O majko mila jesi glup,nemoj se više javljat,lijepo piše runje,a ti...TheManiacs je napisao/la:
MOLIM VAS,ALI OVO JE DRAMA KLIP KAD JE VEDRAN PREMINO NEKA NAVIJACKA GRUPA MU TO NAPRAVILA POGLEDAJ TE
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
dobar dobar!!!!!!!!!!!!!!!
hahahah ja lika ocami.... nidje veze sa vedranom puljicem.Steve Urkel je napisao/la:O majko mila jesi glup,nemoj se više javljat,lijepo piše runje,a ti...TheManiacs je napisao/la:
MOLIM VAS,ALI OVO JE DRAMA KLIP KAD JE VEDRAN PREMINO NEKA NAVIJACKA GRUPA MU TO NAPRAVILA POGLEDAJ TE

-
- Kontakt:
Hvala Bogu više....hehehe....Čestitke momcima na igri......Mlatnusmo dobro male štrumfove..
Volim te Sarajevoo
Volim te Sarajevoo
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
cestitke sarajevu na pobjedi
cestitke na pobjedi...vejrovatno se ovde mnogi nece sloziti samnom da je zeljo bio bolji, ali sarajevo je takticki pobjedilo zsluzeno...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- rob do bagro
- Kontakt:
i od mene cestitke na pobjedi 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Uze mi slova iz tastature.19TM87 je napisao/la:cestitke na pobjedi...vejrovatno se ovde mnogi nece sloziti samnom da je zeljo bio bolji, ali sarajevo je takticki pobjedilo zsluzeno...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nisam nikad bio p.cka pa da ne cestitam pobjedu komsijama. Utakmica kad se sve saberew i nije bila losa. Zeljo nesto ko napadao, imao loptu vise u nogama ali bez pravog rjesenja u napadu. Sarajevo (vidilo se to i danas) je ekipa koja je uigrana dobro (govorio sam juce) i koja je dosla na Grbavicu sa jasnim ciljem. Ljudi jednostavno igrali neku svoju igru bez srljanja i odnijeli 3 boda. Skoro je 40% ekipe Sarajeva i moze se jos izdvojiti Muminovic i Torlak. Ostalo je onaj prosjek PL BiH kao sto je skoro citava ekipa Zelje.
Cestitke navijacima Sarajeva na pobjedi!
P.S. Penal za Sarajevo, po meni, cist, Bio sam vrlo blizu mjesta desavanja. Za ofsajd ne mogu govoriti jer je bio na jugu.
Cestitke navijacima Sarajeva na pobjedi!
P.S. Penal za Sarajevo, po meni, cist, Bio sam vrlo blizu mjesta desavanja. Za ofsajd ne mogu govoriti jer je bio na jugu.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
joj derbi se vratio na stare staze, odavno nije bio bolji... sjajna tekme, pa nasi su bukvalno letili po terenu sjever prepredobar cista perverzija
"qurac smo mi navijaci bili, pa ova djeca GINU na tribini".... RIJECI JEDNOG STARIJEG GOSPODINA POSLIJE DERBIJA.... p.s. manijaci jeste li vi uopste navijali????
"qurac smo mi navijaci bili, pa ova djeca GINU na tribini".... RIJECI JEDNOG STARIJEG GOSPODINA POSLIJE DERBIJA.... p.s. manijaci jeste li vi uopste navijali????
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
i mi smo prosli put bili jaci a vi dobili pa nas niko nije pito19TM87 je napisao/la:cestitke na pobjedi...vejrovatno se ovde mnogi nece sloziti samnom da je zeljo bio bolji, ali sarajevo je takticki pobjedilo zsluzeno...
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJEVO

HZSA87
-
- Kontakt:
Fakat ludilo majke mi,nase navijanje fenomenemenalno
,grmilo je pravo,tome su dosta pripomogli megafon i bubnjrvi,jedva cekam video klip naseg navijanja,jug se nije cuo,imam osjecaj da je na jugu bilo dosta penzionere... 

-
- Kontakt:
Najbolji posljeratni derbi!!!!!!!!
Ne samo sto smo ih dobili na terenu vec i na tribinama

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
na terenu dobiliNavijac Sarajeva je napisao/la:Najbolji posljeratni derbi!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NA TRIBINI PODERALI

HZSA87
-
- Kontakt:
Da stamparska greska PODERALIvedran86 je napisao/la:na terenu dobiliNavijac Sarajeva je napisao/la:Najbolji posljeratni derbi!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NA TRIBINI PODERALI

haver (inace navijac zelje) je rekao da smo ih poderali u navijanju.. kaze sto se igre tice da je ralno da je x ali ipak da smo mi pobjedili... takodjer je rekao da sehica treba otjerati iz zelje,,,.
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Toooooooooooooooooo, volim te SARAJVOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Plavo oko plakalo je...
Plavo oko plakalo je...

Momcima svaka cast, a posebno MUHAMEDU Alaimu.
Sjever
Ah meraka u veceri rane
Sjever

Ah meraka u veceri rane
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, amypitar, Benjolos, bordobijeli, Dave, jurisicduska, mnon46, nedimmmm1337, PeppermintSA, pjankesarajevo, rimljanin90, Rule_hz, Varijantas8 i 86 gostiju.