odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
joj cim vidim tvoj nick odma se odvalim smijat...Majstore definitnivno si mi uljepsao ovaj tmurni vikend,ali definitivno...
gdje se mogu naruciti ove sunjalice
gdje se mogu naruciti ove sunjalice
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Junior,
Vjeruj da se još nisam nasmij'o na nešto što neko nosi (do danas), pa ti vidi. Sve mogu razumjeti, i sam sam vrlo čudan kada je odijevanje u pitanju, al' ovo što si ti postavio je prevazišlo pojam "čudan" davnih dana. Ne znam, al' vjerujem da ja ovo ne bih obuk'o ni na Noć Vještica. Jbg, ne nose ljudi ni odjeću k'o porodica Kremenko, pa to opet ne znači da bi ti istu treb'o nositi.
Vjeruj da se još nisam nasmij'o na nešto što neko nosi (do danas), pa ti vidi. Sve mogu razumjeti, i sam sam vrlo čudan kada je odijevanje u pitanju, al' ovo što si ti postavio je prevazišlo pojam "čudan" davnih dana. Ne znam, al' vjerujem da ja ovo ne bih obuk'o ni na Noć Vještica. Jbg, ne nose ljudi ni odjeću k'o porodica Kremenko, pa to opet ne znači da bi ti istu treb'o nositi.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
A dobro patike su slicne ovima :

-
- Kontakt:
joj nemoj te vise ba,monolog me dokrajcio sa Kremenkom i Noci Vjestica....hahah
Al momak je LAV !
Valja imati muda i ono obuci
Al momak je LAV !
Valja imati muda i ono obuci
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dajte da link i ja vidim te tene od 4,5 glave, vise nema slike izgleda..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:

Imam je ja sacuvano ,inace pozadina desktopa
a vidi iza pozadina,onaj papir od kalendara...

Inace 3D patike 4 godisnja doba

@Monolog
Da sam trazio tvoje misljenje i ovih ljudi na ovom forumu pitao bi vas kakve su il slicno,al vjeruj da me ne zanima vase misljenje i da me boli briga kakve vi imate ukuse il slicno..
@Kongres
Sagni se
Koga briga bolan za nick il slicno
ccc 
Da sam trazio tvoje misljenje i ovih ljudi na ovom forumu pitao bi vas kakve su il slicno,al vjeruj da me ne zanima vase misljenje i da me boli briga kakve vi imate ukuse il slicno..

@Kongres
Sagni se

Koga briga bolan za nick il slicno

Evo ih,slicne ovima uzeo samo skroz bijele..169 km na snizenju
Jao, jesi naporan. Čovjeku se sviđaju i šta sad? Ili je problem što ih je platio 450 km?Bečki Kongres je napisao/la:
Imam je ja sacuvano ,inace pozadina desktopa
a vidi iza pozadina,onaj papir od kalendara...
Inace 3D patike 4 godisnja doba

U svakom slučaju bolje ovo nositi nego neke kineske od 20e.
...što je više lome to je volim jače...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa i ovo su kineske, samo od 230 Eura.jacky09 je napisao/la:U svakom slučaju bolje ovo nositi nego neke kineske od 20e.

E sad rahat odoh pit'. Hvala @Junioru što mi je dao povod da se napijem.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Jarane problem je u tome,sto prvi put vidim ovakvu masineriju,sto mi je uljepsao vikend kao niko,sto ih je platio 450 KM ...Pa ove su u Kini 30 km,cak u nekim dijelovima dobijes uz kupljenu plantazu rize.joj placem care,placem !
P.S Ne moras ti kupiti patike od 30 KM kod Kineza,ima i preko 100 u Shoppingu !
Momak fura svoj stil, nije iskompleksiran tko će šta reći. Uostalom kaže da ih je kupio u SAD-u..Bečki Kongres je napisao/la:Jarane problem je u tome,sto prvi put vidim ovakvu masineriju,sto mi je uljepsao vikend kao niko,sto ih je platio 450 KM ...Pa ove su u Kini 30 km,cak u nekim dijelovima dobijes uz kupljenu plantazu rize.joj placem care,placem !
Uopće me nije briga, ali šprdati se je glupo, dovoljno je da si jednom napisao da tebi nevaljaju i to je to. Čisto sumnjam da čovjeka toliko zanima tvoje mišljenje.
...što je više lome to je volim jače...
-
- Kontakt:
De mi reci koji je ovo stil ? De mi molim te objasnijacky09 je napisao/la: Momak fura svoj stil, nije iskompleksiran tko će šta reći. Uostalom kaže da ih je kupio u SAD-u..
Uopće me nije briga, ali šprdati se je glupo, dovoljno je da si jednom napisao da tebi nevaljaju i to je to. Čisto sumnjam da čovjeka toliko zanima tvoje mišljenje.

Ali samo pogledaj komentare,pa brate placem,nemogu ti opisati.
Trbusni misici me zabolili ba.
Kao sto bi jedan forumas rekao : alal vera sinko !

@junior ne obracaj ti paznju na njih, ima i onih koji imaju slican ukus ko i ti, evo ja npr.....ja ovo furam

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
ono ako je 4 glave..ja sam princ od velsa..jer onakav model je puma imala prije 3-4 godine a i na ovim na vrhu ima pumin znak ako se nezaram,,pozz
-
- Kontakt:
bgm vejza dobro pratis...Izgleda da je pumin znak..
Jos gore puma i neke kineske sifre 450 KM ...sad jos i placem !
hahahahaha
hahahahaha
hahah...pa rodjo, plak`o si i danasBečki Kongres je napisao/la:bgm vejza dobro pratis...Izgleda da je pumin znak..
hahahahaha

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
plako sam od smijeha a sad od tuge za 450 KM hahahaha
al brate,samo kad vidim sliku...NEMA DALJE !

-
- Kontakt:
Sta bi ti rekao Pumi ?
haj mozda (???) i nisu tako lose, al kakvi su im ono znakovi na njimaBečki Kongres je napisao/la:plako sam od smijeha a sad od tuge za 450 KM hahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.