https://www.klix.ba/vijesti/bih/admir-c ... /240704102
Ova je još bitnija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
VensanKasel je napisao/la: ↑04 jul 2024, 16:58Šta bolan prijeti , mi smo već 2 mjeseca u žestokom ratu![]()
Šta kažu forumski eksperti za ratna dešavanja , kako se držimo ?
Zna li se za kad je pomjeren pocetak rata sa 2.maja?Judd je napisao/la: ↑04 jul 2024, 22:43VensanKasel je napisao/la: ↑04 jul 2024, 16:58Šta bolan prijeti , mi smo već 2 mjeseca u žestokom ratu![]()
U pravu si. Dok država grca u finansijskim i sigurnosnim problemima, ova dva klovna dižu tenzije pred izbore. Sve već viđeno. Šišanje ovaca na max.![]()
Samo ga u gnjavatore i rahat siMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jul 2024, 18:08Buraz, koji li to "dzamijaš" ti ne plaća alimentaciju, pa ga ne vadiš iz usta?
Meni je nevjerovatno da i pored svega toga Tories opstanu kao najveca opozicija ili da Farage postaje faktor nakon katastrofe sa brexitom. Dokaz koliko je demokratija puna glupih glasaca.
Ma provaljen je Zukan , ali eto ovce su ovceMogli je napisao/la: ↑04 jul 2024, 22:45Zna li se za kad je pomjeren pocetak rata sa 2.maja?Judd je napisao/la: ↑04 jul 2024, 22:43VensanKasel je napisao/la: ↑04 jul 2024, 16:58
Šta bolan prijeti , mi smo već 2 mjeseca u žestokom ratu![]()
U pravu si. Dok država grca u finansijskim i sigurnosnim problemima, ova dva klovna dižu tenzije pred izbore. Sve već viđeno. Šišanje ovaca na max.![]()
Ne gledaš Sky onda, gradonačelnik Manchestera priča sa kolegicom preko ekrana, ne čuje se od kiše
Jest jak
Ma samo portale treba čitati brate vjeruj mi , još uključiš obavještenja da dolaze i puno ti srceakisarajevo92 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 04:28zamisli ljeto, juli mjesec a ti pricas o ratu i konstantno ti pred ocima dvije telece glave Zukana i Mileta
e moja djeco
Samo deriEP planira novo povećanje cijene struje za 10% u Januaru 2025e.
Naravno da će opstati, to je najjača stranka Ujedinjenog Kraljevstva u historiji, jedna od najjačih na čitavom zapadu i efektivno postoje 150 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.