Aldinn Mrle debil godine definitivno. Dečko kod mene su postovi argumentovani, to što ih ti ne možeš rezonovati to je tvoj problem,dovoljno si svog ne znanja ovdje već pokazao. Svezao se Saida ko pijan plota, jbt kakavi si ti navijač Želje a preko 60% postova na temi FK Sarajeva.Maslacak je napisao/la:Sta cu ja citati st si ti napisao,kad ni ti vise ne znas sta lupas.Velicanstveni otisao u strasnu ligu,cak dva kluba valjaju.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- 
				travnicanin
 - Kontakt:

Re: FK Sarajevo
- 
				travnicanin
 - Kontakt:

upravu si, to je naša realnost i kako stvari stoje biće još dugoslavko njegus je napisao/la:Mozemo se mi ovdje natezat koliko hocemo .. ali ovo je realnost BiH lige - dva najbolja igraca odose u nekakav Split i u Sofiju... A o cijenama transfera i naknadama klubovima da ne govorimo.Sitne pare odose privatnim licima. Samo jedno je sigurno - jadni mi na proljece, koga cemo gledati - i jedni i drugi i treci.
Likovi kao @maslacak i ne navijaju za svoj klub (u konkretnom slučaju za Želju) - on mrzi suparnički (u konkretnom slučaju Sarajevo), a to su k.te od navijača, ma na čijoj strani bili.

- Probisvjet
 - Kontakt:

Neka se niko ne raduje odlasku dobrih igraca iz BiH, pa makar bili u suprotnom taboru. Tonemo svi zajedno.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla  Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa vi pisete da je Said igracina,spominjaliste neke milionske ugovore,ne znam ni ja sta.Covjek zavrsi u takvoj ligi u kojoj nas predstavnik izbaci njihovog i to glat.Stvarno je igracina,nema dalje.
Vec kad to spominjete,vidim da je vas svaki odgovor na Saida,a gdje Zajko.Sto govori da vi opravdanje trazite u nama,a ne mi u vamo.Tesko je to skontati.

Vec kad to spominjete,vidim da je vas svaki odgovor na Saida,a gdje Zajko.Sto govori da vi opravdanje trazite u nama,a ne mi u vamo.Tesko je to skontati.
Al' daviš.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
						- 
				travnicanin
 - Kontakt:

upravo, samo jaki transferi mogu podići cijenu domaći igrača na ino tržištu ali i same lige, a vidiš šta se desi, Said ode u CSKA, Zeba u Split, a imaju 24 i 29 godina, znači raspon najboljih godina za jednog fudbalera.Probisvjet je napisao/la:Neka se niko ne raduje odlasku dobrih igraca iz BiH, pa makar bili u suprotnom taboru. Tonemo svi zajedno.
Ipak Saidu želim svu sreću i da iz Bugarske pređe u jaču ligu, ovo vremena što je igrao za nas ipak nam je donio sreću koliko to neki željeli umanjiti.
					Zadnja izmjena: travnicanin, dana/u 27 dec 2012, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.

- 
				travnicanin
 - Kontakt:

Aco pošto si upućen, znaš li šta za Džakmića?aleksandar_veliki je napisao/la:Maslacak banovan, fakat je dosadan frajer. Sto vise imam obzira, on sve bezobrazniji.
Ode Mrle a sarme probo' nije

- Burberry46
 - Kontakt:

Hvala Saidu za sve, lijepo ga je bilo gledati u bordo dresu! Kolko nas je puta taj covjek obradovao!
Said ce uvjek biti dobro dosao na Kosevo!
Ovi dusmani sto se nasladjuju su toliko smijesni i zalosni!

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
cime se nasladjuju ? Žalosno je sto vas navijace Sarajeva ovoliko prave budalama,a sam i on vam je lagao da ima ugovor duzi,ispast ce da je otisao bez 1km odstete ! To nije smjesno nikom,to je zalosno !Burberry46 je napisao/la:Hvala Saidu za sve, lijepo ga je bilo gledati u bordo dresu! Kolko nas je puta taj covjek obradovao!
Željeznicar za život cijeli !
						- molotovljev

CSKA je veliki evropski klub ili ako hoćete balkanski super gigant. I bolje je što je otišao tamo,
nego recimo u Elche, pa i minijaturnu Zaragozu u odnosu na bugarskog diva.
Da li sam ja lično zadovoljan odlaskom Saida ili ne, ne mogu vam u ovom trenutku ništa reći jer ne znam
visinu obeštećenja. Ako je Uprava odradila odličan posao ja im od srca čestitam.
CSKA Sofija
Nacionalni trofeji: Prva liga Bugarske (31), Kup Bugarske (20), Bugarski superkup (4).
Međunarodni uspjesi:
Kup šampiona:-polufinale (1967 protiv Intera, 1982 protiv Bayerna)
-četvrtfinale (1956 protiv CZ, 1974 protiv Bayerna, 1981 protiv Liverpoola, 1990 protiv Marseja)
Liga Evrope: Grupna faza (2009)
Kup UEFA: Osmina finala (1999 protiv Atletiko Madrida), Grupna faza (2005)
Kup pobjednika kupova: Polufinale (1989 protiv Barcelone)

nego recimo u Elche, pa i minijaturnu Zaragozu u odnosu na bugarskog diva.
Da li sam ja lično zadovoljan odlaskom Saida ili ne, ne mogu vam u ovom trenutku ništa reći jer ne znam
visinu obeštećenja. Ako je Uprava odradila odličan posao ja im od srca čestitam.
CSKA Sofija
Nacionalni trofeji: Prva liga Bugarske (31), Kup Bugarske (20), Bugarski superkup (4).
Međunarodni uspjesi:
Kup šampiona:-polufinale (1967 protiv Intera, 1982 protiv Bayerna)
-četvrtfinale (1956 protiv CZ, 1974 protiv Bayerna, 1981 protiv Liverpoola, 1990 protiv Marseja)
Liga Evrope: Grupna faza (2009)
Kup UEFA: Osmina finala (1999 protiv Atletiko Madrida), Grupna faza (2005)
Kup pobjednika kupova: Polufinale (1989 protiv Barcelone)
F.K.SARAJEVO
						- 
				bordobijeli
 - Kontakt:

ljudi nemoj te obraca ti paznju na provokacije ,mi kad bi mesia doveli oni bi mu manu nasli.ja i ne citam postove tipa maslacak i aldinn.sto se tice saida ,guza majstore hvala ti za sve i puno srece u nastavku karijere,ako ni 1 km ne dobijemo ja sam zadovoljan sta je on dao FK SARAJEVO.

Said je dijete slobode i neka mu je sa srecom bio je ubjedljivo najbolji igrac ove nase lige.Zbog takvih se dolazi na stadione trazi se karta vise.Na stranu prepucavanja ali treba sad dobro vidjeti kakav nam je jad od lige ostao ono sto valja to i ode .Pregled se gledao radi saida i njegovih poteza koji vise lice na one iz lige 5 nego na ove nase krkane sto se blamiraju po ovoj ligi.Mislim da sarajevo zadugo nece imati igraca kao sto je on nenadoknadiv gubitak onakav majstor na nasim livadama se rijetko radja sajo nek je sa srecom.

- pacovi_tu_ima
 - Kontakt:

ma nisu smiješni, jednostavno su sretni zbog toga što je otišao njihov krvnik, čovjek koji ih je u zadnje vrijeme ponižavao što na terenu, što preko medija i shvatljiva je ovolika euforija među njima.Burberry46 je napisao/la: Ovi dusmani sto se nasladjuju su toliko smijesni i zalosni!
uglavnom, hvala ti saide za sve od devastiranja levskog do ponižavanja uskoprugaša!

- Burberry46
 - Kontakt:

Svi navijaci Sarajeva su znali da Said ide, drugo je sto smo se mi svi potajno nadali ostanku, Said je Sarajevu dosta dao kao i Sarajevo njemu i svako ce ga pamtiti po dobrom, ovakav majstor dugo nije igrao u nasoj ligi, htio ti to priznati ili nelikusa je napisao/la:cime se nasladjuju ? Žalosno je sto vas navijace Sarajeva ovoliko prave budalama,a sam i on vam je lagao da ima ugovor duzi,ispast ce da je otisao bez 1km odstete ! To nije smjesno nikom,to je zalosno !Burberry46 je napisao/la:Hvala Saidu za sve, lijepo ga je bilo gledati u bordo dresu! Kolko nas je puta taj covjek obradovao!
1946
- champions1921

Taj papak je ponizavao samo samog sebe a i vas jer se dicite njegovim papanlukom.. Svaka mu cast na golovima protiv Levskog.. To vam je bila jedina korist od njega..

BUDI ŽELJO !!!
E nek' si nas prosvijetlio, svaka ti cast!champions1921 je napisao/la:Taj papak je ponizavao samo samog sebe a i vas jer se dicite njegovim papanlukom.. Svaka mu cast na golovima protiv Levskog.. To vam je bila jedina korist od njega..
Sta se imas nadati ostanku Saida.Kada se znalo cim je doveden Osmanagic da ovaj ide.Brzo se sa Amerom zavrsilo da ovaj ode jos brze.Said otisao za 200 000e.

Trenutno korisnika/ca: riki46, VolimoSarajevo i 37 gostiju.