delinjo je napisao/la: ↑15 nov 2021, 20:29jolicnikola je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:11dudlaj mi qrac
edit: doć će ti Soraja da ti zapuši slavinu pa ćeš da vidiš ko je retardiran, debilu jedan![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
delinjo je napisao/la: ↑15 nov 2021, 20:29jolicnikola je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:11dudlaj mi qrac
edit: doć će ti Soraja da ti zapuši slavinu pa ćeš da vidiš ko je retardiran, debilu jedan![]()
![]()
![]()
![]()
jolicnikola je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:11dudlaj mi qracPatriceKwedi je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:02Jesi ti retardiran?jolicnikola je napisao/la: ↑15 nov 2021, 17:58jesu li Viki i Anđa slavile prolaz Vatrenih i čestitale Srbima na tome što su uradili isto?
edit: doć će ti Soraja da ti zapuši slavinu pa ćeš da vidiš ko je retardiran, debilu jedan
Ja sam nekoliko puta provocirao đonija da mi odgovori na ovaj nacin i švrakino isto i nikad ništa, a isto sam vrijeđao.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 23:29jolicnikola je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:11dudlaj mi qrac
![]()
![]()
90minut je napisao/la: ↑16 nov 2021, 02:10Ja sam nekoliko puta provocirao đonija da mi odgovori na ovaj nacin i švrakino isto i nikad ništa, a isto sam vrijeđao.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 23:29jolicnikola je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:11
dudlaj mi qrac
![]()
![]()
I odustao sam kontam nisu ljudi od tog posla, kad odjednom švrakino se izdera na nekog zenicanina popiša se po njemu evo ga i đoni isto.
Valjda ih uhvatili peglati pogrešan dan.![]()
jolicnikola je napisao/la: ↑16 nov 2021, 02:2690minut je napisao/la: ↑16 nov 2021, 02:10Ja sam nekoliko puta provocirao đonija da mi odgovori na ovaj nacin i švrakino isto i nikad ništa, a isto sam vrijeđao.
I odustao sam kontam nisu ljudi od tog posla, kad odjednom švrakino se izdera na nekog zenicanina popiša se po njemu evo ga i đoni isto.
![]()
![]()
![]()
a sad kako izgleda HR verzija pjesme "Ludi letnji ples":
Šibenik, Zadar, Biograd
Rijeka, Pula, Zagreb grad
Varaždin i Čakovec
Crazy summer dance
Osijek, Split, Gospić, Knin
Vukovar i Dubrovnik
Ploče, Hvar, Brač i Cres
Ludi ljetni ples
Crazy summer dance
https://youtube.com/shorts/zHbymB2ZSdo?feature=share90minut je napisao/la: ↑16 nov 2021, 03:30jolicnikola je napisao/la: ↑16 nov 2021, 02:2690minut je napisao/la: ↑16 nov 2021, 02:10
Ja sam nekoliko puta provocirao đonija da mi odgovori na ovaj nacin i švrakino isto i nikad ništa, a isto sam vrijeđao.
![]()
![]()
![]()
a sad kako izgleda HR verzija pjesme "Ludi letnji ples":
Šibenik, Zadar, Biograd
Rijeka, Pula, Zagreb grad
Varaždin i Čakovec
Crazy summer dance
Osijek, Split, Gospić, Knin
Vukovar i Dubrovnik
Ploče, Hvar, Brač i Cres
Ludi ljetni ples
Crazy summer dance
Mirza Šoljanin: Nekad velika pjevačka nada, danas osoba "operisana od javnosti"
Ovaj tamnokosi ljepotan izuzetnih pjevačkih sposobnosti od samog pojavljivanja na takmičenju osvojio nas je svojim šarmom.
Sad je pokazala da je sponza.
Kakav debil , odvratni debil .Juventinissimo je napisao/la: ↑16 nov 2021, 20:56https://sportsport.ba/magazin/andres-na ... nez/412495
Skoric pomjera granice.
Samo im donosite klikove ovako. Evo ja sam sada otvorio da vidim o cemu se radi, a inace ne bi jer ulazim direktno na forum.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 nov 2021, 21:24Kakav debil , odvratni debil .Juventinissimo je napisao/la: ↑16 nov 2021, 20:56https://sportsport.ba/magazin/andres-na ... nez/412495
Skoric pomjera granice.
Trenutno korisnika/ca: enobarca, Slatinash_7, ŠTA_JE i 5 gostiju.