Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

OnlyUnited
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la OnlyUnited » 16 feb 2014, 20:45

:lol: :lol:
- Ed Woodward for Prime Minister !

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 16 feb 2014, 23:54

Jesé Rodríguez is determined to follow in the footsteps of Raúl González. In the 1994-95 season, when the legendary number 7 made his debut in the Real Madrid first team, he ended up with 10 goals, 9 in the league and 1 in the cup.

Right now, Jesé Rodríguez has got 8: 5 in the league and 3 in the cup, and there are still 14 league games, plus the cup final and the Champions League knockout stages to go.

Jefe slika
Lukita slika
Žabar slika
Sveti i Ezil slika

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 feb 2014, 00:09

tacno navijam za vas samo zbog mistera na klupi koji dokazuje svoju klasu, na pocetku su vecina bili skepticni sto se njega tice ali Carlito je nasao dobitnu kombinaciju, ne mozes vam gola dati tek tako :D , nadam se da uzimati ligu ove godine, a nekako sam ubijedjen da ce LP biti najmanje finale :D

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 feb 2014, 00:43

geoxx je napisao/la: Sveti i Ezil slika
Naguzio ga neko buljav kad je bio mali, pa se i danas prepadne kad vidi Ozila :mrgreen:

Ako ce nam iko donijeti LP ove godine to ce biti Jese. Kakva hladnokrvnost danas, fenomenalno :)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 17 feb 2014, 10:09

Ne pamtim kada je Real igrao ovako dobar fudbal.Carlito je pokazao da je veliki strucnjak i tim je ukomponovao za mali vremenski period.Ekipa ima i glavu i rep sto se nije moglo vidjeti dok je Murinjo bio tu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 17 feb 2014, 10:17

Stvarno ne mogu da shvatim ovog momka, @Sveti. Ekipa za koju navija mu igra odlicno, bori se na sva tri fronta za titule, ali uvijek mora spomenuti Ozila. Pa šta se brukaš bezveze ? Umjesto da pohvališ ekipu, ti samo vrtiš jednu te istu pricu u krugu.

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 17 feb 2014, 10:19

Johny je napisao/la:Ne pamtim kada je Real igrao ovako dobar fudbal.Carlito je pokazao da je veliki strucnjak i tim je ukomponovao za mali vremenski period.Ekipa ima i glavu i rep sto se nije moglo vidjeti dok je Murinjo bio tu.
:lol:

Pa ovo je Mourinhova ekipa. Jedini igrac koji talijan forsira a koji nije iz Joseove ekipe je mladi Jese. Isto kao sto je Carlo dosao u Chelsea i na kosturu koji je Mou gradio 3 godine osvojio sve u Engleskoj , tako i sad.
pi.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 feb 2014, 10:22

Tweeds_10 je napisao/la:
Johny je napisao/la:Ne pamtim kada je Real igrao ovako dobar fudbal.Carlito je pokazao da je veliki strucnjak i tim je ukomponovao za mali vremenski period.Ekipa ima i glavu i rep sto se nije moglo vidjeti dok je Murinjo bio tu.
:lol:

Pa ovo je Mourinhova ekipa. Jedini igrac koji talijan forsira a koji nije iz Joseove ekipe je mladi Jese. Isto kao sto je Carlo dosao u Chelsea i na kosturu koji je Mou gradio 3 godine osvojio sve u Engleskoj , tako i sad.
ovo su mourinhovi igraci (a i to nisu svi), ekipa, nacin igre, postava i sve moguce ostalo nije sigurno, ne znam samo kako to i sam ne vidis, da napomenem kako ovo pisem kao osoba koja ima ogromno postovanje prema mourinhu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 17 feb 2014, 10:28

Mnogi zaboravljaju onaj Real iz prve dvije sezoni Mourinha jer im je u pamcenju samo ona zadnja sezona gdje je vladao opsti cirkus u klubu i medju igracima.

moze on promjeniti postavku, ali u sustini je ovo Mourinhova masinerija.
pi.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 17 feb 2014, 10:31

Vjerovatno je i ova Murinjova ekipa Chelsea ustvari Benitezova ekipa pojacana sa jos 2,3 WC igraca. :roll:

Kakva napisana glupost.Ko je gledao Real vise od 2 puta moze zakjluciti da ekipa igra dosta drugacije nego kad je Jose bio tu.Odbrana nikad jaca , sredina kreativna a napad produktivan.Di Mariji se ipak nasla pozicija sto je dodatni plus jer je to ultra zahvalan igrac i koristan.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 17 feb 2014, 10:34

Tweeds_10 je napisao/la:Mnogi zaboravljaju onaj Real iz prve dvije sezoni Mourinha jer im je u pamcenju samo ona zadnja sezona gdje je vladao opsti cirkus u klubu i medju igracima.

Nema se sta pisati o Murinju kada je to najneuspjesniji trener Reala ikada.(Kada uzmemo u obzir broj godina provedenih na klupi).

Dakle onda da sumiramo da je Murinjov Real ustvari bio Pelleov Real.
Vjerovatno si misljenja da je Pepov Bayern ustvari Juppov Bayern iako ekipa igra drasticno drugacije kao sto ovaj Real igra drasticno drugacije od onog lanskog i prije.

Ocito je tvoj princip jasan , sve se ostavlja u amanet :mrgreen:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 feb 2014, 10:40

Tweeds_10 je napisao/la:Mnogi zaboravljaju onaj Real iz prve dvije sezoni Mourinha jer im je u pamcenju samo ona zadnja sezona gdje je vladao opsti cirkus u klubu i medju igracima.

ne

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 17 feb 2014, 10:56

Mou je napravio ovu ekipu ,to su cinjenice,pojacanja koja su dovedena ili su retardirani ili ne igraju.

Ono sto je carlo najavio za ovaj Real je jos daleko od toga,vjerovatno ce tek funkcionisati iduce sezone kad dovede jos jednog CM igraca i kad se khedira vrati.

Polukontre i kontre su i dalje katastrofalne ,malo su nesto popravili ,al jos ne na nivou kakvom bi trebalo biti.

Kroz pravu kombinatoriku i pas igru i dalje tesko stvaramo prilike,nesto tipa Jeseov gol protiv patetika.

I dalje je to forsiranje centarsuteva i solo prodora,nadam se samo da nece sve zakazati kad se sezona bude lomila za koje kolo.

Steta sto ce Jese koji je najbolji igrac ici na klupu kad se Cr vrati sad,a kakav je bio do sad u 2014 ,samo ce belaje donijeti.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 17 feb 2014, 11:23

Da se razumijemo ja sam prvi bio za Mourinhov ostanak ali bilo je kako je bilo..
Jose je ekipu gradio oko Mesuta i svaka usporedba sa njegovim načinom gubi smisao od kad je nijemac otišao.
Ovo što debeli Carlo radi je sasvim drugačiji pristup .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 feb 2014, 11:33

ma real madrid je ove sezone katastrofa, cisto srecom u zadnje vrijeme gaze sve redom :lol: ronaldo ce nam samo lose donijeti kao sto to radi inace iz utakmice u utakmicu kako je dosao :lol: itd itd itd :D

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 17 feb 2014, 11:34

madridist je napisao/la: Da se razumijemo ja sam prvi bio za Mourinhov ostanak ali bilo je kako je bilo..
Jose je ekipu gradio oko Mesuta i svaka usporedba sa njegovim načinom gubi smisao od kad je nijemac otišao.
Ovo što debeli Carlo radi je sasvim drugačiji pristup .
Mou je vise gradio igru na Ronaldu i iz njega izvlacio maximum,meske je bio samo kljucna spona do ronalda , dok u ovom Carlovom sistemu nije vazno ko ce dati go,ako usporedimo prvi dio sezone gdje je carlo stalno mjenjao formacije i igrace ,igrao 4 2 3 1 i 4 2 2 2 ronaldo je dosta vise zabijao,,od kako je ustalio 4 3 3 sa ovim stalnim igracima,ronaldo se polako gubi,mozemo reci i da ima pad forme ,al opet i do sistema je dosta.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 feb 2014, 13:04

Consigliere je napisao/la:
geoxx je napisao/la: Sveti i Ezil slika
Naguzio ga neko buljav kad je bio mali, pa se i danas prepadne kad vidi Ozila :mrgreen:

Ako ce nam iko donijeti LP ove godine to ce biti Jese. Kakva hladnokrvnost danas, fenomenalno :)
Ne znam sto se uopste raspravljas sa njim. Argumenti su mu nula , jucer ga je cak neki anonimous iz tabora culesa popisao u diskusiji.Bilo mi ga zao. Jos unosi nemir u nas pdf. :P
Neozbiljno je reci kako Mourinhova ekipa nije imala glavu i rep. Mislim da je Real iz 2011-2012 sezone bio jaci od ovog, ustvari siguran sam. A te sezone je bio pravi Mourinhov Real.
Te sezone je sve funkcionisalo onako kako treba , vecina igraca je bila u top formi. Ronaldo i Ozil su igrali mozda i najbolju sezonu u karijeri , Benzema i Higuain su bili preporodjeni , njih 2 i Ronaldo su kombinovano utrpali 118 golova te sezone. Di Maria je bio bolji nego ove sezone , fakat me je tad kupio svojim igrama. Jes da se malo slepao sa povredama al' je bio odlican. Xabi je tad bio koju godinu mladji i spremniji i bolji nego ove sezone.
Imali smo i jace bekove, Marcelo je u to vrijeme bio ponajbolji lijevi bek na svijetu.
Odbrana nije bila jaka kao ove, al' je bila solidna. Treba uzeti u obzir i da je Pepe u to vrijeme bio poznat kao najveci mesar na svijetu, sad se smirio.
Svi rekordi u Primeri su oboreni-121 gol i da je bilo srece na penalima sa Bayernom Mou bi uzeo Decimu i vjerovatno usao u legendu Madrida. Pep je te sezone bio jos tu , Xavi je tad igrao mozda zadnju sezonu na nekom svom nivou i samim tim bila je jaca Barca nego sad. Fakat je bila milina gledati Real te sezone , barem meni.
I ove sezone sam prezadovoljan kako stojimo na svim frontovima, bolje nije moglo. Malo se u pocetku mucilo no sad je sve doslo na svoje. S ovom igrom se usudim reci da smo poslije Bayerna prvi favoriti za osvajanje LP.
Uz Barcu da ne zamjeris. :P

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 feb 2014, 13:17

Johny je napisao/la: Nema se sta pisati o Murinju kada je to najneuspjesniji trener Reala ikada.(Kada uzmemo u obzir broj godina provedenih na klupi).

Dakle onda da sumiramo da je Murinjov Real ustvari bio Pelleov Real.
Vjerovatno si misljenja da je Pepov Bayern ustvari Juppov Bayern iako ekipa igra drasticno drugacije kao sto ovaj Real igra drasticno drugacije od onog lanskog i prije.

Ocito je tvoj princip jasan , sve se ostavlja u amanet :mrgreen:
Sve da je za 5 sezona uzeo samo tri trofeja, a ne za 3 , ne moze meni nikako biti gori od Pellea. Daleko mu kuca od Madrida bila. Carlo radi odlicno i nadam se da ce izdrzati duze od 3 sezone. 8-)

i da
AncelottiI is the fastest manager (since Munoz in 1959) to reach 100 goals with Real Madrid (38 games).

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 17 feb 2014, 13:51

Hahahahahah nevjerovatno je da se infantilni balavci pozivaju na nedostatke argumentacije a uglavnom svoju diskusiju svoje na to da druga strana nema argumenata :lol: vi drugovi navijajte za ezila i kediru, boli
Me kurrac, ali se ne proklamujte za navijače Reala iz Madrida.

Samoproglašeni pobjednici diskusija, suša i šegrti :mrgreen:

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 17 feb 2014, 13:55

slika

vrati se ezile :cry:
naprijed rejal

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.