AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Debeli će navodno pokušati produžiti rok koji su naši ostavili Donarumi za potpis ugovora, ali naši haman ne popuštaju, Gigio ima rok od 48 sati da se izjasni. Ukoliko ne potpiše onda naši traže novog golmana. Nema popuštanja, samo u kost!
Il Club più titolato al mondo!
- nextterrain
- Kontakt:
Krychowiak ce biti najvjerovatnije opcija s kipe jer sam citao da mu Montella nece ponuditi kljucnu ulogu na terenu, vjerovatno ce mijenjati Kessija ili Bonaventuru u vezi, tj. Rotirati ih po potrebi. Sumnjam da ce dirati vezu Suso-Jack koja je radila vrlo dobro, ako dodje Forsberg koji je skoro isti tip igraca kao Bonaventura ima li bi 2 igraca koja mogu dati kljucni pas uz Susa I ofanzivne bekove. Naravno treba se to jos uklopiti sve, trebat xe period adaptacije, zato nam kvalifikacije za LE su super, imat cemo 4 takmicarske utakmice pod uslovom da ne ispadnes kvalifikacijama.
Kako su samo sposobni u upravi niko nije znao da je Silva dosao u Milanellu, sakrio se u Mirabellijev dzep
Kako su samo sposobni u upravi niko nije znao da je Silva dosao u Milanellu, sakrio se u Mirabellijev dzep
Nisu zvucna imena sad za sad dovedeni igraci, ali imaju svi veliki potencijal, tako da podrzavam rad nove uprave.
Doc ce jedno bombasticno ime uskoro, hem zbog prodaje dresova i sezonskih karata hem sto nam treba jedan sjajan veznjak. Ovaj decko iz Porta je puni pogodak, jer trpa za repku kao i klub, 40M za takav potencijal je kradja ovih dana.
Forsberg za 30M? Momentalno pristati, 26god debitant u BL, kralj asistencija i opasan po golu. Slican Eriksenu kojeg smo mogli uzeti za 13M iz Ajaxa onda...
Doc ce jedno bombasticno ime uskoro, hem zbog prodaje dresova i sezonskih karata hem sto nam treba jedan sjajan veznjak. Ovaj decko iz Porta je puni pogodak, jer trpa za repku kao i klub, 40M za takav potencijal je kradja ovih dana.
Forsberg za 30M? Momentalno pristati, 26god debitant u BL, kralj asistencija i opasan po golu. Slican Eriksenu kojeg smo mogli uzeti za 13M iz Ajaxa onda...
krihovijak je prije godinu dana važio kao wc veznjak koji se zajebao prelaskom u psg tako da čisto sumnjam da bi bio opcija za klupe 
a i njemu je vjerujem pun qurac neigranja, baš bi on poslije sjedenja na klupi u parizu došao u milan po novu turu grijanja klupe.
ja se potajno nadam nekom kreativcu koji bi bio šlag na tortu čitavog merkata iako je i ovako ispalo fantastično, bez obzira na dva krila i dva ofanzivna beka treba nam neko sa dobrom vizijom i završnim pasom.
a na kraju krajeva, treba neko ko će razigravati krila i bekova da bi bili još dodatno opasniji, neće uvijek moći sve sami na postavljenu odbranu.
uglavnom poslije dugo vremena vjerujem našoj upravi, znam da će odraditi dobar posao i sklopiti super ekipu tako da nema brige.
javljaju da je forsberg dogovorio sa milanom, samo još ostaje da se klubovi dogovore
a i njemu je vjerujem pun qurac neigranja, baš bi on poslije sjedenja na klupi u parizu došao u milan po novu turu grijanja klupe.
ja se potajno nadam nekom kreativcu koji bi bio šlag na tortu čitavog merkata iako je i ovako ispalo fantastično, bez obzira na dva krila i dva ofanzivna beka treba nam neko sa dobrom vizijom i završnim pasom.
a na kraju krajeva, treba neko ko će razigravati krila i bekova da bi bili još dodatno opasniji, neće uvijek moći sve sami na postavljenu odbranu.
uglavnom poslije dugo vremena vjerujem našoj upravi, znam da će odraditi dobar posao i sklopiti super ekipu tako da nema brige.
javljaju da je forsberg dogovorio sa milanom, samo još ostaje da se klubovi dogovore
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Onda mislim da Biglia ne dolazi, umjesto toga ce dovesti Forsberga jer cisto sumnjam da ce Jack ili Suso izgubiti svoju poziciju u timu, ali svejedno mi neka najbolji igraju I naravno bit ce mnogo utakmica I rotacija, ko igra mi je manje bitno sve dok ima rezultataa
eto ispade da su njih dvojica kao messi, pa će teško izgubiti početnu poziciju 
ajde još i nekako jack koji nas je zadužio i odigrao dvije dobre sezone, al' kakve vala kredite ima suso, bio je blago rečeno prosječan ovaj drugi dio polusezone.
što se mene tiče nemam ništa protiv da obojica igraju u prvoj postavi i da se umjesto krila dovede veznjak, al' u slučaju da dođe forsberg sa lakoćom će neki od njih biti poslan na klupu, nijedan od njih nije kvalitetan u toj mjeri da je ne daj bože nezamjenjiv član.
ali u svakom slučaju će dosta igrača imati veliku minutažu ove sezone bez obzira na njihov status, valja im igrati na 3 fronta
ajde još i nekako jack koji nas je zadužio i odigrao dvije dobre sezone, al' kakve vala kredite ima suso, bio je blago rečeno prosječan ovaj drugi dio polusezone.
što se mene tiče nemam ništa protiv da obojica igraju u prvoj postavi i da se umjesto krila dovede veznjak, al' u slučaju da dođe forsberg sa lakoćom će neki od njih biti poslan na klupu, nijedan od njih nije kvalitetan u toj mjeri da je ne daj bože nezamjenjiv član.
ali u svakom slučaju će dosta igrača imati veliku minutažu ove sezone bez obzira na njihov status, valja im igrati na 3 fronta
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Silva i Forsberg su se pojavili niotkuda. Ako ovog drugog završe, biće perverzija.
Ako mogu dovesti ovog iz PSG-a na posudbu, biće odlično. Igrat će se dosta utakmica, biće povreda, treba podebljati taj vezni red.
Ja se nadam da će ubrzo završiti Contia, Bigliu i Forsberga. Posle toga se nadati nekoj "bombi" do kraja mercata u vidi kreativnijeg veznog igrača.
Ako prodaju Baccu, dovesti Kalinića. Koliko je ovaj tim bio loš da sad moraju dovesti 7-8 igrača kako bi bili konkurentni za plasman u LP.
Kako je Monteli ovo pratiti? Gledaš šta će ti sve biti na raspolaganju ali i osjećaš pritisak jer će očekivanja biti velika i sve osim plasmana u LP će biti neuspjeh.
Ako mogu dovesti ovog iz PSG-a na posudbu, biće odlično. Igrat će se dosta utakmica, biće povreda, treba podebljati taj vezni red.
Ja se nadam da će ubrzo završiti Contia, Bigliu i Forsberga. Posle toga se nadati nekoj "bombi" do kraja mercata u vidi kreativnijeg veznog igrača.
Ako prodaju Baccu, dovesti Kalinića. Koliko je ovaj tim bio loš da sad moraju dovesti 7-8 igrača kako bi bili konkurentni za plasman u LP.
Kako je Monteli ovo pratiti? Gledaš šta će ti sve biti na raspolaganju ali i osjećaš pritisak jer će očekivanja biti velika i sve osim plasmana u LP će biti neuspjeh.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
-
gambler1899
- Kontakt:
Mora se uzeti u obzir i činjenica da će teško svi dovedeni igrači odma ili ikako opravdati status pojacanja, uzet u obzir period adaptacije, promjena lige,okruženja a sve to utice na igrače i zato je dobro imati i kvalitetnu klupu i neko sa klupe začas može izbaciti nekog iz prvih 11 za koga smo smatrali da će biti konstantan....znači trebaju i kockice sve da se posloze i malo sreće da imamo i ovo će izaći na dobro na kraju sezone.
Meni je ove vijest drago citati, mogu zamislit kako je vama. I po cijenu gubitka titule raduje me stvaranje ovog novog Milana i povratak gdje pripada.
Nadam se borbi za titulu do zadnjeg kola, pa neka bolji osvoji i da se ACM vrati u ligu prvaka.
Nadam se borbi za titulu do zadnjeg kola, pa neka bolji osvoji i da se ACM vrati u ligu prvaka.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Šta će im Pastore, zar je on još uvijek živ.......
U Casa Milan kao u domu zdravlja, sjede u čekaonici.
Fassone prozove, sljedeći!!!
U Casa Milan kao u domu zdravlja, sjede u čekaonici.
Fassone prozove, sljedeći!!!
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma dobro brate, ovdje je euforija jer se nakon 5 godina napokon nešto radi i dovode se igrači koji imaju kvalitet ili potencijala da izrastu u kvalitetne igrače.I što je najvažnije radi se planski i trener bira igrače a ne kao njegovi prethodnici. Mi ovdje o skudetu ne razmišljamo, želja je LP-a. I to je najvažnije u narednoj sezoni.Italia je napisao/la:Meni je ove vijest drago citati, mogu zamislit kako je vama. I po cijenu gubitka titule raduje me stvaranje ovog novog Milana i povratak gdje pripada.
Bit' će nemoguće uigrati ekipu za samo 2-3 mjeseca, pogotovo jer dolazi dosta igrača koji moraju proći period adaptacije.Ja garantujem da će neki od ovih igrača itekako biti kritikovani i proglašeni flopom već oko nove godine.Jer navijači i simpatizeri su takvi, nose ih emocije.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nece se pregovarati o Pastoreu vec je on agent nekoliko argentinskih talenata pa ih je dosao ponuditi Milanu.
Postoji, koliko-toliko, kvalitetna osnova iz prosle sezone. Na nju nadograditi novu (mladu) osnovu i postoji mogucnost uspjeha. Meni se itekako svidjaju pojacanja, jer nisu dosli sampioni vec momci zeljni dokazivanja. Nesto slicno je Juve uradio u svojoj prvoj sezoni gdje su okosnica bili Vidal, Licht, Vucinic (kvalitetni da, sampioni ne) i na kraju su svi oni pokazali koliko vrijede. Ni taj Juventus nije bio kvalitetno dominantan, ali upravo ta euforija ih je dovela do borbe i kasnije Scudetta. Sigurno da se nece svi pokazati, ali ovakva atmosfera i ovako kvalitetna pojacanja uglavnom dovedu do stvaranja kvalitetnih timova. A ovo plansko dovodjenje mladih i ne toliko afirmisanih igraca je toliko odlicna ideja za ekipu koja se podize je odlicna stvar. DALEKO bolja nego dovodjenje "istrosenih kapitalaca" kojima je glavni motiv dolaska u klub novac i slava Milana. Da se jos rijese Conti i neki kvalitetan napadac, ova ekipa je spremna za borbu. A i da ne bude nista od sljedece sezone, svi ovi igraci (trenutni, a i sto su dosli) su itekako mladi i vrijeme samo igra za njih. Ovo je plansko pravljenje ekipe i uvjeren sam da ce rezultat donjeti kad tad. Ja se mogu kladiti u Scudetto do 2020.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- muha milanez
- Kontakt:
Tako je, treba probati tu opciju dovodjenja mladih igrača, ima tu sigurno jos dosta novih skrivenih zvijezda. Sigurno da ce klub raditi i po tom modelu u buduće.UrbyEmanuelson je napisao/la:Nece se pregovarati o Pastoreu vec je on agent nekoliko argentinskih talenata pa ih je dosao ponuditi Milanu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav nered su Galliani i društvo ostavili pokazuje činjenica da Montella želi potpuno novi tim.Što je također pokazatelj da je on dobijao igrače koje i nije želio. @Italia slažem sa tim da je ovo bolja transfer politika nego dovođenje istrošenih i isluženih kapitalaca za ogromne pare.Svi momci koji su došli su željni dokazivanja, i željni trofeja.A s vremenom će se među njima svakako razviti hemija i bolje će funkcionisati kao ekipa.Što se tiče skudeta mislim da će inshallah tek u sezoni 2018/19 biti pravi napad na titulu, ali opet ako se otvori šansa i ove sezone koja je pred nama mislim da će je pokusati iskoristit.
Dalje, Milan je ponudio Atalanti 24M u kešu i mislim da je dogovor sve bliže.
Dalje, Milan je ponudio Atalanti 24M u kešu i mislim da je dogovor sve bliže.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
da znaš da jesam, ali koliko sam uspio skontati nije tema pastore nego eto ono, generalno su se sastali njih dvojica da razmjene pokoju riječmuxa je napisao/la:![]()
Agent Pastorea stigao u Casa Milan...rope na aparatima
bit' će ovog ljeta zanimljivih igrača u psg-u koje bi milan mogao uzeti, samo treba pratiti situaciju.
ma valja uigrati skoro kompletnu prvu postavu, nije to samo da ćeš baciti u vatru 8 novih igrača koji će se morati naučiti igrati skupa nego imaš dosta mladih koji su još nekonstanti u formi, pa igrača koji dolaze iz drugih liga i koji će morati proći kroz period adaptacije.
pogotovo tu mislim na rodrigueza, forsberga i silvu, čast njemcima i portugalcima, al' u italiji se igra skroz drugačiji fudbal i trebat će vremena da usvoje taj stil igre.
ma na kraju krajeva da se samo dočepati LŠ što ne bi trebalo predstavljati problem sa ovakvom ekipom, tek od iduće sezone očekujem veće stvari.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Jorge Mendes je upravo stigao u Casa Milan kako bi se definisao transfer Andre Silve u Milan. #Sky
sljedeci
sljedeci
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pisali smo oko Hakana i sad vidim da je Lazio zainteresovan za njega. Mozda ga ipak budemo gledali u Seria A iduce sezone
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.