Salabajzer je napisao/la:Ma ja spominjem suđenje samo radi pojedinih navijača Rome koji ovdje plaču danima i noćima.
Roma je zasluženo pobijedila, više su ljudi htjeli pobjedu, u prvenstvu su im šanse minimalne, Kup im je jedino preostalo takmičenje, nama igrao drugi sastav, ima tu nekih stvari, šta je tu je, čestitke na zasluženom prolazu i to je to.
Mi i ovaki previše indolentni i nezainteresovani smo dobro stajali u polju, ja podržavam Contea što je dao priliku rezervama da igraju, drugačije ne bi ni skontali da nisu za ovaj tim, pa ja.

Ma ti si stari troller, ne znam ko se više i loži.
Meni su opet najjači simpatizeri Rome na njihovom forumu (balkanskom); Garcia je uzeo pouku iz prve utakmice i pojeo Contea taktički, razvalili su đubrentus, očitali lekciju, vraćaju se u borbu za titulu itd itd...
EDIT: Mislim da je nas par i navelo to, ali je mene više razočarala utakmica standardnih prvotimaca, Pirla i Bonuccija nego ograničenost rezervi, za njih se bar znalo da ništa neće napraviti. Uostalom, ova dvojica prvotimaca su i kriva za ispadanje, čak i sa ovim kombinovanim timom utakmica je bila neizvjesna i išla u produžetke, penale i šta sve ne.
Ako ništa, nadam se, ali iskreno, svim srcem, da će Conte napokon uvidjeti neke stvari i riješiti se ljubimaca. Bonuccija zakucati za klupu, dati više šansi Ogbonni da se pokaže, ako ni to ne uspije, tražiti novo rješenje, ali postaje monotono gledati svaki put neku derbi utakmicu i znati da ako te išta košta, to će biti Leo.