Ma ovo je sve strašno, da strašnije ne može biti. I opet ljudi ne vidi ništa.invincible1921 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 11:29Ma brate cinjenica na koju mnogi zatavaraju oci je da mi blago receno ni na grbavici ne briljiramo...samo smo puno cvrsci, kompaktniji nego u gostima, pa ako nista puno teze primamo golove. Ima bljeskova tu i tamo al ruku na srce nama je ogroman problem i na grbavici pobjedit ....mamonelafo je napisao/la: ↑12 mar 2024, 11:17Ljudi nisu svjesni, ne žele ili neće da vide kamo ovaj naš plavi brod plovi...invincible1921 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 11:08Mnogi ste odbijali prihvatit realnost da mozemo vrlo lako ispast a vidim neki i sad nece da shvate...vjerovatno kontaju par pobjeda i boricemo se za evropu
A u ovom teskom raspordu ako uvezemo 3/4 losa rezultata ode sve u pm
Postali smo sami svoji dušmani, imamo neke svoje vizije i viđenje, daleko od onog realnog.
Za dadati se da ću, evo ja ispast glup, pa da mi uvežemo 4 dobra rezultata i da se isčupamo, ali realno, teško.
Mi kada letimo, letimo baš visoko - a ni to nije realno toliko visoko, a kada tonemo, tonemo baš duboko - a ne primjetimo. Mi, ovi, oni. Svi ovdje.
Kad je doso bruno raja ovdje pise o evropi jbt, a mi predzadnji na tabeli....zivimo u ilizijama vec par godina...ovaj projekat koji je pocet s ovom upravom
je odavno mrtav.
Ono sto vazda istaknem, da je nez koliko napora i sredstava gurnuto na dugove, stablizaciju peto deseto...NE SMIJEMO SEBI DOZVOLIT OVAKAV KRAH SPORTSKOG ASPEKTA...al sve je to naslijedje jos od misketa i njegovih ubleha
Iskreno se nadam da cemo bez neke prevelike muke osigurat opstanak, ali dosta toga ce zavisit od ovih prvih 3/4 tekme..ako tu makar ne uzmemo 5/6 bodova...bgm prije da cemo ispas nego da cemo ostat...al nek masta raja i dalje o Evropi
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- mamonelafo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
- invincible1921
- Kontakt:
Ovo nije situscija za prijetnje ...sad je samo bitno opstanak izborit i tjt. Ima pauza da se neke stvari rijesavaju
Sta kao ako im zaprijete igracemo bolje? Hocemo al u qrcu samo ce jos vise zabusavat...eo vidis pitara. Sta ovim strancima znaci zeljo ..nista. Jos da trpe da pored citavog pritiska im prijeti neko?
=\_1921_/=
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ko zeli neka suti ,ali neko treba da objasni upravi , ss i igracima da se ne treba igrati sa svetinjom. Situacija jeste alarmantna ,ali u igri je 33 boda.Po meni je bolje sto igramo sa ekipama sto se bore za Evropu na pocetku , za kraj prvenstva ostaju nam medjusobni dueli sa konkurecijom i prvakom koji ce zadnje kolo doci na Grbavicu radi reda.
Procitaj malo borac.forum banja lukaTMmanija2012 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 12:08Ko zeli neka suti ,ali neko treba da objasni upravi , ss i igracima da se ne treba igrati sa svetinjom. Situacija jeste alarmantna ,ali u igri je 33 boda.Po meni je bolje sto igramo sa ekipama sto se bore za Evropu na pocetku , za kraj prvenstva ostaju nam medjusobni dueli sa konkurecijom i prvakom koji ce zadnje kolo doci na Grbavicu radi reda.
Neki cak pisu da bi dali titulu u zamjenu da nas izbace itd
- TMmanija2012
- Kontakt:
I ja bi zelio da ljoZe osvoji Ligu Prvaka ,ali to je jedna zelja prosjecnog navijaca1921ljoze je napisao/la: ↑12 mar 2024, 12:31Procitaj malo borac.forum banja lukaTMmanija2012 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 12:08Ko zeli neka suti ,ali neko treba da objasni upravi , ss i igracima da se ne treba igrati sa svetinjom. Situacija jeste alarmantna ,ali u igri je 33 boda.Po meni je bolje sto igramo sa ekipama sto se bore za Evropu na pocetku , za kraj prvenstva ostaju nam medjusobni dueli sa konkurecijom i prvakom koji ce zadnje kolo doci na Grbavicu radi reda.
Neki cak pisu da bi dali titulu u zamjenu da nas izbace itd

Kako ce biti svjesni realnosti, kada su ovdje mnogi odobravali dovođenje onog arapskog ublehasa za trenera. Ponavljam arapainvincible1921 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 11:08Mnogi ste odbijali prihvatit realnost da mozemo vrlo lako ispast a vidim neki i sad nece da shvate...vjerovatno kontaju par pobjeda i boricemo se za evropu
A u ovom teskom raspordu ako uvezemo 3/4 losa rezultata ode sve u pm

Tad su se trebali upaiti svi alarmi, sad je mozda vec kasno.
Ali tada se furao neki lazni optimizam, neistomisljenici se pljuvali, bila prica Suti tamo, sta ti znas, covjek skolovan, radio u Sparti itd.. A onda ublehas pokazao da veze nema, nanizao svi poraze, strovalio Zelju na ovu trenutnu poziciju i pobjegao iz Zelje.
Evo sad vidimo da ni Bruno ne moze da nas otkuje sa dna, a tamo nas je Torabi zakucao.
- mamonelafo
- Kontakt:
A isti ljudi koji su doveli te ublehe dobiju podršku rukodizača u skupštini. Koji cirkus.let3 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 12:59Kako ce biti svjesni realnosti, kada su ovdje mnogi odobravali dovođenje onog arapskog ublehasa za trenera. Ponavljam arapainvincible1921 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 11:08Mnogi ste odbijali prihvatit realnost da mozemo vrlo lako ispast a vidim neki i sad nece da shvate...vjerovatno kontaju par pobjeda i boricemo se za evropu
A u ovom teskom raspordu ako uvezemo 3/4 losa rezultata ode sve u pm![]()
Ali tada se furao neki lazni optimizam, neistomisljenici se pljuvali, bila prica Suti tamo, sta ti znas, covjek skolovan, radio u Sparti itd.. A onda ublehas pokazao da veze nema, nanizao svi poraze, strovalio Zelju na ovu trenutnu poziciju i pobjegao iz Zelje.
Evo sad vidimo da ni Bruno ne moze da nas otkuje sa dna, a tamo nas je Torabi zakucao.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Onog momenta kada su navijaci postali sponzori kluba tad su se trebale upaliti lampice svima,ali raja se lozi na foru "mi smo porodica" . Postajemo kao pitari krivce treazimo u drugima nebitnim likovims, dok glavni krivac se godinama vrti oko naseg doma.
Svaka čast na svemu što godinama radimo za klub, ali naprijed ćemo krenuti onog trenutka kad shvatimo da su navijači najveći teret i prepreka razvoju kluba.
I treba da šutimo. Naše je da platimo kartu, gledamo i deremo grla i dlanove. U ovom stanju i jesmo što smo pobrkali uloge i ne zna se šta je čiji zadatak. Moramo shvatiti da je vrijeme kada su navijači odlučivali o bilo čemu u modernom fudbalu odavno prošli. Danas živimo u vrijeme kada se stadioni gledaju kao kino dvorane. Plati kartu i gledaj, ako ti se ne sviđa izaći, biraj drugi film.invincible1921 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 11:32Ovo nije situscija za prijetnje ...sad je samo bitno opstanak izborit i tjt. Ima pauza da se neke stvari rijesavaju
Sta kao ako im zaprijete igracemo bolje? Hocemo al u qrcu samo ce jos vise zabusavat...eo vidis pitara. Sta ovim strancima znaci zeljo ..nista. Jos da trpe da pored citavog pritiska im prijeti neko?
- mamonelafo
- Kontakt:
E čuj da šutim kad klub tone.Laudrup je napisao/la: ↑12 mar 2024, 13:28I treba da šutimo. Naše je da platimo kartu, gledamo i deremo grla i dlanove. U ovom stanju i jesmo što smo pobrkali uloge i ne zna se šta je čiji zadatak. Moramo shvatiti da je vrijeme kada su navijači odlučivali o bilo čemu u modernom fudbalu odavno prošli. Danas živimo u vrijeme kada se stadioni gledaju kao kino dvorane. Plati kartu i gledaj, ako ti se ne sviđa izaći, biraj drugi film.invincible1921 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 11:32Ovo nije situscija za prijetnje ...sad je samo bitno opstanak izborit i tjt. Ima pauza da se neke stvari rijesavaju

Mazemo sami sebi oci kad prebacujemo krivnju na 15 trenera, ali su zato legende od igraca ispravne totalno. Najvca greska je do izbora igraca i ko ih je doveo, a najmanje do trenera.let3 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 12:59Kako ce biti svjesni realnosti, kada su ovdje mnogi odobravali dovođenje onog arapskog ublehasa za trenera. Ponavljam arapainvincible1921 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 11:08Mnogi ste odbijali prihvatit realnost da mozemo vrlo lako ispast a vidim neki i sad nece da shvate...vjerovatno kontaju par pobjeda i boricemo se za evropu
A u ovom teskom raspordu ako uvezemo 3/4 losa rezultata ode sve u pm![]()
Fk Željezničar.
Ne prebacujem samo na trenere, taman posla, vec i na one koji dovode te trenere. A znamo ko dovodi trenere.
I kad smo vec kod igraca, jedno pitanje. A ko dovodi te igrace, molim lijepo

Nemoj mi samo reci da se sami dovode u Zelju

-
- Kontakt:
Najveći cirkus i blam je dovođenje onog Tuwajrija iz Arabije,za onaj kriminal neko mora odgovarati...
Ma daleko od toga da treba prijetit i udarat ali trazit izlaz. Nije normalno ni da im se aplaudira, da znaju da imaju podrsku. Zar ne bi trebalo prebacit pritisak na ove nase igrace. Cocalic, Stilic pa i Krpic. Trazit od njih da se oglase. Jel u pitanju neki njihov problem, ne znanje ili qrcenje.invincible1921 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 11:32Ovo nije situscija za prijetnje ...sad je samo bitno opstanak izborit i tjt. Ima pauza da se neke stvari rijesavaju
Ne znam mozda ja previse crno gledam ali meni je ova situacija bas crna. Sve i da se izvučemo bit u ovoj situaciji je porazavajuce.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- invincible1921
- Kontakt:
Zavisice od utakmica sa tuzlom, igmanom, zvijezdoSemper je napisao/la: ↑11 mar 2024, 20:0411 bodova u najboljem slucaju, da li ce biti dovoljno za opstanak, cisto sumnjam.1921ljoze je napisao/la: ↑11 mar 2024, 19:59Po ovome smo 11 na tabeli
Zrinjski gosti poraz
Velez kuci 1 bod
Sloga gosti poraz
Derbi kuci 1 bod
Posusje gosti poraz
Siroki kuci pobjeda
Gosk gosti poraz
Tuzla kuci pobjeda
Igman gosti poraz
Zvijezda gosti poraz
Borac kuci pobjeda
Ako sam dobro izracunao
i goskom...
Mada ja mislim da nam treba 15 za siguricu
=\_1921_/=
Aha, sigurno ce Jusuf Tanovic odgovarati sto je doveo tog arapskog ublehasaMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 15:08Najveći cirkus i blam je dovođenje onog Tuwajrija iz Arabije,za onaj kriminal neko mora odgovarati...

Samo jos ne znamo gdje, kad i kome

- invincible1921
- Kontakt:
Pa mislim i ova prica oko navijaca eto uzecmo za primjer arape...ja nez sta hoce raja..tog ublehasa su svi podrzali...cak i oprezne izjave ovdje su docrkivane na noz...i sad svi pametni odjednomlet3 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 16:17Aha, sigurno ce Jusuf Tanovic odgovarati sto je doveo tog arapskog ublehasaMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 15:08Najveći cirkus i blam je dovođenje onog Tuwajrija iz Arabije,za onaj kriminal neko mora odgovarati...![]()
Samo jos ne znamo gdje, kad i kome![]()
Tanka je linija od "pucanja cireva" ko sto su se pojedini pisali do federalne
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 12 mar 2024, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
- mamonelafo
- Kontakt:
Sad fakat puca čir. Hvala im na tome.invincible1921 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 16:23Pa mislim i ova prica oko navijaca eto uzecmo za primjer arape...ja nez sta hoce raja..tog ublehasa su svi podrzali...cak i oprezne izjave ovdje su docrkivane na noz...i sad svi pametni odjednomlet3 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 16:17Aha, sigurno ce Jusuf Tanovic odgovarati sto je doveo tog arapskog ublehasaMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 15:08Najveći cirkus i blam je dovođenje onog Tuwajrija iz Arabije,za onaj kriminal neko mora odgovarati...![]()
Samo jos ne znamo gdje, kad i kome![]()
Tanka je linija od "pucanja cireva" ko sto su se pojedini falilo do federalne
Pa naravno.invincible1921 je napisao/la: ↑12 mar 2024, 16:23
Pa mislim i ova prica oko navijaca eto uzecmo za primjer arape...ja nez sta hoce raja..tog ublehasa su svi podrzali...cak i oprezne izjave ovdje su docrkivane na noz...i sad svi pametni odjednom
Tanka je linija od "pucanja cireva" ko sto su se pojedini falilo do federalne
Bacala se drkica na apare i njihove pare, bila prica o nekom procvatu i sta bi ? pojeo vuk maarca. Nigdje arapa oko kluba u radijusu od 5000 km.
Ovdje su ljudi nakad vjerovali Cericu jbt

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, lakilone, mamonelafo i 56 gostiju.