AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Izgleda da mu nisu rekli da se ne moze je.. a da mu ne udje.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
pa šta si jadan ne bio drugo očekivao
što duže vrijeme prolazi i što više čitam, vidim da je on samo jedno neinteligentno povodljivo biće, da čovjeku dođe da se još i sažali na njega.
što duže vrijeme prolazi i što više čitam, vidim da je on samo jedno neinteligentno povodljivo biće, da čovjeku dođe da se još i sažali na njega.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Samo potvrdjuje da je ckaPI obicna. 18 ybnih godina I zbog milion vise odbijes 5 od vlastite kuce a onda se satro rasplaces kada te prozivaju?messilla je napisao/la:"Last night #Donnarumma cried. He saw the reaction of people on social media and couldn't take it."
Opet ponavljam, na tribine godinu dana s njim pa nek se dodatno isplace.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- nextterrain
- Kontakt:
Svako u životu mora prihvatiti posljedice na djela koja uradi, nebitno milioner ili siromah.
Potpuno mi je svejedno šta će biti s njim, ali čitam kao navodne izjave Li-a kao uložio je 800 miliona u Milan i da neće propast zbog 40 miliona koje maksimalno može dobiti za Zmiju. Volio bi ga vratiti u Primaveru da ga Gatusso teroriše i da ne bude nastupao ni za Primaveru. Od ugovora od 5 miliona do ničega u godinu dana jer ko će normalan ponuditi 5 miliona za 19-ogodišnjeg golmana koji nije branio nigdje godinu dana?
Potpuno mi je svejedno šta će biti s njim, ali čitam kao navodne izjave Li-a kao uložio je 800 miliona u Milan i da neće propast zbog 40 miliona koje maksimalno može dobiti za Zmiju. Volio bi ga vratiti u Primaveru da ga Gatusso teroriše i da ne bude nastupao ni za Primaveru. Od ugovora od 5 miliona do ničega u godinu dana jer ko će normalan ponuditi 5 miliona za 19-ogodišnjeg golmana koji nije branio nigdje godinu dana?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gledam na instagramu i facebooku od sinoć je sigurno 100 000 uvredljivih komentara, a vjerujem da mu je i inbox prepun.Nema tog dijeta od 18 godina a da ga to ne dotiče.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Hahaha
Negdje sam pročitao da je Li izjavio da ne namjeravaju prodati Donarumu, što znači.....
Treba i za Bigliu obavijestiti Lazio da moraju odgovoriti u roku dan-dva da li prihvataju našu ponudu ili ne.
Ako je odgovor negativan okrenuti se alternativama. Moraš pokazati ko je gazda
Negdje sam pročitao da je Li izjavio da ne namjeravaju prodati Donarumu, što znači.....
Treba i za Bigliu obavijestiti Lazio da moraju odgovoriti u roku dan-dva da li prihvataju našu ponudu ili ne.
Ako je odgovor negativan okrenuti se alternativama. Moraš pokazati ko je gazda
Il Club più titolato al mondo!
Izgleda da će mali ipak na tribine...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
gambler1899
- Kontakt:
Čuj krmak bi tužio klub ako ne bude branio Dolaruma
baš bi volio da to vidim
Baš mi ga nešto zao, pa baš čitavu noć plakao?

Baš mi ga nešto zao, pa baš čitavu noć plakao?
Druze moj, ne moze se tek tako poslat na trbine. Sve zavisi sta pise u ugovoru. Moze se mozda i poslati al tad debeli stupa na scenu. Dusu ce vam iscjeditgambler1899 je napisao/la:Čuj krmak bi tužio klub ako ne bude branio Dolaruma![]()
baš bi volio da to vidim
![]()
Baš mi ga nešto zao, pa baš čitavu noć plakao?![]()
![]()
Max Allegri
-
gambler1899
- Kontakt:
Ako ima neke osnove da tuži što se šalje na tribine onda na klupu ga posaljes to mu je još gore svaku domacuw utakmicu zvižduke trpiti plus izignorisan od ostatka ekipe i šta može protiv tog debeli? Pa da je tako.lako svi bi tuzili klub što sjede na klupi i nisu u prvih 11Mig_Mig je napisao/la:Druze moj, ne moze se tek tako poslat na trbine. Sve zavisi sta pise u ugovoru. Moze se mozda i poslati al tad debeli stupa na scenu. Dusu ce vam iscjeditgambler1899 je napisao/la:Čuj krmak bi tužio klub ako ne bude branio Dolaruma![]()
baš bi volio da to vidim
![]()
![]()
- nextterrain
- Kontakt:
Mig_Mig je napisao/la:Druze moj, ne moze se tek tako poslat na trbine. Sve zavisi sta pise u ugovoru. Moze se mozda i poslati al tad debeli stupa na scenu. Dusu ce vam iscjeditgambler1899 je napisao/la:Čuj krmak bi tužio klub ako ne bude branio Dolaruma![]()
baš bi volio da to vidim
![]()
![]()
Znači kad je potpisivao ugovor s Milanom kad je imao 15 godina napisano je da mora braniti u prvoj ekipi i ne smije biti na klupi ili na tribinama?
Ima ugovor sa Milanom do 2018. što se njih tiče mogu ga i poslat u Primaveru. Pusti se priča Mino babaroga
Naravno da se može poslati na tribine, odnosno ne uvrstiti u sastav.
Prvo on u ugovoru nema ništa gdje piše da mora igrati. Malo razmislite glavom, gdje može biti u ugovoru da igrač mora igrati.
Šta sad da je momak katastrofa a ti ga ne smiješ isključiti iz tima jer zaboga u ugovoru piše da on mora igrati.
To su prazne prijetnje.
Ja nisam u opšte da ga se kažnjava na bilo koji način. Prodati ga i nastaviti dalje.
Prvo on u ugovoru nema ništa gdje piše da mora igrati. Malo razmislite glavom, gdje može biti u ugovoru da igrač mora igrati.
Šta sad da je momak katastrofa a ti ga ne smiješ isključiti iz tima jer zaboga u ugovoru piše da on mora igrati.
To su prazne prijetnje.
Ja nisam u opšte da ga se kažnjava na bilo koji način. Prodati ga i nastaviti dalje.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
da, bas ce se neko kurcit Lotitu i pokazivat ko je gazda :rol:muxa je napisao/la:Treba i za Bigliu obavijestiti Lazio da moraju odgovoriti u roku dan-dva da li prihvataju našu ponudu ili ne.
Ako je odgovor negativan okrenuti se alternativama. Moraš pokazati ko je gazda :)
pa kruže okolo nezvanične priče da je kinez stvarno naredio slanje na tribine, a ove namjere raiole da tuži milan samo potvrđuje tu priču 
on u suštini nema "normalan" ugovor nego je potpisao obični dvogodišnji ugovor kao maloljetnik kad još nije ni bio blizu prve postave tako da čisto sumnjam da postoje neki uslovi gdje će milan krivično odgovarati ako ga pošalju na tribine.
pretpostavljam da ih raiola hoće prestrašiti ili koji već qurac pokušava izvesti, ali sasvim sam siguran da klub ima svu slobodu da radi s njim šta hoće.
svaka čast kinezima, halal bile te pare ali nije zaslužio ništa drugo nego ponižavanje.
da je malo pametnije postupio i ljudski poručio da želi ići, pa hajde de, ali na ovakav bezobrazluk treba odgovoriti još većim bezobrazlukom.
on u suštini nema "normalan" ugovor nego je potpisao obični dvogodišnji ugovor kao maloljetnik kad još nije ni bio blizu prve postave tako da čisto sumnjam da postoje neki uslovi gdje će milan krivično odgovarati ako ga pošalju na tribine.
pretpostavljam da ih raiola hoće prestrašiti ili koji već qurac pokušava izvesti, ali sasvim sam siguran da klub ima svu slobodu da radi s njim šta hoće.
svaka čast kinezima, halal bile te pare ali nije zaslužio ništa drugo nego ponižavanje.
da je malo pametnije postupio i ljudski poručio da želi ići, pa hajde de, ali na ovakav bezobrazluk treba odgovoriti još većim bezobrazlukom.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Re: RE: Re: AC Milan
Konačno i ti koju pametnu da prozboris [emoji13]rope11 je napisao/la:pa kruže okolo nezvanične priče da je kinez stvarno naredio slanje na tribine, a ove namjere raiole da tuži milan samo potvrđuje tu priču
pretpostavljam da ih raiola hoće prestrašiti ili koji već qurac pokušava izvesti, ali sasvim sam siguran da klub ima svu slobodu da radi s njim šta hoće.![]()
Sent from my x600 using Tapatalk
https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/m ... rlo-983621
O tome ja pricam
O tome ja pricam
- nextterrain
- Kontakt:
Re: RE: Re: AC Milan
Doduše, zagledao sam se par puta da vidim je li to Rope ili nije, kontam da me oči nisu prevarilemuxa je napisao/la:Konačno i ti koju pametnu da prozboris [emoji13]rope11 je napisao/la:pa kruže okolo nezvanične priče da je kinez stvarno naredio slanje na tribine, a ove namjere raiole da tuži milan samo potvrđuje tu priču
pretpostavljam da ih raiola hoće prestrašiti ili koji već qurac pokušava izvesti, ali sasvim sam siguran da klub ima svu slobodu da radi s njim šta hoće.![]()
A da li bi Navas pristao i koliko bi ono bio zadovoljan tom razmjenom?
Nego, puno ste krvoločni
nije nikoga ubio, jbt ga, neka ide gdje hoće
Nego, puno ste krvoločni
nije nikoga ubio, jbt ga, neka ide gdje hoće
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Reko bi ja jos koju al neću, postim
murš obojica
gdje čovjek ne bi bio krvoločan poslije ovog bezobrazluka, ovo je ozbiljan prestup
gdje čovjek ne bi bio krvoločan poslije ovog bezobrazluka, ovo je ozbiljan prestup
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.