U 22h eto upiši, ako nije rezervisanoOsim13 je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:26Istina, sad sam provjerio. Izvini nije namjerno, promakne. Sutra termin koji hoćeš.bodi123 je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:25Ja sam govorio, i rezerviso termin za večeras u 22h al me Oske izgleda izlevatio i ubacio admira preko redaPatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:24Neko je govorio da će napraviti iz matematike neki kviz, ima l' od toga šta?
Kad opet nađem malo vremena, napraviću ja jedan iz nauke, vjerovatno sa fokusom na fiziku, matematiku, elektrotehniku.![]()
Bit će kviz sutra, napravio sam teorijska pitanja oko 20 još ću dodat 20-ak zadačića pa sutra u 22h može.
SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja bi iz geologije, petrologije i rudarstva.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- legenda reala
- Kontakt:
Jel Tigar iz Kladnja po ovome snimljeno zato sam i tačno odg ne sjećam se tog meča, sjećam se ko djete PeljtaAdmir_Sa je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:29Ja sam to gledao neki dan gledao i komio se od smijeha.LlullSergio je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:25Ah ovo Zijo Poljo, ja se sjebo, ne znam ni o cemu se radi. Evo sad ukuca pa vidim sta je bilo. Ajde, zanimljivo da se sazna. Bjorndalena sam fakat mislio da je 7. Mada gledajuci cistu matematiku puno je brate to.
Onog njakvog Funakija sam pogodio. A opet Janicu oko koje puno znam i za koju sam se vagao izmedju 2 i 3 ofulam. I to cak vise mislio da je 3 i stisnem 2 zlata. Ovaj hokej sam znao, msm NHL sampiona.
Kolina je bio zanimljiv, reko moguce da pokusava ici sa trik pitanjem sto se tice OI i isao sam na to.Ali eto fail![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja i Husika bi iz patologije i fiziologije
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sramota ne znati koliko je puta veliki Ole nastupao na OI.
Mada pretekao bi ga Fourcade po svemu da nije prekinuo karijeru.

Mada pretekao bi ga Fourcade po svemu da nije prekinuo karijeru.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Normalno da jest. Klasik boksa.legenda reala je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:31Jel Tigar iz Kladnja po ovome snimljeno zato sam i tačno odg ne sjećam se tog meča, sjećam se ko djete PeljtaAdmir_Sa je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:29Ja sam to gledao neki dan gledao i komio se od smijeha.LlullSergio je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:25Ah ovo Zijo Poljo, ja se sjebo, ne znam ni o cemu se radi. Evo sad ukuca pa vidim sta je bilo. Ajde, zanimljivo da se sazna. Bjorndalena sam fakat mislio da je 7. Mada gledajuci cistu matematiku puno je brate to.
Onog njakvog Funakija sam pogodio. A opet Janicu oko koje puno znam i za koju sam se vagao izmedju 2 i 3 ofulam. I to cak vise mislio da je 3 i stisnem 2 zlata. Ovaj hokej sam znao, msm NHL sampiona.
Kolina je bio zanimljiv, reko moguce da pokusava ici sa trik pitanjem sto se tice OI i isao sam na to.Ali eto fail![]()

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ševćo bi iz liječenja poremećaja ličnosti i ponašanja
Nullius in verba
Jel ovaj tvoj kviz poznate ličnosti iz historije il današnji fudbaleri, sportisti, pjevači i to?S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:32Normalno da jest. Klasik boksa.legenda reala je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:31Jel Tigar iz Kladnja po ovome snimljeno zato sam i tačno odg ne sjećam se tog meča, sjećam se ko djete Peljta![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma jedna opuštena varijanta današnjih zvijezda.bodi123 je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:33Jel ovaj tvoj kviz poznate ličnosti iz historije il današnji fudbaleri, sportisti, pjevači i to?S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:32Normalno da jest. Klasik boksa.legenda reala je napisao/la: ↑03 maj 2020, 22:31
Jel Tigar iz Kladnja po ovome snimljeno zato sam i tačno odg ne sjećam se tog meča, sjećam se ko djete Peljta![]()

41.21.1.

Razočarao me
Bilo je pitanje i za ove sedme 2018, al ga nisu poveli. Bio je tamo al kao trener/podrška novoj ženi Dariji Dormacevoj koja je nastupala za bjelorusiju
nema potpisa
- legenda reala
- Kontakt:
nista zadnje 3-4 godine iz sporta se ne sjećam
ma fulio sam puno pitanja
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 03 maj 2020, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne konttam zassto takvo pitanje,cemu zapravo,da nam otvaraju rane koje nisu ni zarasle kako treba...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
mrs
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ako neko ima od momaka da igra dobro šah, da online ukrstimo koplja... 

Nisam Kramnik ni Fischer, ali nisam ni amater.

Bujrum!
Nisam Kramnik ni Fischer, ali nisam ni amater.
Bujrum!
Ja imam oko 1600 rejting na blitzgame 5min na chess aplikaciji, mislim da je to chess.com. al sad mi je fakat mrsko igrati, drugi dan
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.