Vasa Ladacki je napisao/la:Jamak je bas umjetnik kad je uspio ono da promasi. Bitna je uostalom pobjeda, ostalo ****.ji ga doci ce na svoje, valjda. Cuva se Lazo, po svemu sudeci, za ligu prvaka.Nego da se vratim malo, Hawking nemoj se provaljivati molim te, bezveze se ofiras, cuj photoshop, ne znam sto uopste ulazis u diskusiju sa smradovima ?! A vi, strasne ptice, odletite sa nase teme, bavite se racunicama gdje ce se titula moci odluciti nakon strasnih -11
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Zanmima me jedna stvar dali bi mogao naruciti neke naljepnice da mi se naprave do pocetka maja.Ideli to preko udruzenja i tako ako neko zna ili ima acc. na orgu da mi pomogne na PP
Hvala unaprijed
svoj ti pos'o !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sljedeca stanica, stadion Pecara u Širokom Brijegu! Srijeda, 06.04. u 17:00!
ŠIROKI BRIJEG-ŽELJEZNIČAR
Glavni sudija: Semir Kaplan (Stolac).
Pomočnici: Dalibor Drašković (I. Sarajevo) i Anto Sučić (N. Travnik)
Četvrti sudija: Midhat Arnautović (Tuzla)
Delegat: Milorad Lale (I. Sarajevo)
Kontrolor suđenja: Ranko Mandić (Livno)
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ovo je za Kup ?Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Pecara u Širokom Brijegu! Srijeda, 06.04. u 17:00!
A u subotu opet sa Sirokim na Grbavici.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Opet ovaj Kaplan.Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Pecara u Širokom Brijegu! Srijeda, 06.04. u 17:00!
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Patrick Gerthard Nyema, liberijski internacionalac sa švajcarskim pasošem, iako još uvijek nije dobio certifikat iz Kanade, od sutra će imat pravo nastupa i za Željezničar bi mogao debitovati već u srijedu kada Plavi na Pecari igraju revanš susret polufinala Kupa BiH.
Naime, prema pravilniku o registraciji igrača, ukoliko nakon zahtjeva za izdavanje certifikata isti ne stigne u roku mjesec dana, igrač automatski stiče pravo nastupa za novi klub. Obzirom da iz Kanade nije stigao cerifikat, a sutra se navrašava mjesec dana od kako je naš Savez zatražio papire za njegovu registraciju, Nyema po automatizmu stiče pravo nastupa za Želju.
Stručni štab Željezničara u duelu protiv Širokog Brijega neće moći računati na Pericu Stančeskog i Nermina Jamaka, koji su u prvom dijelu sezone u Kup takmičenju igrali za Borac, odnosno Čelik.
Napokon više.
Naime, prema pravilniku o registraciji igrača, ukoliko nakon zahtjeva za izdavanje certifikata isti ne stigne u roku mjesec dana, igrač automatski stiče pravo nastupa za novi klub. Obzirom da iz Kanade nije stigao cerifikat, a sutra se navrašava mjesec dana od kako je naš Savez zatražio papire za njegovu registraciju, Nyema po automatizmu stiče pravo nastupa za Želju.
Stručni štab Željezničara u duelu protiv Širokog Brijega neće moći računati na Pericu Stančeskog i Nermina Jamaka, koji su u prvom dijelu sezone u Kup takmičenju igrali za Borac, odnosno Čelik.
Napokon više.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
-
sancho_panza
- Kontakt:
Nadam se da ce mi uljepsati igraci Zelje dan pobjedom na moj rođendan i dan grada SarajevaStole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Pecara u Širokom Brijegu! Srijeda, 06.04. u 17:00!
Nema da sumnjaš u tosancho_panza je napisao/la:Nadam se da ce mi uljepsati igraci Zelje dan pobjedom na moj rođendan i dan grada SarajevaStole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Pecara u Širokom Brijegu! Srijeda, 06.04. u 17:00!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zna li neko kad je trening danas? Molim što brži odgovor. Hvala! 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
tebalo bi da su otisli u MedjugorjeBianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko kad je trening danas? Molim što brži odgovor. Hvala!
jestedjale je napisao/la:tebalo bi da su otisli u MedjugorjeBianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko kad je trening danas? Molim što brži odgovor. Hvala!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
padobranac1978
- Kontakt:
joj Pileta,a da sam ja to napisao bilo bi da je provokacija,jeldepile87 je napisao/la:jestedjale je napisao/la:tebalo bi da su otisli u MedjugorjeBianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko kad je trening danas? Molim što brži odgovor. Hvala!ako nam se evropa opet ukaze bice dobro
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Ovo s Međugorjem je vazda aktuelno. 
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Meni je zezanje uvijek OK ali mislim da treba imati mjeru ja je prvi nekad nemampadobranac1978 je napisao/la: joj Pileta,a da sam ja to napisao bilo bi da je provokacija,jelde
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Edvin_manijak
- Kontakt:
Ma ja mislim da bi trebali sad u širokom pružit dobru partiju jer ih je Amar doveo na svoje, ako budu prikazali igru kao iz Trebinja trebali bi proći dalje a i vidi se da je Široki ranjiva ekipa. aBd prolazimo. KUP JE NAŠ!!!

jbg bio je danas trening u 17h...uigravali su se preko citavog terena sa max dva dodira...malo Baljic pokvari trening imo jedan start na Markovicem koji nije vise treniro do kraja treninga...sad ne znam kakva ce situacija biti...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Dragan Ristić: Bez obzira na zaostatak, Željo će biti prvak. Čovjek zna
.
FEDERER= KLOC
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Pa i ne treba za to neka velika mudrost,dovoljno je pogledati ko s kim do kraja,i samo ti se kaze 
Kada Željo putuje za Široki.Vidim policija se raspodjelila u Širokom po hotelima,pa da ne dolaze veceras,i oni i suci??!!! 
nema to veze sa Željom, neki guzonje su u hotelu pa zato..ŠB.TRN je napisao/la:Kada Željo putuje za Široki.Vidim policija se raspodjelila u Širokom po hotelima,pa da ne dolaze veceras,i oni i suci??!!!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.