HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
mislim da su dobro prosli i celik ali i zrinjski. bice to 2 zanimljive utakmice ekipa koje se neznaju braniti a u takvoj situaciji obje ekipe imaju podjednake sanse. znaci 50-50. prva utakmica odlucuje mnogo. ocekujem da ce zrinjski biti umorniji zato sto ih ceka teska utakmica sa zeljom dok celik docekuje drinu. ako cemo samo brojat trenutacnu formu ekipa i igraca onda je mozda sansa na strani celika 60-40.
-
Ovo je jedina šansa za Zrinju da spasimo groznu sezonu i nesmjemo je propustiti zato se nadam da cemo pitanje pobjednika rijesiti već u Mostaru u prvoj utakmici iako se slažem šanse su podjednake 50%:50%

mozel mi se neko javiti na pp ko ide redovno na domace utakmice zrinje ??? hvala unaprijed
e jeste nisto pali...
zamisli da navijaci dinama pjevaju: "je.bemo hajduka, je.bemo rijeku, je.bemo osijeka i hrvatsku cijelu"

zamisli da navijaci dinama pjevaju: "je.bemo hajduka, je.bemo rijeku, je.bemo osijeka i hrvatsku cijelu"

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Megamon
- Kontakt:
Tanak ovaj Zrinjski
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ne mogu to pjevati jer oni priznaju Hrvatsku kao svoju domovinu.tm84 je napisao/la:e jeste nisto pali...![]()

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
presmješna ste ekipa
vozdra
2 liga vam je prirodno ozračje
sljedeći molim
vozdra
2 liga vam je prirodno ozračje
sljedeći molim
Semper Fidelis
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Mostar će izgleda i sljedeće sezone imati gradski derbi,........ samo u prvoj ligi Federacije

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Hoce, zrinjski - branitelj
-
- Kontakt:
Ouuu kad skontate jos da igrate protiv Celika u kupu, koji ima najjacu kontru ligi, onda vam nema ni preko kupa nista ove godine! Ljudi ce vas zgaziti. Veceras vas je samo onaj golman spasio debakla!
-
- Kontakt:
Zrinjski 2 liga navijaci 3 liga 

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Za 2 god. gradski derbi HŠK Zrinjski-HNK Branitelj,2 Liga FBiH
Bez 5 standardnih igrača na vašem terenu smo vam pokazali kako se igra.
Čuj *ebemo Sarajvo *ebemo Želju...Nezna se ko je gori,il navijači il igrači

Bez 5 standardnih igrača na vašem terenu smo vam pokazali kako se igra.
Čuj *ebemo Sarajvo *ebemo Želju...Nezna se ko je gori,il navijači il igrači

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Pa vi stvarno mislite prisvojiti ovu temu ili vam je Zrinjski prirastao srcu ali to ne smijete reći javno??
Pitaju malca na Španjolskom trgu za koga navija? Kaže on: Za Velež, a od europskih klubova za Zrinjski.
Eto nas dogodine opet u vrh.
Pitaju malca na Španjolskom trgu za koga navija? Kaže on: Za Velež, a od europskih klubova za Zrinjski.
Eto nas dogodine opet u vrh.

Momče Hercegovče
Prve Lige FederacijeJosip321 je napisao/la: Eto nas dogodine opet u vrh.

Velez nema sponzora,ukrali im stadion..a vi imate sponzora,igrate na tudjem stadionu,jos vas politika gura,nicija nije do zore sijala,ima Boga 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Koliko sam ja upoznat sa situacijom mislim da je stadion gradski.harry_90 je napisao/la:Velez nema sponzora,ukrali im stadion..a vi imate sponzora,igrate na tudjem stadionu,jos vas politika gura,nicija nije do zore sijala,ima Boga
...što je više lome to je volim jače...
Nisi upoznat sa situacijom. Ako je gradski stadion što ne bi na njemu mogao igrati i VELEŽ, na primjer.jacky09 je napisao/la:Koliko sam ja upoznat sa situacijom mislim da je stadion gradski.harry_90 je napisao/la:Velez nema sponzora,ukrali im stadion..a vi imate sponzora,igrate na tudjem stadionu,jos vas politika gura,nicija nije do zore sijala,ima Boga
A đe da znam?!
Zato što je stanje takvo kakvo je. Šta bi bilo da Velež igra domaće utakmice na 'drugom' dijelu grada? Mislim da je pametnije ovako. Bolje spriječiti nego liječiti.Raz_ba je napisao/la: Nisi upoznat sa situacijom. Ako je gradski stadion što ne bi na njemu mogao igrati i VELEŽ, na primjer.
...što je više lome to je volim jače...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.