apsolutno zasluženo
odlično prvenstvo za sada,papirnati favoriti se muče
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
fali FredJack je napisao/la:Ocekujem Renata Augusta od prve minute slijedecu
Procas glupo stiMiske01 je napisao/la:Samo se nakon ove utakmice pitam čemu ta VAR tehnologija. Odgurivanje rukama kod gola Zubera i potencijalno penal nad Jesusom.
Kakve su ostale ekipe nije isključeno. Rano je naravno, ali očekujem od Engleske bar polufinale.sljivo je napisao/la:Sutra Englezi iskaču u prvog favorita.
Ali patetika ljubav ovo onodinoze je napisao/la:Al se mora priznati da je Seferovic donio najbolju odluku za sebe u zivotu kada je odlucio igrati za Svicu. Covjek se naigra na EP i SP a Izet lagano u Dinamo.
Ovo je sve normalno. Mislim ok, ocekivala se pobjeda ali nista strasno. SP se ne uzima nabijanjem. Ovakvih utakmica kao Brazil danas je imao svaki svjetski prvak, bukvalno.Drape je napisao/la:Svi su me favoriti razočarali. Čekam još Belgiju pa da definitivno proglasim finale Meksiko - Portugal.
Jasta, sada nek oblaci LV jakne po Zagrebu.Donnie Darko je napisao/la:Ali patetika ljubav ovo onodinoze je napisao/la:Al se mora priznati da je Seferovic donio najbolju odluku za sebe u zivotu kada je odlucio igrati za Svicu. Covjek se naigra na EP i SP a Izet lagano u Dinamo.
Oprostiće mu Jesus, nije ni prvi ni posljednji koji ga je zajebo pa mu ovaj oprostio.Miske01 je napisao/la:Samo se nakon ove utakmice pitam čemu ta VAR tehnologija. Odgurivanje rukama kod gola Zubera i potencijalno penal nad Jesusom.
Ti ako mislis da ce oni prvaci biti SAMO ako Neymar bude bolji, onda ne znam sta da ti kazem.Kajzer10 je napisao/la:Ovo je sve normalno. Mislim ok, ocekivala se pobjeda ali nista strasno. SP se ne uzima nabijanjem. Ovakvih utakmica kao Brazil danas je imao svaki svjetski prvak, bukvalno.Drape je napisao/la:Svi su me favoriti razočarali. Čekam još Belgiju pa da definitivno proglasim finale Meksiko - Portugal.
A to sto neki na SP gledaju kao na LP gdje imas uigrane ekipe sa kvalitetnijim trenerima i gdje prvak ubija slabije ekipe od sebe, je druga stvar.
Brazil ce svaku novu utakmicu biti bolji jer ce Neymar biti bolji. Njega je povreda strasno unazadila ali vjerujem da se to polako vraca na svoje.
Igrao bi i Izet rado da su ga Švicarci htjeli. Ali frajer odigrao par minuta za njih i skontao da nema šta tražiti tu i došao kod nas.dinoze je napisao/la:Al se mora priznati da je Seferovic donio najbolju odluku za sebe u zivotu kada je odlucio igrati za Svicu. Covjek se naigra na EP i SP a Izet lagano u Dinamo.
Brazil ce se trgnut u preostale dvije tekme a cudo bi bilo da Svicarci ne prodju, pa ljudi su pomeli kvale i igraju odlicno.BoixosNois1899 je napisao/la: Švicarcska i Brazil definitivno idu dalje iz ove grupe.
Ne znam odakle takav zakljucak. Brazil ima mocnu ekipu, odlicno izbalansiranu (tu su vjerovatno ispred svih) i fino uigrana ekipa. Ne tvrdim bas ce biti prvaci ali da stavljam pare, stavio bih na njih.leorey je napisao/la:Ti ako mislis da ce oni prvaci biti SAMO ako Neymar bude bolji, onda ne znam sta da ti kazem.Kajzer10 je napisao/la:Ovo je sve normalno. Mislim ok, ocekivala se pobjeda ali nista strasno. SP se ne uzima nabijanjem. Ovakvih utakmica kao Brazil danas je imao svaki svjetski prvak, bukvalno.Drape je napisao/la:Svi su me favoriti razočarali. Čekam još Belgiju pa da definitivno proglasim finale Meksiko - Portugal.
A to sto neki na SP gledaju kao na LP gdje imas uigrane ekipe sa kvalitetnijim trenerima i gdje prvak ubija slabije ekipe od sebe, je druga stvar.
Brazil ce svaku novu utakmicu biti bolji jer ce Neymar biti bolji. Njega je povreda strasno unazadila ali vjerujem da se to polako vraca na svoje.
Brazil je prenapuhana ekipa i a danas sam i napisao da ce ih sokirat Svicarska. Sad ih srbi imaju u rukama i kakva su oni nacija, ne bi se sekunde zacudio da ih dobiju i posalju kuci![]()
Oni su 2010 dobili Njemacku pa ispali u grupi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.