Jusuf Gazibegovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Jusuf Gazibegovic
Neki osrednji BL, bilo je price..

-
bhfanatic14
- Kontakt:
Napiso sam vec prije par sedmica gdje ide, uskoro ako ovako ostane bit ce oficijelno ! Sturm je se sastao sa glavnim ljudima Kolna vec par puta. Ima jos detalje dal ga mogu otkupit ili ce na posudbu, on se hoce vratit. Ima jos 3 ponude solidne plus eto Sturm.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Hvala drugbhfanatic14 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:38Napiso sam vec prije par sedmica gdje ide, uskoro ako ovako ostane bit ce oficijelno ! Sturm je se sastao sa glavnim ljudima Kolna vec par puta. Ima jos detalje dal ga mogu otkupit ili ce na posudbu, on se hoce vratit. Ima jos 3 ponude solidne plus eto Sturm.
Graz hoće ga nazat ali ne daju vise nego milijun evra
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jusuf je igrao u grazu i lijevog i desnog beka. Tako da jedan od karica ili malic sigurno odpadaRightBack je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:46Hvala drugbhfanatic14 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:38Napiso sam vec prije par sedmica gdje ide, uskoro ako ovako ostane bit ce oficijelno ! Sturm je se sastao sa glavnim ljudima Kolna vec par puta. Ima jos detalje dal ga mogu otkupit ili ce na posudbu, on se hoce vratit. Ima jos 3 ponude solidne plus eto Sturm.Šta li će bit s Malićem ako se Jusuf vrati? Šteta za Juku, iskreno mislio sam da se može nametnuti u nekom osrednjem bundesligašu, mada kad te trener prekriži, možeš svirat borbene, džaba ti je.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nadam SE da ce preci u neki osrednji belgijski klub tipa mechelen ili westerlo. Liga puno jaca od austrijske a Ako SE pokaze moze preci u neki jaci klub tipa antwerpen ili gent. Sa aspekta repke to bi bilo idealno. Vratiti malica na stopera I bez brige
Naravno da je korak nazad, njemu je 25 godina... Nek odradi polusezonu u Austriji, bitno je da igra i da je u ritmu, pa možda i iskoči nešto bolje!!bhfanatic14 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:05Jusuf je igrao u grazu i lijevog i desnog beka. Tako da jedan od karica ili malic sigurno odpadaRightBack je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:46Hvala drugbhfanatic14 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:38
Napiso sam vec prije par sedmica gdje ide, uskoro ako ovako ostane bit ce oficijelno ! Sturm je se sastao sa glavnim ljudima Kolna vec par puta. Ima jos detalje dal ga mogu otkupit ili ce na posudbu, on se hoce vratit. Ima jos 3 ponude solidne plus eto Sturm.Šta li će bit s Malićem ako se Jusuf vrati? Šteta za Juku, iskreno mislio sam da se može nametnuti u nekom osrednjem bundesligašu, mada kad te trener prekriži, možeš svirat borbene, džaba ti je.
on ima kvalitet za bundes gotive ga navijaci Kelna, pisu da je jednostavno promjenio kwasniok sistem novi svoj,i reko mu nemas mjesta u tom sistemu. A da je dobar igrac i ima mjesta u kelnu inace. Mislim da je Sturm korak nazad,austrijska liga je fuš teski. Ali eto bitno je da igra, mozda opet negdje ode kako treba iz Sturma u nesta bolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.