Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Salabajzer
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ma vidjelo se po našem pristupu da nismo zainteresovani, sve nešto polako, smireno, opušteno, najgore je što sad valja slušati hvalospjeve na Romin račun što su pobijedili naš drugi tim. 

'ebo te Bonucci više u ta tvrdoglava stau!
Storari - nije mogao ništa kod gola, svoj dio posla odradio solidno
Barzagli - pokupio sve što je stigao, neprelazan stari dobri Barza, iskustvo i kvalitet
Bonucci - kriminalno ispade prvo kod onog vaginastog izlijetanja na Pjanića kad je umjesto da derne muški izgubio loptu, pa kod ubacivanja Stroothmana gdje je stajao pored Gervinha u polučućem položaju kao da je jeo Podripačkih ošlama i ne može da dočeka do ćenife da doleti...
Chiellini - ne znam što je izašao, nije valjda neka povreda... solidno odradio svoj dio posla
Isla - nit' smrdi nit' miriše, nije to taj igrač nakon povrede
Peluso - malo se popravio u drugom dijelu, uspio bar zatresti mrežu ako ništa
, borio se koliko može, kao backup dušu dao
Vidal - solidna partija malog ratnika, uz gripozno-sporog Pirla i nevidljivog Marchu nije ni mogao bolje
Pirlo - vukao se po terenu, gubio i duele i lopte, ispao iz forme nakon povrede
Marchisio - i on jedan od lošijih večeras
Quagliarela - jel' igrao taj večeras?
Giovinco - hrabro se borio sa većim i jačim stoperima, trpio batine
Ogbonna - odlično odradio svoj dio posla, pomogao dosta Pelusu i neutralisao Maicona
Llorente i Tevez - kasno ušli za bilo kakav preokret
Ukupno tekma ''došli smo da igramo, boli nas većinu hashimaga Dalton kako ćemo proći''
Storari - nije mogao ništa kod gola, svoj dio posla odradio solidno
Barzagli - pokupio sve što je stigao, neprelazan stari dobri Barza, iskustvo i kvalitet
Bonucci - kriminalno ispade prvo kod onog vaginastog izlijetanja na Pjanića kad je umjesto da derne muški izgubio loptu, pa kod ubacivanja Stroothmana gdje je stajao pored Gervinha u polučućem položaju kao da je jeo Podripačkih ošlama i ne može da dočeka do ćenife da doleti...
Chiellini - ne znam što je izašao, nije valjda neka povreda... solidno odradio svoj dio posla
Isla - nit' smrdi nit' miriše, nije to taj igrač nakon povrede
Peluso - malo se popravio u drugom dijelu, uspio bar zatresti mrežu ako ništa

Vidal - solidna partija malog ratnika, uz gripozno-sporog Pirla i nevidljivog Marchu nije ni mogao bolje
Pirlo - vukao se po terenu, gubio i duele i lopte, ispao iz forme nakon povrede
Marchisio - i on jedan od lošijih večeras
Quagliarela - jel' igrao taj večeras?
Giovinco - hrabro se borio sa većim i jačim stoperima, trpio batine
Ogbonna - odlično odradio svoj dio posla, pomogao dosta Pelusu i neutralisao Maicona
Llorente i Tevez - kasno ušli za bilo kakav preokret
Ukupno tekma ''došli smo da igramo, boli nas većinu hashimaga Dalton kako ćemo proći''
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
I da, Pirlo je bio dno dna, on ako nastavi u ovakvom ritmu ne treba ni produživati ugovor, boli ga qrac.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a tacno i dobro necije zapazanje, svaku bitnu i odlucujucu tekmu odigramo ko qrac.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pirla su davno pročitali. Ne sumnjam u njega il' nije spreman il' je ovo najbolje što može. Marcha dobro odrađuje pos'o na njegovom mjestu. Ne znam šta će sa Pirlom. Rano je bilo šta govorit' al' zapitat će se u klubu to je sigurno.
Allegri je gospodin!
-
- Kontakt:
Bonuci,,,,,,
,,,prije dvije godine sam rekao,,mi iskorak u evropi nemozemo napraviti dok on igra u pocetnoj postavi,,,nikada me niko nemoze ubijediti da on zna igrati,,,bilo sta,,,tackaaaaaaaaaa
Jos se jednom vidjelo,,Govinko,,,,jednostavno on nema kapacitet da igra za nas,,,moramo se na neki nacin otarasiti njega,,,
Kvaljarela.....sta reci,,,mada covjek ima 31g,,,neko mora sjediti i na klupi,,,ja bi se ipak ako neko mora sjediti,,,da to bude on,,,,jer ima i najmanju platu od svih napadaca,,,,
peluso i isla,,,,,,slicno ko i Kvaljarela,,,mada Isla ima vecu platu prije bi se njega kutalisao
Prilo.......................... mora se traziti zamjena za buducnost,,,sve ste vidjeli...
Jedino sto nikako nemogu da skontam zasto smo igrali u ovako slabom sastavu a igra se jedna tekma,,u prvesntvu imamo dovoljan broj bodova prednosti,,,zato nije imalo potrebe da se ovo radi,,,ali,,,
meni svejedno,,,svakako kup,,,nebitan

Jos se jednom vidjelo,,Govinko,,,,jednostavno on nema kapacitet da igra za nas,,,moramo se na neki nacin otarasiti njega,,,
Kvaljarela.....sta reci,,,mada covjek ima 31g,,,neko mora sjediti i na klupi,,,ja bi se ipak ako neko mora sjediti,,,da to bude on,,,,jer ima i najmanju platu od svih napadaca,,,,
peluso i isla,,,,,,slicno ko i Kvaljarela,,,mada Isla ima vecu platu prije bi se njega kutalisao

Prilo.......................... mora se traziti zamjena za buducnost,,,sve ste vidjeli...
Jedino sto nikako nemogu da skontam zasto smo igrali u ovako slabom sastavu a igra se jedna tekma,,u prvesntvu imamo dovoljan broj bodova prednosti,,,zato nije imalo potrebe da se ovo radi,,,ali,,,
meni svejedno,,,svakako kup,,,nebitan
- Salabajzer
- Kontakt:
Ma ne bih ja rekao da je ovo uopšte bila bitna utakmica, u prvenstvu se vidjelo kakav je zapravo ovaj Juventus, ja sam znao da će ovako biti, nama je u krvi da ne igramo ozbiljno ovaj kup.
Pristup nije bio baš najbolji, ali to se i moglo očekivati čim je Conte izveo ovakav sastav, bez Nanda, Teveza i Pogbe, zajedno sa Pelusom i Islom.
Ne znam čemu toliko pljuvanje po Giovincu. Momak se trudio koliko je mogao, lomio ih, probavao, iznudio dva žuta kartona ( od kojih je jedan trebao biti crveni ) i zaista sa ovakvom ekipom iza sebe više se nije ni moglo.
Šta tek onda reći za retardiranog Fabia?
Ne znam čemu toliko pljuvanje po Giovincu. Momak se trudio koliko je mogao, lomio ih, probavao, iznudio dva žuta kartona ( od kojih je jedan trebao biti crveni ) i zaista sa ovakvom ekipom iza sebe više se nije ni moglo.
Ja te volim, volim Željo..
Pirlo se krijo iza sudije, boli njega briga za ovu utakmicu
.
Isla ogranicen igrac, ne daj Boze nikom
Bez motiva nema ni rezultata,, i dojma sam da nasi igraci, bar pojedinci, igledaju preumorno
I obavezno poceti sa trijom Pogba-Marchiso-Vidal... Pirlo u Juve B dok nedođe sebi

Isla ogranicen igrac, ne daj Boze nikom

Bez motiva nema ni rezultata,, i dojma sam da nasi igraci, bar pojedinci, igledaju preumorno

I obavezno poceti sa trijom Pogba-Marchiso-Vidal... Pirlo u Juve B dok nedođe sebi

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Đovinko uz Vidala i Barzaljija najbolji na terenu.gio10 je napisao/la:Pristup nije bio baš najbolji, ali to se i moglo očekivati čim je Conte izveo ovakav sastav, bez Nanda, Teveza i Pogbe, zajedno sa Pelusom i Islom.
Allegri je gospodin!
Gio je uzasan igrac, fkt najgori uz Islu. imao je jedan uspjesan dribling na citavoj tekmi, sve sto zna je padat i prigovarat.gio10 je napisao/la:Pristup nije bio baš najbolji, ali to se i moglo očekivati čim je Conte izveo ovakav sastav, bez Nanda, Teveza i Pogbe, zajedno sa Pelusom i Islom.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Conte u bitnim utakmicama nikad nije znao pobijediti, izmjene nikad nije napravio na vrijeme, uvijek kad dodje 5 do 12 tako i veceras. 70 min sta cekas vidis ne ide Pirla, imas Pogbu. Giovinca ne ide, imas Teveza. Nikad necu svatit izmjene u 85 min i ocekujes cudo od nekoga u 5 min. Levat!
Juventus F.C.
Pa dobro, ima i ta, finale kupa kontra napolia, polufinale lani kontra Lazia i veceras, Liga prvaka ove godine. Ali je bilo i dobrih, Shakhtar, Chelsea, oba finala superkupa.ultrasstyle_tz je napisao/la:a tacno i dobro necije zapazanje, svaku bitnu i odlucujucu tekmu odigramo ko qrac.
Cinjenica je, iako to ne bi trebalo niti tako, da se godinama kup zaobilazi, tek je pod Conteom postalo poluozbiljno shvaceno, ali nije to to, a i treba se priznati, nevjerovatna je razlika kada izmijenis oba napadaca i recimo oba beka, pogotovo kod nas, mi cemo u EL imati ozbiljne probleme ako se neko od Teveza i Llorentea povrijedi, oni moraju igrati svaki mec.
Zato se na ljeto mora dovesti jos jedan klasan napadac uz ozbiljnu zamjenu za Pirla, da ne kazem igraca koji ce ga instantno i zamijeniti.
I dati dzabe Quagliarellu, kakav panj.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 21 jan 2014, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ma relano sa osam bodova prednosti mi smo morali napasti i Kup. Trofej je trofej, ne znam šta glume i još kad ga čekaš tako dugo. Nije da smo nešto u podređenom položaju bili i u ovakvom sastavu, ali moglo se to ozbiljnije odigrati i ja sam to i očekivao. Bar ranije neke izmjene i slično...
U drugom je Roma pala. Totti nije mogao hodati, Nainggolan isto tako se potrošio u prvom, Florenzi ništa i umjesto da prvi reaguje, Conte i dalje na nulu igra. Jbg, jbg...
U drugom je Roma pala. Totti nije mogao hodati, Nainggolan isto tako se potrošio u prvom, Florenzi ništa i umjesto da prvi reaguje, Conte i dalje na nulu igra. Jbg, jbg...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- Salabajzer
- Kontakt:
Giovinco ima odlučujući pas da izbaci Vidala jedan na jedan, nema hljeba da udari loptu, trči Isla svaku tekmu i bori se pa je loš. Uzalud trud, ako to ne zna materijalizovati.
Bra'o tiElLoco7 je napisao/la:Gio je uzasan igrac, fkt najgori uz Islu. imao je jedan uspjesan dribling na citavoj tekmi, sve sto zna je padat i prigovarat.gio10 je napisao/la:Pristup nije bio baš najbolji, ali to se i moglo očekivati čim je Conte izveo ovakav sastav, bez Nanda, Teveza i Pogbe, zajedno sa Pelusom i Islom.

Allegri je gospodin!
Očigledno da njegovu igru posmatramo iz drugačijih perspektiva. Ti, kao simpatizer/navijač Rome, vjerovatno si ogorčen na njega zato što je iznudio faul u kome je sudija mogao komotno dati crveni karton Benatiji ( koliko se sjećam ). Ako bolje pogledaš snimak, nadam se da ćeš imati priliku i da ti neće biti mrsko jer je ova utakmica bila hororElLoco7 je napisao/la: Gio je uzasan igrac, fkt najgori uz Islu. imao je jedan uspjesan dribling na citavoj tekmi, sve sto zna je padat i prigovarat.

Ja te volim, volim Željo..
- AvantiSignora
- Kontakt:
Da budem iskren ovaj me poraz ni ne boli toliko jer kad sam vidio postavu nisam se ni nadao toliko. Iåak je rioma igrala s najacom postavom plus kuci igraju...
Da smo s najacom postavom ovakp odigrali veceraa e onda bi se zabrino..
Ma meni je bitno da se uzme scudetto a ovaj kup ako se oosvoji ako ne koga hebe...
Da smo s najacom postavom ovakp odigrali veceraa e onda bi se zabrino..
Ma meni je bitno da se uzme scudetto a ovaj kup ako se oosvoji ako ne koga hebe...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- Contentissimo
- Kontakt:
slazem seSarajevo1946 je napisao/la:Ma relano sa osam bodova prednosti mi smo morali napasti i Kup. Trofej je trofej, ne znam šta glume i još kad ga čekaš tako dugo. Nije da smo nešto u podređenom položaju bili i u ovakvom sastavu, ali moglo se to ozbiljnije odigrati i ja sam to i očekivao. Bar ranije neke izmjene i slično...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Ne pričaj bezveze mali je najbolji Juveov igrač na ovoj tekmi, pravio je smješnim marokanca, koji je trebao 3 žuta dobit na njemu, a i inače je mali igračina i za njega bi bilo bolje da ode negdje gdje će igrati, jer je šteta da propadne ovaj talenat jer ga mr. Perika ne gotivi ni malo( a trebao bi)ElLoco7 je napisao/la:Gio je uzasan igrac, fkt najgori uz Islu. imao je jedan uspjesan dribling na citavoj tekmi, sve sto zna je padat i prigovarat.gio10 je napisao/la:Pristup nije bio baš najbolji, ali to se i moglo očekivati čim je Conte izveo ovakav sastav, bez Nanda, Teveza i Pogbe, zajedno sa Pelusom i Islom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.