Ma nije to u mene fail ja ne navijam za Federera to bi bio fail za delu ili onog AA23 i sl
SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: SS.ba Kviskoteka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja i nisam neki teniski fan,pratim samo Fedju i ove najjace meceve,al garantujem da sam se taj dan najlosije osjecao radi nekog sportskog dogadjaja ikad kad je izgubio to finale od Novaka.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Onda sam fulio ,godine ebiga. I Filipovića samo 6 tacnih a gori tema ufc dan-noclegenda reala je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:47Ma nije to u mene fail ja ne navijam za Federera to bi bio fail za delu ili onog AA23 i sl

nema potpisa
Ja sam oko 1750-1800 na lichessu na blitzu 3+0, što je na chessu čini mi se baš oko 1600, eventualno 1650
Govorio sam Sarmelu da napravi neku mini ligu al ništa od njega
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Vracam se s mora brate nakon meca,i ne progovaram,muziku ugasio kao dan zalosti kunem ti se ....nisam rijeci do Sarajeva progovorio..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ma najpraktičnije buraz na Real Chess, tu je maximum 2800.
Najbolje na 5, max 10 minuta i pali.
Igram ja često, protiv ovih sa visokim rejtingom, jer ima dosta part time igrača...
Kad i ako budeš htio, samo najavi.
Zadnja izmjena: rektalnialpinizam, dana/u 03 maj 2020, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Konto sam da ćeš primjetit

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- LlullSergio
- Kontakt:
Ti si jos i hardcore fan,mogu misliti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Evo i ja sam tu ako se bude pravila kakva liga. Nisam Carlsen al' sam brat bratu Caruana.

- Trebinjac94
- Kontakt:
I ja igram samo na lichessu, jbt ako ti je na 3+0 oko 1800, prelaziš li 2000 na rapidu ili classicalu?
Blue Train
Prespavao sam ovo,jel ovo tvoj da mi pustis ?

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nemojte ga sad pa da mi ne igra ovamo. Evo ga dela za tebe:LlullSergio je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:53Ovakve izjave samo daju dodatni sjaj tom svetom danu![]()
![]()

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
I meni bilo krivo jer sam konto zavrseno je ovo.. jer je poprilicno dominiro, ali vise mi je bilo zao roddicka protiv fedje mislim da je bilo 18-16 u petom setu.
Meni je preko neta sve iznad 5min besmisleno jer ko zna kome je tamo neki program uključen, al i mrsko mi je dugo misliti iskreno 

nema potpisa
Ukolko, maksuz mećno foru za vas fanove babuke
Nullius in verba
Ne, jer ne igram classical nikako, a rapid rijetko kad. Pucam samo 3+0 blitz, eventualno 5+0. U rapidu sam bio oko 1950 čini mi se najviše, al izlapilo je to sad jer ne igram, sad je 1900 kapak.Trebinjac94 je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:57I ja igram samo na lichessu, jbt ako ti je na 3+0 oko 1800, prelaziš li 2000 na rapidu ili classicalu?
Kakav si ti?
Najjači šahista na forumu kojeg znam je @Galion. On je oko 2000 blitz. Igrao sam s njim prije par mjeseci 7 partija 5+0, 1-2-4 završilo.

Definitivno. Aj to za stockfish i nije problem jer sistem prepozna sve i dobiješ ban brzo al smor je vala po 10-15 minuta igrati, nemam živaca.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sljedeća liga neće biti prije srijede.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Dosta je lakše preko ovih aplikacija za Online Chess.Kajzer10 je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:56Evo i ja sam tu ako se bude pravila kakva liga. Nisam Carlsen al' sam brat bratu Caruana.![]()
Ima ih masa na Play, ali sasvim svejedno gdje se igra, gdje vam volja.
Samo navodim npr. ovaj Real Chess je dobar za te stvari, jer fercera extra.
Podesiš državu, ime i deri, prosto skroz.
Pa Caruana, bujrum da te Aljehin ili Kapablanka presluša...
Može ako kažeš burazu da me izbaci iz vijeća bolesnika.rektalnialpinizam je napisao/la: ↑03 maj 2020, 21:36
OSIME PIŠI MOJ KVIZ OPŠTEG ZNANJA, SUTRA U 21:00h da vidi Epi kako se pravi kviz opšteg znanja.![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 6 gostiju.