Kako ce biti kad je citava populacija pokvarena. Nama su na vlasti oni od nas a ne iz Afrike.denimb je napisao/la: ↑09 jul 2024, 18:54Mene samo interesuje da li je ikada igdje na bilo kojoj poziciji bio neki iole posten, normalan covjek, pa Bog te vidio nama pola ovih likova nekih od Osmice, pa do ovoga danas ili su uhapseni, ili su u bjegstvu, ili se vodi neki postupak protiv njih, ove jace ni ne mozes, kada im je dosta samo se usute, vode privatne biznise...
Jbt koja katastrofa.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Nece ovo izgleda na dobro nikada...bas je smijesno u sta se balkan pretvorio, sodoma i gomora evrope.halabuka je napisao/la: ↑09 jul 2024, 18:58Kako ce biti kad je citava populacija pokvarena. Nama su na vlasti oni od nas a ne iz Afrike.denimb je napisao/la: ↑09 jul 2024, 18:54Mene samo interesuje da li je ikada igdje na bilo kojoj poziciji bio neki iole posten, normalan covjek, pa Bog te vidio nama pola ovih likova nekih od Osmice, pa do ovoga danas ili su uhapseni, ili su u bjegstvu, ili se vodi neki postupak protiv njih, ove jace ni ne mozes, kada im je dosta samo se usute, vode privatne biznise...
Jbt koja katastrofa.
Rijetko, moras biti specifican profil za politicara/vlast, maximalno djubretin bez secunde empatije.denimb je napisao/la: ↑09 jul 2024, 18:54Mene samo interesuje da li je ikada igdje na bilo kojoj poziciji bio neki iole posten, normalan covjek, pa Bog te vidio nama pola ovih likova nekih od Osmice, pa do ovoga danas ili su uhapseni, ili su u bjegstvu, ili se vodi neki postupak protiv njih, ove jace ni ne mozes, kada im je dosta samo se usute, vode privatne biznise...
Jbt koja katastrofa.
Razdruzivanje trajalo 10 danaPredsjednik Narodne Skupštine RS (NSRS) Nenad Stevandić potvrdio je da se neće održati Posebna sjednica o “razdruživanju” entiteta RS-a i FBiH.
-Jučer kasno poslijepodne došao mi je dopis narodnih poslanika, obavijestili su me da povlače sa 14. sjednice tačku dnevnog reda. Ne postoje nikakve komunikacije, pritisci, bajke. Meni nije niko poslao dopis ni tražio ništa, rekao je. Dodao da ipak posebna sjednica NSRS može biti bilo kad, bez obzira na ljetnju pauzu, javlja N1.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Razumije li se tko od vas u stiropor?
Treba mi tumač ovih oznaka
Trebao bih 5cm tvrdi (gazni) minimalno 20kilski:.eh sad kako se to piše na deklaraciji da znam šta gledam
Treba mi tumač ovih oznaka

Trebao bih 5cm tvrdi (gazni) minimalno 20kilski:.eh sad kako se to piše na deklaraciji da znam šta gledam

Znači tražiš termoizolacijske ploče.
Msm da je ono što trebaš EPS 100 (20 kg) - 5 cm. Znači, EPS ti je ukratko stiropor. Ovo 100 ti je tlačna čvrstoća u kPa. Dalje, 20 kg je gustina, preciznije 20 kg/m3 i 5 cm je debljina ploče.
Dimenzije te ploče, pored pomenute debljine su još 100 cm - dužine i 50 cm širine.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 09 jul 2024, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
treba ti za podove, podrum, cokla ...? obzirom da trazis tvrdi
XPS oznaka
boje su razne , najcesce roza.
Koliko sam informisan i EPS je tvrdi stiropor (XPS je stirodur i tvrđi), a ovaj EPS, evo striktno 100 20kg/m3, primjenjuje se na ravnim krovovima i podovima sa srednjim opterećenjem, znači porodična domaćinstva. Za veće opterećenje ide EPS 150 itd.
EPS se znači koristi za unutrašnjost, lakši je od XPS-a ali je i manje otporan na vlagu. Plus što je EPS jeftiniji.
Nek me ispravi struka ak' sam ošo na stranputicu.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Tako je, ispravno zboris.Asteriks je napisao/la: ↑09 jul 2024, 21:27Koliko sam informisan i EPS je tvrdi stiropor (XPS je stirodur i tvrđi), a ovaj EPS, evo striktno 100 20kg/m3, primjenjuje se na ravnim krovovima i podovima sa srednjim opterećenjem, znači porodična domaćinstva. Za veće opterećenje ide EPS 150 itd.
EPS se znači koristi za unutrašnjost, lakši je od XPS-a ali je i manje otporan na vlagu. Plus što je EPS jeftiniji.
Nek me ispravi struka ak' sam ošo na stranputicu.![]()
Sve smo mu objasnili

Sad je na njemu da procijeni namjenu, opterecenje, vlagu a bogami i cijenu
Ma u pravu si, ne moras biti ni specifican, hajmo malo o stiroporu...ko nas je kleo nije dangubio...alemsa je napisao/la: ↑09 jul 2024, 19:55Rijetko, moras biti specifican profil za politicara/vlast, maximalno djubretin bez secunde empatije.denimb je napisao/la: ↑09 jul 2024, 18:54Mene samo interesuje da li je ikada igdje na bilo kojoj poziciji bio neki iole posten, normalan covjek, pa Bog te vidio nama pola ovih likova nekih od Osmice, pa do ovoga danas ili su uhapseni, ili su u bjegstvu, ili se vodi neki postupak protiv njih, ove jace ni ne mozes, kada im je dosta samo se usute, vode privatne biznise...
Jbt koja katastrofa.
Re: Chat
Nakupilo se viškova, kerovi trče ze PremierVlasnik Premier kladionice svakom radniku poklanja po 1.000 KM za godišnji odmor

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Joj bijednika, crkli akobogda..cure im rade po 10 dana svaki dan umjesto 2 što rade pa 2 odmaraju da bi taj godišnji odmor nadoknadile,...da nema igrača što ostavljaju bakšiš ne bi dana tamo niko radio
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- VensanKasel
- Kontakt:
Zašto ne promjene posao ?Slatinash_7 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 11:09Joj bijednika, crkli akobogda..cure im rade po 10 dana svaki dan umjesto 2 što rade pa 2 odmaraju da bi taj godišnji odmor nadoknadile,...da nema igrača što ostavljaju bakšiš ne bi dana tamo niko radio
@Judd ma kakvi kerovi , bingo im je zlatna koka , debili ostaviše platu na kuglice iz kompjutera

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ja u srednjoj kerove i slotove ganjao. Nije tada bilo binga ali bio ovaj jedan lik što je znao trke napamet. Čim krenu trčati, kaže ti jesi li dobio. Skroz zanimljivo biloVensanKasel je napisao/la: ↑10 jul 2024, 11:46Zašto ne promjene posao ?Slatinash_7 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 11:09Joj bijednika, crkli akobogda..cure im rade po 10 dana svaki dan umjesto 2 što rade pa 2 odmaraju da bi taj godišnji odmor nadoknadile,...da nema igrača što ostavljaju bakšiš ne bi dana tamo niko radio
@Judd ma kakvi kerovi , bingo im je zlatna koka , debili ostaviše platu na kuglice iz kompjutera![]()

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Cuj dva dana da rade dva odmaraju. 

- VensanKasel
- Kontakt:
Kako nije bilo ? Ima 15 godina kako je bingo došao ...Judd je napisao/la: ↑10 jul 2024, 11:54Ja u srednjoj kerove i slotove ganjao. Nije tada bilo binga ali bio ovaj jedan lik što je znao trke napamet. Čim krenu trčati, kaže ti jesi li dobio. Skroz zanimljivo biloVensanKasel je napisao/la: ↑10 jul 2024, 11:46Zašto ne promjene posao ?Slatinash_7 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 11:09
Joj bijednika, crkli akobogda..cure im rade po 10 dana svaki dan umjesto 2 što rade pa 2 odmaraju da bi taj godišnji odmor nadoknadile,...da nema igrača što ostavljaju bakšiš ne bi dana tamo niko radio
@Judd ma kakvi kerovi , bingo im je zlatna koka , debili ostaviše platu na kuglice iz kompjutera![]()
![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.