ovaj frajer je odigro strasnu utakmicu protiv rome, pretpostavljam da nema ni 20juventus 0244 je napisao/la:Bolje bi bilo da Sorensen ili Salihamidžić igraju poziciju desnog beka.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Evil Genius
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Motta je puno "jaci" igrac na mjestu stopera (barem ja tako mislim), dok je bio stoper u omladinskom pogonu Atalante vazio je za jednog od najboljih mladih branica u Italiji, i jednog od najvecih talenata svoga doba. Koja sila neprilika ga odevede na bok, ne znam. 
Support Velez, It's logical! ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Trebali smo dobit al...tako je to,nekad imas srece,nekad nemas a mi veceras nismo imali...cestitke Violama na ipak zasluzenom bodu.Dobro i organizovano su se branili i uz dosta srece dosli do boda.
Storari - Bez posla,kod gola nije mogao nista...ostatak utakmice presjedio na golu.
Motta - Najslabiji pojedinac veceras.Vargas ga ubio,svaki napad Fiorentine je bio po desnoj strani.Trudio se on al ipak nije kalibar za Juventus..
Bonucci - Dosta dobro odradio posao veceras.Doduse i nije ga bilo previse uslijed nedostatka napada Fiorentine al imao par dobrih postavljanja i intervencija.Dobio i zuti karton...
Chiellini - Isto kao i Bonucci.Bez previse posla,ono sto je imao besprijekorno obavio.
Grosso - Nije to stari Grosso od prije 4-5 godina...Trudio se al Juve mora potraziti bolje rijesenje.Mozda je Traore trebao igrati veceras...
Aquillani - Primjetno je da je igrao "pod rucnom" veceras.Vjerovatno je nedavna laksa povrede ucinila svoje,pa je Alberto veceras igrao sa rezervom..izbjegavao je duele i nije bilo potrebne agresivnosti i agilnosti.Nije to bilo na nivou sigurno,kasnije je i zamjenjen.Slabija partija al pokusacemo ga opravdat cinjenicom da je imao laksu povredu...
Melo - Solidan,nista posebno..al primjetan je napredak u odnosu na proslu sezonu.Mnogo manje rizika i nervoze je u njegovoj igri,sto je automatski korisnije za tim...nek nastavi ovako
Marchiso - Solidno kao i Melo.Zamjerka je da treba preuzimati vise odgovornosti u pojedinim trenucima,pogotovo kad ne ide ekipi...S obzirom koliko je hvaljen i koliko se od njega ocekuje,mora preuzimati vise odgovornosti...sto nije slucaj.
Krasic - Udvojen u svakoj akciji,dva igraca su uvijek oko njega bila,na trenutke i tri.. tako da nije mogao mnogo.Pored toga pokazao veliku zelju i borbenost i nesumljivo najbolji igrac Juventusa ove sezone,pa i u ovoj utakmici u kojoj nije imao dovoljnu pomoc saigraca pa da njegov individualni kvalitet dodje do izrazaja...
Quagliarella - Nije se bas naigrao al savim solidan.Fabio je pojacanje i sigurno njegov ucinak je u mnogome doprinio Juventusovim rezultatima
Del Piero - Majstor je majstor.Trudio se,imao dva odlicna slobodnjaka i jednu veliku sansu al lopta nije htjela u gol...ipak kada vidis kako jedan 36.-godisnjak igra i bori se na najvisoj razini..onda treba samo cestitati.
Iaquinta - Unio potrebnu svjezinu,psustio par lopti i imao jednu dobru sansu gdje je Boruc fenomenalno odbranio.Sasvim solidno,kako se i ocekuje od njega...
Pepe - Kao i Iaquinta,solidno odradio posao...postigao i jedan lijep gol na lukav nacin.Moje misljenje je da pepe moze jos bolje...nadam se da ce to i pokazati.
Lanzafame - Bez puno prilike i ucesca u efektivnoj igri za vrijeme koje je dobio na terenu.Potencijal je neosporan al mora nastaviti raditi i igrati u kontinuitetu...
Del Neri - Po meni najveci krivac za ovaj rezultat.Iz dva razolga..poceo je mec sa Del Pierom i Quagliarellom,dakle bez pravog spica i sidrasa u napadu,koji je potreban za ovakave tekme,pogotovo za tim koji zasniva igru preko krila...Jednostavno duge lopte i lopte koje su isle u 16 nisu imale nikavog efekta pored robusnih stopera Fiorentine.Kasnije kada je ubacio Iaquintu,puno bolje je to bilo...nadam se da se ove gres nece ponavljati i da je shvatio da u ekipi mora imati sidrasa u napadu a nikako dva omalena napadaca,koji to po vokaciji cak i nisu...nema od tog nista.Drugi razlog...vidio je da krasica udvajaju i da nema puno prostora na desnoj strani i umjesto da mu zamjeni stranu odmah..on to radi pred kraj...naravno tada smo puno opasniji bili.Ala eto..necu ga kritikovat,dosta dobrog je uradio za ovaj tim...
Raduje me ipak da nismo porazeni..pokazali smo volju i borbenost sto je najvaznije a samo nedostatak srece nas je kostao pobjede.I jos jedna stvar.Tuttosport..poslije tekme je donio naslov "nezreli"..sto je apsolutno tacno.Ovakve utakmice se moraju pobjeđivati a nama fali kontinuitet u igri da bi uspjeli u tome..al jos jednom ponavljam...zadovoljan sam,borba i htijenje su na prvom mjestu a rezultat ce doci,jer mi smo u jednom slozenom procesu izgradnje tima...i idemo dobrim putem..strpljenja
FORZA JUVE
Izvinjavam se na duzem postu,al ovo je bila vazna tekma koja je pokazala neke stvari..pa sam je i detalnjije analizirao.
Storari - Bez posla,kod gola nije mogao nista...ostatak utakmice presjedio na golu.
Motta - Najslabiji pojedinac veceras.Vargas ga ubio,svaki napad Fiorentine je bio po desnoj strani.Trudio se on al ipak nije kalibar za Juventus..
Bonucci - Dosta dobro odradio posao veceras.Doduse i nije ga bilo previse uslijed nedostatka napada Fiorentine al imao par dobrih postavljanja i intervencija.Dobio i zuti karton...
Chiellini - Isto kao i Bonucci.Bez previse posla,ono sto je imao besprijekorno obavio.
Grosso - Nije to stari Grosso od prije 4-5 godina...Trudio se al Juve mora potraziti bolje rijesenje.Mozda je Traore trebao igrati veceras...
Aquillani - Primjetno je da je igrao "pod rucnom" veceras.Vjerovatno je nedavna laksa povrede ucinila svoje,pa je Alberto veceras igrao sa rezervom..izbjegavao je duele i nije bilo potrebne agresivnosti i agilnosti.Nije to bilo na nivou sigurno,kasnije je i zamjenjen.Slabija partija al pokusacemo ga opravdat cinjenicom da je imao laksu povredu...
Melo - Solidan,nista posebno..al primjetan je napredak u odnosu na proslu sezonu.Mnogo manje rizika i nervoze je u njegovoj igri,sto je automatski korisnije za tim...nek nastavi ovako
Marchiso - Solidno kao i Melo.Zamjerka je da treba preuzimati vise odgovornosti u pojedinim trenucima,pogotovo kad ne ide ekipi...S obzirom koliko je hvaljen i koliko se od njega ocekuje,mora preuzimati vise odgovornosti...sto nije slucaj.
Krasic - Udvojen u svakoj akciji,dva igraca su uvijek oko njega bila,na trenutke i tri.. tako da nije mogao mnogo.Pored toga pokazao veliku zelju i borbenost i nesumljivo najbolji igrac Juventusa ove sezone,pa i u ovoj utakmici u kojoj nije imao dovoljnu pomoc saigraca pa da njegov individualni kvalitet dodje do izrazaja...
Quagliarella - Nije se bas naigrao al savim solidan.Fabio je pojacanje i sigurno njegov ucinak je u mnogome doprinio Juventusovim rezultatima
Del Piero - Majstor je majstor.Trudio se,imao dva odlicna slobodnjaka i jednu veliku sansu al lopta nije htjela u gol...ipak kada vidis kako jedan 36.-godisnjak igra i bori se na najvisoj razini..onda treba samo cestitati.
Iaquinta - Unio potrebnu svjezinu,psustio par lopti i imao jednu dobru sansu gdje je Boruc fenomenalno odbranio.Sasvim solidno,kako se i ocekuje od njega...
Pepe - Kao i Iaquinta,solidno odradio posao...postigao i jedan lijep gol na lukav nacin.Moje misljenje je da pepe moze jos bolje...nadam se da ce to i pokazati.
Lanzafame - Bez puno prilike i ucesca u efektivnoj igri za vrijeme koje je dobio na terenu.Potencijal je neosporan al mora nastaviti raditi i igrati u kontinuitetu...
Del Neri - Po meni najveci krivac za ovaj rezultat.Iz dva razolga..poceo je mec sa Del Pierom i Quagliarellom,dakle bez pravog spica i sidrasa u napadu,koji je potreban za ovakave tekme,pogotovo za tim koji zasniva igru preko krila...Jednostavno duge lopte i lopte koje su isle u 16 nisu imale nikavog efekta pored robusnih stopera Fiorentine.Kasnije kada je ubacio Iaquintu,puno bolje je to bilo...nadam se da se ove gres nece ponavljati i da je shvatio da u ekipi mora imati sidrasa u napadu a nikako dva omalena napadaca,koji to po vokaciji cak i nisu...nema od tog nista.Drugi razlog...vidio je da krasica udvajaju i da nema puno prostora na desnoj strani i umjesto da mu zamjeni stranu odmah..on to radi pred kraj...naravno tada smo puno opasniji bili.Ala eto..necu ga kritikovat,dosta dobrog je uradio za ovaj tim...
Raduje me ipak da nismo porazeni..pokazali smo volju i borbenost sto je najvaznije a samo nedostatak srece nas je kostao pobjede.I jos jedna stvar.Tuttosport..poslije tekme je donio naslov "nezreli"..sto je apsolutno tacno.Ovakve utakmice se moraju pobjeđivati a nama fali kontinuitet u igri da bi uspjeli u tome..al jos jednom ponavljam...zadovoljan sam,borba i htijenje su na prvom mjestu a rezultat ce doci,jer mi smo u jednom slozenom procesu izgradnje tima...i idemo dobrim putem..strpljenja
FORZA JUVE
Izvinjavam se na duzem postu,al ovo je bila vazna tekma koja je pokazala neke stvari..pa sam je i detalnjije analizirao.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
niste lose odigrali,al po meni i niste zasluzili pobjedu,prije svega jer je Fiorentina odigrala odlicno takticki utakmicu,mislim da je ovaj remi i najrealniji...mogli ste i do pobjede,sto ne bi bilo nezasluzeno,al ipak mislim da je ovako najrealnije...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- sarajlija89
- Kontakt:
Rani gol je u mnogome odredio tok utakmice..jednostavno Fiorentina se povukla igrala bunker i cekala kontru..u takvoj konstalaciji snaga..Juve je dosta dobro odigrao...stvorio 5-6 odlicnih sansi al dzaba kad nece...
Nisat,zasluzeno je Fiorentina odnijela bod a nama ostaje zal za propustenim prilikama...
Ipak raduje jedna cinjenica..10 utakmica bez poraza i to 4-5 derbya...Inter,Milan,Roma,genoa,Fiorentina...
Dobar je Juve
al fali tu jos kontinuiteta u igri i rezultataima da bi eventualno napravili neki iskorak...
Nisat,zasluzeno je Fiorentina odnijela bod a nama ostaje zal za propustenim prilikama...
Ipak raduje jedna cinjenica..10 utakmica bez poraza i to 4-5 derbya...Inter,Milan,Roma,genoa,Fiorentina...
Dobar je Juve
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Interista di cuore
- Kontakt:
kad prije odigraste 45 derbija ???
remi protiv Firenze i nije neki kiks,pod uslovom da dobijete Cataniu u iducem kolu...a to si u pravu da niste primili onaj jeftin go,ko zna kako bi se utakmica odvijala...
kad prije editova papak

remi protiv Firenze i nije neki kiks,pod uslovom da dobijete Cataniu u iducem kolu...a to si u pravu da niste primili onaj jeftin go,ko zna kako bi se utakmica odvijala...
kad prije editova papak
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 28 nov 2010, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ja se ne bih složio, svaka čast Fiorentini na njihovoj igri, ali uzalud njihova taktika, da Boruc nije bio raspoložen i skidao nemoguće. Treba priznati da je bio kriv kod gola, ali to neumanjuje njegovu izvrstnu partiju danas.Interista di cuore je napisao/la:niste lose odigrali,al po meni i niste zasluzili pobjedu,prije svega jer je Fiorentina odigrala odlicno takticki utakmicu,mislim da je ovaj remi i najrealniji...mogli ste i do pobjede,sto ne bi bilo nezasluzeno,al ipak mislim da je ovako najrealnije...
Ponavljam svaka čast Fiorama, ali Juve zaslužio tri bobe.
- Interista di cuore
- Kontakt:
najvazniji detalj utakmice je onaj iz 4,5. minute kad su Viole dale go,od tog trenutka njihova taktika je bila jasna ( a i jedina moguca i logicna ) i to su vise nego solidno odradili...zato sam reko da je remi najrealniji,al sam i napiso da ne bi bilo nezasluzeno da ste dobili jer ste imali sansi za pobjedu...juventus 0244 je napisao/la:Ja se ne bih složio, svaka čast Fiorentini na njihovoj igri, ali uzalud njihova taktika, da Boruc nije bio raspoložen i skidao nemoguće. Treba priznati da je bio kriv kod gola, ali to neumanjuje njegovu izvrstnu partiju danas.Interista di cuore je napisao/la:niste lose odigrali,al po meni i niste zasluzili pobjedu,prije svega jer je Fiorentina odigrala odlicno takticki utakmicu,mislim da je ovaj remi i najrealniji...mogli ste i do pobjede,sto ne bi bilo nezasluzeno,al ipak mislim da je ovako najrealnije...
Ponavljam svaka čast Fiorama, ali Juve zaslužio tri bobe.
- sarajlija89
- Kontakt:
ma ne gledam dok kucam..pa tek kasnije procitam i eventualno ispravim....jednostavno bio sam brzi od tebeInterista di cuore je napisao/la:kad prije odigraste 45 derbija ???![]()
![]()
kad prije editova papak![]()
Tesko je protiv bunkera igrati...a mi smo napravili par odlicnih prilika..al Boze moj..stvarno nismo imali srece.
Eh kolko bi nam znacila ova tri boda..stvarno ostaje velika zal...al idemo dalje,sta sad...jas am stvarno zadovoljan Juventusom ove sezone,pogotovo sto smo mahom svi pesimisti bili..ovo je renesansa na odnosu prosle sezone.
- Interista di cuore
- Kontakt:
vecerasnja utakmica je bila jos vaznija s obzirom na cinjenicu da Milan nije dobio,al opet ponavljam ovo i nije neki kiks ako dobijete Cataniu...
pratio sam Juve i prosle sezone ( iako ove dosta vise ) i mogu rec da ste barem za dvije klase bolja ekipa sa dolaskom Del Neria iako sam ja prvi sumnjo da on moze nesto napravit sa Juvetom...kakogod nadam se da cete lagano izborit LP,jer smijesno je da u istoj nema Bianconera...
dosta od mene veceras
pratio sam Juve i prosle sezone ( iako ove dosta vise ) i mogu rec da ste barem za dvije klase bolja ekipa sa dolaskom Del Neria iako sam ja prvi sumnjo da on moze nesto napravit sa Juvetom...kakogod nadam se da cete lagano izborit LP,jer smijesno je da u istoj nema Bianconera...
dosta od mene veceras
Sve to stoji oni su došli da pokušaju dati gol i da se brane, i uspjeli su samim tim su zaslužili taj bod, ali moje je mišljenje da su više sretno nego taktički došlo do boda, to je ta poenta moje priče , mislim da se sad razumijemoInterista di cuore je napisao/la:najvazniji detalj utakmice je onaj iz 4,5. minute kad su Viole dale go,od tog trenutka njihova taktika je bila jasna ( a i jedina moguca i logicna ) i to su vise nego solidno odradili...zato sam reko da je remi najrealniji,al sam i napiso da ne bi bilo nezasluzeno da ste dobili jer ste imali sansi za pobjedu...
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma kiks je..jer i protiv catanie se podrazumijevala pobjeda..a onda derby sa laziom...
ovakve tekme se moraju dobivat...romu i fiorentinu smo trebali dobit..al nezreli smo jos uvijek za neke vece stvari.
Zadrzat prikljucak do januara i uz par pojacanja..sto da ne
ovakve tekme se moraju dobivat...romu i fiorentinu smo trebali dobit..al nezreli smo jos uvijek za neke vece stvari.
Čuvaj te se Sicilije, znaju oni iznenaditi (Miccoli, Pastore i društvo)Admir_Sa je napisao/la:Sutra vas lagano
- Interista di cuore
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la:Sve to stoji oni su došli da pokušaju dati gol i da se brane, i uspjeli su samim tim su zaslužili taj bod, ali moje je mišljenje da su više sretno nego taktički došlo do boda, to je ta poenta moje priče , mislim da se sad razumijemoInterista di cuore je napisao/la:najvazniji detalj utakmice je onaj iz 4,5. minute kad su Viole dale go,od tog trenutka njihova taktika je bila jasna ( a i jedina moguca i logicna ) i to su vise nego solidno odradili...zato sam reko da je remi najrealniji,al sam i napiso da ne bi bilo nezasluzeno da ste dobili jer ste imali sansi za pobjedu....
razumijem ja sta ti hoces rec,vjerovatno bih i ja tako prico da je Inter u pitanju...al tako je u fudbalu,pogotovo u calciu ( pogotovo ekipe koje igraju protiv velikana ) kad ga zabijes svim silama pokusas odbranit to vodstvo...
s obzirom na situaciju u ligi ove sezone,mislim da ste legitimni kandidati za scudetto,jbg ipak ste na tabeli ispred prvaka evrope
Bitno je ostati među prva četiri do Januara, a za dalje uz par pojačanja, moglo bi biti iznad očekivanjasarajlija89 je napisao/la:Ma kiks je..jer i protiv catanie se podrazumijevala pobjeda..a onda derby sa laziom...
- sarajlija89
- Kontakt:
Juventus je zivot,sve ostalo su sitnice...
Za sve se navija, JUVENTUS se voli... 
sarajlija89 je napisao/la:Juventus je zivot,sve ostalo su sitnice...
Niste odavno valaZa sve se navija, JUVENTUS se voli...
nema potpisa
Naprijed Lech !!
u strasno ste nezavidnoj situaciji, city i lech po 7, vi 4, a docekujete cityja u zadnjem kolu, znaci morate obje dobiti da bi sigurno prosli, bice to tesko, ali i interesantno
nista, sretno u srijedu/cetvrtak, ne znam kad se igra
u strasno ste nezavidnoj situaciji, city i lech po 7, vi 4, a docekujete cityja u zadnjem kolu, znaci morate obje dobiti da bi sigurno prosli, bice to tesko, ali i interesantno
nista, sretno u srijedu/cetvrtak, ne znam kad se igra
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.