Imas u izjavi trenera buducnosti da se zali na sudjenjeStole iz Bora je napisao/la:Interesantno je da se niko ne buni na regularnost prvenstva, sudjenje, gostujuce pobjede i ostalo. Naglo se popravilo sve sa sudijskom organizacijom u PL BiH. Kad gosti uzmu bodove i kad imaju normalno sudjenje na strani o tome se ove godine suti ..
Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ima tri domace utakmice i nemoze Drinu da dobije a da dobije Sarajevo.pile87 je napisao/la:Imas u izjavi trenera buducnosti da se zali na sudjenjeStole iz Bora je napisao/la:Interesantno je da se niko ne buni na regularnost prvenstva, sudjenje, gostujuce pobjede i ostalo. Naglo se popravilo sve sa sudijskom organizacijom u PL BiH. Kad gosti uzmu bodove i kad imaju normalno sudjenje na strani o tome se ove godine suti ..
Samo malo realnosti,Blekic jel ima i da isplacuje igrace,isplacuje dug,isplacuje premije i jos da kupuje sudije.
Samo malo realnosti i nista drugo.
Volio bih da ste vidjeli sta jucer nije svirano za nas.Cist penal na Vucini Scepanovicu,znaci svi koji su bili mogu potvrditi

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

pusti ba suplju...ti bi se hranio tom pricom,kako vasa uprava daje premije 5000 milja za pobjede..odnosno golico bi nas...da mozes,nego te covjek izofira i tisuHairlija je napisao/la:Nezam samo sta tu ima smjesno sto je covjek rekao iznos premija,mada ja imam drugaciji cifru al' et.Esii TM87 je napisao/la:nasu upravu yebe samo to sto nemamo bluetooth![]()
P.S pile legendo,nemoj syebavati hairliju...pusti ga da nas golica
gdin.Zijad Blekic![]()

kod nas te pare dobiju za poraz od mesara

P.S znas onu "pokrivamo sve"

1921-2011
pile87 je napisao/la:1500 KM da ne golicas nistaHairlija je napisao/la:A jeli tvoja stvar da nam ti to govoriselSaik je napisao/la:Al' će vam se odbiti o glavu toliko dizanje uprave u nebesa, malo je reći, ali eto, vaša stvar...?
Kada budete imali uprave koja ce svakom igracu svog kluba dati premiju ako ostvare po 3 pobjede u nizu.
I to ne malo premiju,veca je nego sto vi mislite,al' necemo o brojkama neka vam malo zagolicam mastu
Koliko ja znam ,a znam poprilicno u Zelji nemaju ni toliko da ne kazem da su kokuzi.

- Elektrika
- Kontakt:
Može on borbene pjevat ako hoće, to nas pretjerano ne interesuje njegovo žaljenje na suđenje. Nek se ugleda malo na trenera Zrinjskog Dragana Jovića, gospodski je podnio poraz od Sarajeva, gospodske i realne izjave je dao medijima a ne kao ovi seljački treneri. Nije ništa bolji ni Ibraković sa svojom mutavom izjavom da je pao gol u 96 minuti, a vamo gol pao u 94pile87 je napisao/la: Imas u izjavi trenera buducnosti da se zali na sudjenje

Nisam ni mislio reci 5000 jer nije tacno.To mogu sa piletom rijesiti preko PP i reci mu informacije koje ja imam.Esii TM87 je napisao/la:pusti ba suplju...ti bi se hranio tom pricom,kako vasa uprava daje premije 5000 milja za pobjede..odnosno golico bi nas...da mozes,nego te covjek izofira i tisuHairlija je napisao/la:Nezam samo sta tu ima smjesno sto je covjek rekao iznos premija,mada ja imam drugaciji cifru al' et.Esii TM87 je napisao/la:nasu upravu yebe samo to sto nemamo bluetooth![]()
gdin.Zijad Blekic![]()
![]()
kod nas te pare dobiju za poraz od mesara![]()
P.S znas onu "pokrivamo sve"
A ako nisi znao oni primaju platu a ako ostvare 3 pobjede u nizu pored te plate primaju i premije

cudi me sto nisi tu pricu pricao prosle godine kad je Zeljo bio u ovakvim situacijamaElektrika je napisao/la:Može on borbene pjevat ako hoće, to nas pretjerano ne interesuje njegovo žaljenje na suđenje. Nek se ugleda malo na trenera Zrinjskog Dragana Jovića, gospodski je podnio poraz od Sarajeva, gospodske i realne izjave je dao medijima a ne kao ovi seljački treneri. Nije ništa bolji ni Ibraković sa svojom mutavom izjavom da je pao gol u 96 minuti, a vamo gol pao u 94pile87 je napisao/la: Imas u izjavi trenera buducnosti da se zali na sudjenje

Arsenijevic kaze koliko trebaju dobiti valjda ne laze... ma jarane ja ti kazem sta stoji u njegovoj izjavi utakmicu nisam ni gledao pa je ne komentarisemHairlija je napisao/la:Nezam samo sta tu ima smjesno sto je covjek rekao iznos premija,mada ja imam drugaciji cifru al' et.Esii TM87 je napisao/la:nasu upravu yebe samo to sto nemamo bluetooth![]()
gdin.Zijad Blekic![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Mi proslu sezonu reprogramirali dug (citaj vracamo na rate)...igracima isplacene sve plate,premije nismo nikom marke ostali duzni...i imali da kupujemo tekme po vasim pricamaHairlija je napisao/la:Ima tri domace utakmice i nemoze Drinu da dobije a da dobije Sarajevo.pile87 je napisao/la:Imas u izjavi trenera buducnosti da se zali na sudjenjeStole iz Bora je napisao/la:Interesantno je da se niko ne buni na regularnost prvenstva, sudjenje, gostujuce pobjede i ostalo. Naglo se popravilo sve sa sudijskom organizacijom u PL BiH. Kad gosti uzmu bodove i kad imaju normalno sudjenje na strani o tome se ove godine suti ..
Samo malo realnosti,Blekic jel ima i da isplacuje igrace,isplacuje dug,isplacuje premije i jos da kupuje sudije.
Samo malo realnosti i nista drugo.
Volio bih da ste vidjeli sta jucer nije svirano za nas.Cist penal na Vucini Scepanovicu,znaci svi koji su bili mogu potvrditi

malo realnosti
1921-2011
I Varesanovic takodjerpile87 je napisao/la:Imas u izjavi trenera buducnosti da se zali na sudjenjeStole iz Bora je napisao/la:Interesantno je da se niko ne buni na regularnost prvenstva, sudjenje, gostujuce pobjede i ostalo. Naglo se popravilo sve sa sudijskom organizacijom u PL BiH. Kad gosti uzmu bodove i kad imaju normalno sudjenje na strani o tome se ove godine suti ..

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Elektrika
- Kontakt:
Dragi Hairlija, nemaš potrebe da se pravdaš ovim dušmanima plave boje. Rad naše uprave je odličan, ljudi su napravili za ova 2 mjeseca otkako su u klubu više nego ijedna uprava do sad. Doveli su pojačanja koja se bore srčano, za razliku od Dude, Maksumića, i sličnih njima. Igrači imaju redovne plate, naravno tu su i premije za pobjede kao i u svakom organizovanom evropskom klubu!
@Esii tm87
nisam znao da te to toliko pogadja
,ima sad da te popijem zivce na slamku
Zijad Blekic sa svojim timom dominira!!
@Elektrika ne pravdam im se,nego vidim da im Zijo smeta pa im malo prcam
nisam znao da te to toliko pogadja

Ma pustite Argentince, vidjet će oni još svoje Švabe ove sezone, samo lagano... 

pile87 je napisao/la:Arsenijevic kaze koliko trebaju dobiti valjda ne laze... ma jarane ja ti kazem sta stoji u njegovoj izjavi utakmicu nisam ni gledao pa je ne komentarisemHairlija je napisao/la:Nezam samo sta tu ima smjesno sto je covjek rekao iznos premija,mada ja imam drugaciji cifru al' et.Esii TM87 je napisao/la:nasu upravu yebe samo to sto nemamo bluetooth![]()
gdin.Zijad Blekic![]()
Bas me interesuje da li znas koliko dobijaju u Zelji i kolko im kasne plate? Ko javno objavi plate i premije znaci da nemaju sta kriti i da su redovne sto u Sarajevu trenutno jeste, i igraci sto se tice finansija su zadovoljni sto mi je drago ,jer je sad to u sportu rijetkost.
ja ne vidim razlog zasto bi plate igračima bile javne.Bolje je da budu tajne. Naravno da svi igrači u timu nisu istog kvaliteta i onda naravno nisu isto i plaćeni.Bilo bi bezveze npr. da sam ja najmanje plaćen u timu,a o sebi imam visoko mišljenje i mislim da sam bolji od nekoga ko ima veću platu od mene i naravno da bi se svako bunio.
U sporskim kolektivima palte trebaju da budu tajne.
znas koliko me pogadja evo sad cu pobjeci s foruma kao sto ti,pa se ko picic vratioHairlija je napisao/la:@Esii tm87
nisam znao da te to toliko pogadja,ima sad da te popijem zivce na slamku

nego pricas nesto,pa sam sebe poreknes...pa kad vidis da si "ispusio"sluzis se djecijim folovima..
boli me kara za blekana i za premijama...nego pricas o realnosti

SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN
1921-2011
Slazem se,ja nisam rekao za premije nego pile87,htio sam ih pustiti da dodju da izvora a da se na kraju ne napiju voder_emir je napisao/la:ja ne vidim razlog zasto bi plate igračima bile javne.Bolje je da budu tajne. Naravno da svi igrači u timu nisu istog kvaliteta i onda naravno nisu isto i plaćeni.Bilo bi bezveze npr. da sam ja najmanje plaćen u timu,a o sebi imam visoko mišljenje i mislim da sam bolji od nekoga ko ima veću platu od mene i naravno da bi se svako bunio.

Potpuna dominacija Blekicevih pulena

Esii imam ja portret Zije hoces da ti ga posaljem

Esii TM87 je napisao/la:znas koliko me pogadja evo sad cu pobjeci s foruma kao sto ti,pa se ko picic vratioHairlija je napisao/la:@Esii tm87
@Elektrika ne pravdam im se,nego vidim da im Zijo smeta pa im malo prcam![]()
nego pricas nesto,pa sam sebe poreknes...pa kad vidis da si "ispusio"sluzis se djecijim folovima..
boli me kara za blekana i za premijama...nego pricas o realnosti![]()
![]()
![]()
Vama ce "BLEKAN, SECER "nabiti ja sta vam covjek radi pa to nije normalno ha,ha!

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
Premije su 2000 maraka ako uvezu tri pobjede. Mislim da se dobije i nesto para kad se pobjedi u gostima ali nisam siguran (nevezano je li uvezana sa tri pobjede prije toga ili ne...).Pored premija igraci imaju i plate od kojih najmanja je 800 maraka mislim.Najvecu ne znam...Esii TM87 je napisao/la:znas koliko me pogadja evo sad cu pobjeci s foruma kao sto ti,pa se ko picic vratioHairlija je napisao/la:@Esii tm87
@Elektrika ne pravdam im se,nego vidim da im Zijo smeta pa im malo prcam![]()
boli me kara za blekana i za premijama...nego pricas o realnosti![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.