Treba uskoro početi razmatrati da se vojno zauzme taj entitet. Mislim da bi nas MUP brzo i efektno počistio MUP RS, i onda samo sprovesti hapsenje rukovodstva RS. Uspostaviti cjelovitu vlast, promjeniti obrazovnih program i narediti da se uči samo o bosanskoj naciji u skolama, da nikakvi drugi etnosi ne postoje.
Od vrtića krenuti sa bosanstvom pa cemo vidjeti kakav ce to rezultat poluciti, ili cemo imati za 20-30 godina 95% Bosanaca u Banjojluci koji ce biti spremni zivot dati za Bosnu protiv Srba iz Srbije, ili ce takav pristup poluciti gerilski otpor Srba godinama i izazavati kontra efekat. Treba mudro promisliti sta je ciniti.
lik je spreman opravdati svoj nickname
ev nek mi oslobodi majstor za pivo u istocnom pa da se ne zamaram previse, umjesto zlatnih kasika obecavam jos zlatniji maisel
Pravda za Celik
Kad pdf imaju reprezentacije i klubovi iz komsiluka, susjedstva, europe mora i Celik imati da je kantonalna liga
Admine nek te je stid
Ratne huskase ne sankcionisete, a Celik vam smeta
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pravda za Celik
Kad pdf imaju reprezentacije i klubovi iz komsiluka, susjedstva, europe mora i Celik imati da je kantonalna liga
Admine nek te je stid
Ratne huskase ne sankcionisete, a Celik vam smeta
Tako je NoDi kralju!
Pokreni opet forumsku revoluciju i napravi novi pdf za navijace Celika, kao sto si to nekad uradio za Zeljeznicar
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
ev nek mi oslobodi majstor za pivo u istocnom pa da se ne zamaram previse, umjesto zlatnih kasika obecavam jos zlatniji maisel
Ako će da "oslobađa" Majstor od visokih cijena pive i hrane, evo i ja ću pomoći Što se ostalog rečenog tiče, lik je na nekim bobama očigledno...
Zanimljivo je kako čitava kamara ljudi ovdje gusla o nekakvom bosanstvu (šta god to bilo) i bosanskoj naciji i time pokušava da kao dokaže nešto, a broj nacionalnih Bosanaca na popisu nije veći od 2%
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
Ako će da "oslobađa" Majstor od visokih cijena pive i hrane, evo i ja ću pomoći Što se ostalog rečenog tiče, lik je na nekim bobama očigledno...
Zanimljivo je kako čitava kamara ljudi ovdje gusla o nekakvom bosanstvu (šta god to bilo) i bosanskoj naciji i time pokušava da kao dokaže nešto, a broj nacionalnih Bosanaca na popisu nije veći od 2%
Politika je generalno nacionalni sport za bijedu i sirotinju.
Bilo to bošnjaštvo, srpstvo, hrvatsvo ili šta već.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Je li ovo znači da ćemo biti na Eurosongu ove godine? Ide Džejla
Mozda i budemo
Daj Bozu Vrecu nek sve izgori.
daj makar i to samo da se osjetimo kao dio Evrope, nema nas u fudbalu, a vrlo moguve da cemo propustiti i eurobasket
dobro neko rece, nekome odgovara da nas tamo nema, tako dodatno gubis bh identitet a drzava se tokom eurosonga podijeli tako sto navija za Hrvatsku ili Srbiju (ne mislim samo na bosanske katolike i pravoslavce)
Zato sto je u tom kontekstu Bosanac regijski naziv kao Hercegovac. No, Bosnjacima je svejedno da ih nazoves Bosancima ili Bosnjacima, nemaju problem s tim.
Politika je generalno nacionalni sport za bijedu i sirotinju.
Bilo to bošnjaštvo, srpstvo, hrvatsvo ili šta već.
lijepo je ono rekao Rambo Amadeus da je nacionalizam tema za one koje primaju platu do 300 eura...
Cuj glupana sa durmitora ahahahhahahahahahahaha plaćano na ovom forumu da se piše protiv veleizdajnika iz trojke , pa gdje sam bio u tom redu da pokupim koju paru
I da , nije mi jasno zasto retardo pise o zemlji iz koje je pobjegao, mrs na forum budva cg
Trojka je mrtva na sledecim izborima. Bukvalno mrtva. Nasa stranka i NiP ce upoloviti i SDP ce standardnu svoju brojku uzeti. Ramo ce im uzeti dosta glasova kao i SzaBiH i DF. SDA svoje standardno i tjto. Ali sto se tice trojke, ni 103 ambasade im nece pomoci.