Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Virtu4l
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2014, 14:22

Tebi je uvijek logično da mišljenje par pojedinaca kreira stvarnu sliku o Džeki, a nikako da skontaš da su ljudi ponekad frustrirani i kažu ono što ne misle. Nije lako gledati ga kako pogledom prati lopte i to mu prolazi samo zato jer se zove Edin Džeko, da je neko drugi u pitanju, bila bi to sasvim druga priča.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 jul 2014, 14:26

Virtu4l je napisao/la:Tebi je uvijek logično da mišljenje par pojedinaca kreira stvarnu sliku o Džeki, a nikako da skontaš da su ljudi ponekad frustrirani i kažu ono što ne misle. Nije lako gledati ga kako pogledom prati lopte i to mu prolazi samo zato jer se zove Edin Džeko, da je neko drugi u pitanju, bila bi to sasvim druga priča.
Isto kao što tebi prolazi za rukom da konstantno braniš Sušića, iako smo u najbitinijoj utakmici Mundijala igrali bez čovjeka pozadi. Iako taj isti Sušić stavlja tog' isto Džeku da se šetka po terenu. I šta ti nije jasno?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2014, 14:29

Evo sad mi nije jasno šta je pisac htio da kaže i kakve veze ima Safet Sušić sa ovom diskusijom iznad.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 jul 2014, 14:33

Virtu4l je napisao/la:Evo sad mi nije jasno šta je pisac htio da kaže i kakve veze ima Safet Sušić sa ovom diskusijom iznad.
Apsolutno ista priča. Obojici polazi za rukom da prave gluposti, i opet ne odgovaraju za to. Jer su nam toliko puta priredili radost. A ako ćemo se stalno zadovoljavati malim stvarima, onda nije ni čudo što našu repku u sjedećoj odbojci, svjetske prvake niko da ispoštuje. :wave:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2014, 14:37

*p!p!t@* je napisao/la:Obojici polazi za rukom da prave gluposti, i opet ne odgovaraju za to. Jer su nam toliko puta priredili radost.
Poprilično sam siguran da sam to napisao u ovom postu za koji si se zakačio.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 jul 2014, 14:39

Virtu4l je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Obojici polazi za rukom da prave gluposti, i opet ne odgovaraju za to. Jer su nam toliko puta priredili radost.
Poprilično sam siguran da sam to napisao u ovom postu za koji si se zakačio.

Ali kako sam ja shvatio uz blagu dozu ironične defanzive na račun Edina. E sad, nadam se da sam fulio, i da ako ih braniš da ih braniš sve. Ali prije svega moje mišljenje je takvo da Edin ne bi mogao šetati da ga Pape ostavi na klupi, nego bi grizao kao u City-u kad ga Pellegrini šalta... :kafa:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2014, 14:46

Uvijek ću ih braniti, ponekad se u afektu kaže nešto loše, ali to je samo onda kada se očekuje mnogo više od onoga što su u tom momentu prikazali.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 17 jul 2014, 14:48

e ovdje vala lud zbunjenog.....jel onda treba Džeko da igra i ako ne trči........ne treba ga mijenjati sa nekim mlađim, željnim dokazivanja, koji će haman da trči..... :?:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2014, 14:50

Baš bih volio vidjeti tog junaka koji će Edina Džeku staviti na klupu, u slučaju negativnog rezultata još u tunelu bi dobio otkaz.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 jul 2014, 16:49

slika

Drustvo se skupilo. :kafa:
1946

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 17 jul 2014, 18:16

Vidi se vala da Dzeko vise nije toliko popularan kao prije SP. Drago mi je, nije sto mrzim Dzeku, pratim ga cak i vise od ostalih, al njegovo ponasanje u zadnje je zasluzilo to! Besic je novi idol BH!
G BUSSA BUSS

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 jul 2014, 01:38

Hase10 je napisao/la:Vidi se vala da Dzeko vise nije toliko popularan kao prije SP. Drago mi je, nije sto mrzim Dzeku, pratim ga cak i vise od ostalih, al njegovo ponasanje u zadnje je zasluzilo to! Besic je novi idol BH!
Džeko je uz Pjanića naš najpopularniji igrač!
Iza toga idu ostali.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 18 jul 2014, 14:51

mozak je napisao/la:
Hase10 je napisao/la:Vidi se vala da Dzeko vise nije toliko popularan kao prije SP. Drago mi je, nije sto mrzim Dzeku, pratim ga cak i vise od ostalih, al njegovo ponasanje u zadnje je zasluzilo to! Besic je novi idol BH!
Džeko je uz Pjanića naš najpopularniji igrač!
Iza toga idu ostali.
popularnost je jedno,a čojstvo i zalaganje na terenu drugo..Neće momčina da dođe na pripreme jer je došo Hajrović neće momčina da igra jer nije došo Ibričić neće momčina da trči sparina u Kujabi..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 jul 2014, 22:19

slika

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 18 jul 2014, 23:37

Ovaj Amir je veca ulizica od Ibricica.
StarMo nije skutorija...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 19 jul 2014, 00:44

zgembo89 je napisao/la:popularnost je jedno,a čojstvo i zalaganje na terenu drugo..Neće momčina da dođe na pripreme jer je došo Hajrović neće momčina da igra jer nije došo Ibričić neće momčina da trči sparina u Kujabi..
Ne laprdaj.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2014, 00:54

RockyMaivia je napisao/la:Ovaj Amir je veca ulizica od Ibricica.
Čovjek radi u savezu, nemoj tako.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 jul 2014, 00:59

Edin Dzeko dobio nagradu idol nacije u Nigeriji. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 19 jul 2014, 01:02

Njega jos samo djeca i zene dizu u oblake.
Djeca zato sto je svakom djetetu idol napadac repke,a zene zato sto zele da ih oplodi covjek od milijun dolara :kafa:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 19 jul 2014, 01:27

autogol je napisao/la:
Njega jos samo djeca i zene dizu u oblake.
Djeca zato sto je svakom djetetu idol napadac repke,a zene zato sto zele da ih oplodi covjek od milijun dolara :kafa:
Što onda ne požele da ih dodik oplodi.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: safun79, zenica159 i 47 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []