krvotok i sl.

Amar: Kažnjeni su igrači i stručni štab. Svi smo se samokaznili. Logično je, ako je Klub obezbijedio uslove, i ako se rezultati ne poklapaju s tim, da neke posljedice moraju biti.

TOLIKO O TOME.
Tako i treba,o tome sam i pisao...neka su kaznjeni igraci,ali mora i strucni stab biti kaznjen...za lose igre odgovorni su i igraci ali i strucni stab koji je postavio te igrace i taktiku
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 31 mar 2011, 10:11

boccaccio je napisao/la:
elSaik je napisao/la:@bokačo, krvotok i sl.

TOLIKO O TOME.
Tako i treba,o tome sam i pisao...neka su kaznjeni igraci,ali mora i strucni stab biti kaznjen...za lose igre odgovorni su i igraci ali i strucni stab koji je postavio te igrace i taktiku
Pretekao si me u mišljenju. Red se mora znati.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 31 mar 2011, 10:33

O tome sam i pisao cijelo vrijeme...ja generalno nisam za kaznjavanje igraca na ovu varijantu,ali ako se igraci vec trebaju kazniti,onda neko treba kazniti i strucni stab,jer ne vidim zasto bi strucni stab ostao imun na bilo kakvu kaznu ako rezultati nisu kako treba i ako se ne poklapaju sa ambicijama...vidjeli smo dvije slabe igre naseg tima i koliko su igraci odgovorni,toliko su odgovorni i ljudi u strucnom stabu...meni je to sasvim logicno,ali eto,napadnut sam kao protivnik rezima Amara Osima :mrgreen: ,a slabo ko vidi da ja zapravo branim igrace,jer ne moze samo jedna strana biti kaznjena....nego toliko o tome...valja pobijediti u trebinju,uopste ne razmisljam o suspenziji,desice se sta treba da se desi,mi moramo probati da damo sve od sebe i da nadjemo motiva da pobijedimo tamo,jer se tako sve vraca na zeleni teren i ambicije ponovo postaju stvarne

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 31 mar 2011, 10:37

Tesko ce moj @boccaccio biti u Trebinju. Iskreno, ne ocekujem pobjedu mada cu se nadati istoj. Leotar je u opasnoj zoni, samo 7 bodova vise od Buducnosti i 4 boda od Veleza i svaki kiks kuci ih jos vise priblizava dnu. Zna se kakvi su i kako igraju kad im treba.
Mozda ne bi bilo lose da Amar kaze igracima da ce dobiti ono sto im je oduzeo poslije utakmice sa Slobodom i Širokim ako pobjede Leotara. Jedan razlog vise u njihovim glavama da daju 100% svojih mogucnosti!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 31 mar 2011, 10:42

Stole iz Bora je napisao/la:Tesko ce moj @boccaccio biti u Trebinju. Iskreno, ne ocekujem pobjedu mada cu se nadati istoj. Leotar je u opasnoj zoni, samo 7 bodova vise od Buducnosti i 4 boda od Veleza i svaki kiks kuci ih jos vise priblizava dnu. Zna se kakvi su i kako igraju kad im treba.
Mozda ne bi bilo lose da Amar kaze igracima da ce dobiti ono sto im je oduzeo poslije utakmice sa Slobodom i Širokim ako pobjede Leotara. Jedan razlog vise u njihovim glavama da daju 100% svojih mogucnosti!
Apsolutno se slazem,znam da ce biti tesko,ali moramo zadrzati ambicije i probati tamo dobiti...generalno gledajuci,nagrada je uvijek bolji motiv od kazne,pa vjerujem da bi bio dobar motiv igracima,da im Amar kaze upravo tako,naravno,onda da i Amar bude nagradjen na isti nacin

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 31 mar 2011, 10:48

boccaccio je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Tesko ce moj @boccaccio biti u Trebinju. Iskreno, ne ocekujem pobjedu mada cu se nadati istoj. Leotar je u opasnoj zoni, samo 7 bodova vise od Buducnosti i 4 boda od Veleza i svaki kiks kuci ih jos vise priblizava dnu. Zna se kakvi su i kako igraju kad im treba.
Apsolutno se slazem,znam da ce biti tesko,ali moramo zadrzati ambicije i probati tamo dobiti...generalno gledajuci,nagrada je uvijek bolji motiv od kazne,pa vjerujem da bi bio dobar motiv igracima,da im Amar kaze upravo tako,naravno,onda da i Amar bude nagradjen na isti nacin
Ne znam, naravno treba pokušati pobjediti u Trebinju, ali po meni je utakmica sa Širokim biti ili ne biti, tako da bi možda bilo pametnije sačuvati malo ekipu za tu utakmicu :roll:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 mar 2011, 10:59

Tako je obicno i bilo do sad kada su kaznjeni u narednoj utakmici ako su je dobili bilo im je sve vraceno!!! Vjerujem da ce tako biti i ovaj put a pokazalo se jako efektivno :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []