Tačno tako.kraljttbvb je napisao/la: ↑27 jun 2024, 12:05Isto ko i vikendica. Beton armirani, ali kad ides kod nekoga.
Odes, ljudi te ugoste, hvala lijepo, fino je bilo, dodjite i vi nama.
Kad ti imaš vikendicu, dodju ljudi kod tebe, fino bude, ali oni odose svojoj kući, a ti ostaneš da sve pospremis, slomis i sebe i ženu...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
The saddest thing in life is wasted talent.
- VensanKasel
- Kontakt:
Meni je fascinantno da je ljudima bitnije jedno loše mišljenje , nego 299 dobrihMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 jun 2024, 11:06Svadba, najveća budalaština. Svede se na najedanje i napijanje tuđih guzica, a tebi stres samo takav. Pozoveš 300 ljudi, nađe se opet onaj jedan koji će reći nije mene pozvao. Onaj će reći, nije mu vala nešto bio prostor, muzika nije valjala.
Ubjedljivo najveća glupost.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- numanumaye22
- Kontakt:
Nema vece gluposti od velikih svadbi i najIdanja svItskih guzovaca. Haj porodicu zovnes fino, prijatelje, provedes se fino, ali ljudi po 300-400 zvanica, nisu ljude u zivotu vidjeli nikad, nit ce sa njima kafe popit nakon svadbe, pa onda placaju po 20-25k, mozes pola Europe za medeni obici za te pare. 
Kod nas je to na jos gorem nivou, ono bas seljacki, pa imas pucanje u zrak, trestenje srpskih pjesmica, navaljivanje na sirenu kroz grad, igranje kola bakutanera sa 2 zuba u vilici gdje ne znaju ni koja je godina i slicno.
Jos kad dijele ono koverte, nadajuci se da ce vratiti bar pola ulozene cifre, a ono pola praznih koverata
Haj ko ima love i moze, ali roditelji im se zavale u kredit (jer vecinom parovi oboje ne rade) da bi najeli svItske guzovace, a nemaju tepiha u kuci, bas ono zivot na fol.
Kod nas je to na jos gorem nivou, ono bas seljacki, pa imas pucanje u zrak, trestenje srpskih pjesmica, navaljivanje na sirenu kroz grad, igranje kola bakutanera sa 2 zuba u vilici gdje ne znaju ni koja je godina i slicno.
Jos kad dijele ono koverte, nadajuci se da ce vratiti bar pola ulozene cifre, a ono pola praznih koverata
Haj ko ima love i moze, ali roditelji im se zavale u kredit (jer vecinom parovi oboje ne rade) da bi najeli svItske guzovace, a nemaju tepiha u kuci, bas ono zivot na fol.
Re: Chat
Imam osjećaj da ti ujutro kad se pogledaš u ogledalo prvo sebe zamrzis, a onda da se ne bi ubio uvjeravas se da je u Bosni najgore i tješiš se tako da nisi glupi Bosnjo, nego ipak ugledni građanin Njemačke, a onda se ipak mrziš jer tamo nisi njihov, nego si i dalje ipak naš, pa staviš na glavu vilenjacku kapu i živiš u nekoj svojoj zamišljenoj bajci.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ja ne znam koji je tebi qrac haha. Ti prozivaš nas za nešto, a bukvalno se sam ponašaš kao stereotipični bošnjo iz dijasporenumanumaye22 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 14:48Nema vece gluposti od velikih svadbi i najIdanja svItskih guzovaca. Haj porodicu zovnes fino, prijatelje, provedes se fino, ali ljudi po 300-400 zvanica, nisu ljude u zivotu vidjeli nikad, nit ce sa njima kafe popit nakon svadbe, pa onda placaju po 20-25k, mozes pola Europe za medeni obici za te pare.
1/1 tip što uzme BMW na leasing i čuva ga u garaži od godišnjeg do godišnjeg
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Ne znam da je lik ikad ista pozitivno napisao u vezi BiH. Jedva ceka da krene sr.at i sprdat.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ma kod nas su svadbe glupost, da vidis kako to fino i uljudno izgleda u Njemackoj, po hiljade gostiju bude, ljepota, civilizacija 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- JayCatwright
- Kontakt:
E tačno je ovaj Santas kleiner Freund und Helfer relevantan po pitanju derneka. 
Ja kad sam bio na oktoberfestu vidio sam seljacina vise nego na bilo kojoj nasoj svadbi, pravih svaba.
Ma trudim se da mu ni ne odgovaram, ali dopizdi mi vise lik. Qarinu si ti u Njemackoj, 90% vremena ovdje provedes...JayCatwright je napisao/la: ↑27 jun 2024, 17:54Navuče vas uvijek s istom pričom, ne bi me uopće čudilo da živi negdje tipa u Brezi
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jedva čekam da Leo ode na svoju prvu švabsku svadbu. Kako će se sj.ebati kad tamo neki Onkel Harald zvekne flašu ljutog na eks, podere košulju i otme muzici mikrofon da on štagod izrecituje.
U Bosni to radi tetak Jusuf - seljak. Harald je gospodin, bečka škola.
a muzika su im samo slageri, svaki na isti fazon i beat, ono tipa senna m tuc tuc ili ko izvornjaci mirsada und jaranen 
nisam vidio bogatijeg naroda, a da se ne zna zabavit i raskaltacit (ne racunam omladinu)
nisam vidio bogatijeg naroda, a da se ne zna zabavit i raskaltacit (ne racunam omladinu)
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pazi, svi će tebi reći da je bilo super na svadbi. A onda kasnije...VensanKasel je napisao/la: ↑27 jun 2024, 14:47Meni je fascinantno da je ljudima bitnije jedno loše mišljenje , nego 299 dobrihMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 jun 2024, 11:06Svadba, najveća budalaština. Svede se na najedanje i napijanje tuđih guzica, a tebi stres samo takav. Pozoveš 300 ljudi, nađe se opet onaj jedan koji će reći nije mene pozvao. Onaj će reći, nije mu vala nešto bio prostor, muzika nije valjala.
Ubjedljivo najveća glupost.![]()
@gefufnall otkad nisam čuo za taj izraz raskaltačiti hahahahaahaha
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kad sam vidio i cuo sta slusaju na oktoberfestu (brat mi gore pa slao video), pravi tradicionalni dernek ala bh svadba. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
to je vasar jedan obicni, ispusni ventil radisnom bavarskom seljaku i zanimljiv jesenski trip Englezima
narodima koji imaju Cevljanovice i Cimburijadu taj skup samo moze izazvati susramlje
narodima koji imaju Cevljanovice i Cimburijadu taj skup samo moze izazvati susramlje
Bravo, to je tokraljttbvb je napisao/la: ↑27 jun 2024, 10:30Kod mene vecera sa 35 ljudi. Manji restoran, fina atmosfera, fino druženje, ispalo 10 puta bolje nego smo planirali.
Inače i ja i žena smo bili stava da je bolje pare potrošiti na dobro putovanje, nego praviti neku veliku svadbu...
Mišljenja sam da su te mega-giga svadbe imale nekog smisla kada nisu postojale društvene mreže, čisto da što više ljudi sazna da si se vjenčao.
Sretno, da vam brak potraje aBd
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
To je za Leoreya evropejski festival, a kad to govori za BiH, seljaklukmuhamedhulk je napisao/la: ↑27 jun 2024, 18:44Kad sam vidio i cuo sta slusaju na oktoberfestu (brat mi gore pa slao video), pravi tradicionalni dernek ala bh svadba.![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.