Pro Evolution Soccer 2011

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Arsenalisation
Kontakt:

Re: Pro Evolution Soccer 2011

Post Postao/la Arsenalisation » 19 dec 2010, 10:37

Ja ihram ML sa Ajaxom doveo u 2.sezoni Ronalda i M.zaratea...a u prvoj NASRIJA,BALEA,JOVETICA ITD...izgubim u finalu Evropa lige 1-o... :mrgreen: Nego htio sam pitati zasto su onako male cijene igraca rijetko za kojeg moras dati 20 mil...osim za Ronalda i Messija...I kod mene Messi IMA ONAJ OVERALL rating 101 :mrgreen: jel to moguce ili je nei bug ? ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 19 dec 2010, 13:38

Arsenalisation je napisao/la:Ja ihram ML sa Ajaxom doveo u 2.sezoni Ronalda i M.zaratea...a u prvoj NASRIJA,BALEA,JOVETICA ITD...izgubim u finalu Evropa lige 1-o... :mrgreen: Nego htio sam pitati zasto su onako male cijene igraca rijetko za kojeg moras dati 20 mil...osim za Ronalda i Messija...I kod mene Messi IMA ONAJ OVERALL rating 101 :mrgreen: jel to moguce ili je nei bug ? ;)
Moguce je kod mene je trenutno 105 kod messia.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Vallter
Kontakt:

Post Postao/la Vallter » 19 dec 2010, 16:42

All YU Stars Patch 1.0 by PES-Balkan.com

slika slika

Iz radionice PES-Balkana izasao je prvi projekt za PES 2011. All YU Stars Patch koji ce vas vratiti u zlatne godine jugoslovenskog fudbala, sa najvecim zvijezdama u periodu od 1945. do 2011.

-------------------------------------------------------------------------------------
#Lista timova:
- 1. liga
FK PARTIZAN, FK C.ZVEZDA, NK HAJDUK, NK DINAMO
FK SARAJEVO, FK ZELJEZNICAR, NK OSIJEK, FK VARDAR, FK VELEZ, FK VOJVODINA, NK RIJEKA, FK BUDUCNOST, NK OLIMPIJA, FK SLOBODA, FK SPARTAK, OFK BEOGRAD, FK RADNICKI NIS, FK BORAC BL

- 2. liga
NK CELIK, FK PRISTINA, FK SUTJESKA, FK PROLETER Z, FK RADNICKI K, NK DINAMO V, FK LOVCEN, NK ISKRA, FK LEOTAR, FK RAD, NK MARIBOR, FK TETEKS, NK SIBENIK, FK RADNIK, NK ZAGREB, FK NAPREDAK K, FK PELISTER, FK ZEMUN
-------------------------------------------------------------------------------------
#Ostali dodaci:
- Reklame, meni, navijanja, scoreboard, lokacije i rejting timova...
#Credits:
PES-Balkan Edit Team
- Autor: Kingfaruk
- Kits: Kingfaruk, Marinho, MIRZA & Vallter
- Chants: Kingfaruk, Vallter
- Adboards: Kingfaruk, Marinho & Vallter
- Others: Bago, Denxho & Tarik
- Thanks to everyone who helped making the patch
#Installation:
- Setup (next-next-finish)
- Patch ima poseban exe fajl i of, tako da ne zavisi od drugih patcheva
#Download
- Patch
slika

- Music
slika
Extract in X:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011
#FIX
Extract in AllYuData\example-root\img

All YU Stars Patch FIX
FIX 1 => http://www.megaupload.com/?d=FRAWQVGR

Vise informacija na
http://www.pes-balkan.com/opsirnije.php?ID=101
http://www.pes-balkan.com/forum/index.php?topic=3828.0

Man3
Kontakt:

Post Postao/la Man3 » 20 dec 2010, 23:08

Vallter je napisao/la:All YU Stars Patch 1.0 by PES-Balkan.com

slika slika

Iz radionice PES-Balkana izasao je prvi projekt za PES 2011. All YU Stars Patch koji ce vas vratiti u zlatne godine jugoslovenskog fudbala, sa najvecim zvijezdama u periodu od 1945. do 2011.

#Lista timova:
- 1. liga
FK PARTIZAN, FK C.ZVEZDA, NK HAJDUK, NK DINAMO
FK SARAJEVO, FK ZELJEZNICAR, NK OSIJEK, FK VARDAR, FK VELEZ, FK VOJVODINA, NK RIJEKA, FK BUDUCNOST, NK OLIMPIJA, FK SLOBODA, FK SPARTAK, OFK BEOGRAD, FK RADNICKI NIS, FK BORAC BL

- 2. liga
NK CELIK, FK PRISTINA, FK SUTJESKA, FK PROLETER Z, FK RADNICKI K, NK DINAMO V, FK LOVCEN, NK ISKRA, FK LEOTAR, FK RAD, NK MARIBOR, FK TETEKS, NK SIBENIK, FK RADNIK, NK ZAGREB, FK NAPREDAK K, FK PELISTER, FK ZEMUN
#Ostali dodaci:
- Reklame, meni, navijanja, scoreboard, lokacije i rejting timova...
#Credits:
PES-Balkan Edit Team
- Autor: Kingfaruk
- Kits: Kingfaruk, Marinho, MIRZA & Vallter
- Chants: Kingfaruk, Vallter
- Adboards: Kingfaruk, Marinho & Vallter
- Others: Bago, Denxho & Tarik
- Thanks to everyone who helped making the patch
#Installation:
- Setup (next-next-finish)
- Patch ima poseban exe fajl i of, tako da ne zavisi od drugih patcheva
#Download
- Patch
slika

- Music
slika
Extract in X:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011
#FIX
Extract in AllYuData\example-root\img

All YU Stars Patch FIX
FIX 1 => http://www.megaupload.com/?d=FRAWQVGR

Vise informacija na
http://www.pes-balkan.com/opsirnije.php?ID=101
http://www.pes-balkan.com/forum/index.php?topic=3828.0
citam da svi spominju da je haos dobar patch... ;) vec je na skidanju, pa cemo vidjeti, pise da ne zavisi od drugih patcheva, pa cu instalirati i ovaj 1.1 verziju...
p.s: ako nisam instalisao nijednu verziju prije, hoce li on sam instalirati i prijasnje verzije? (1.1 patch je u pitanju)

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 26 dec 2010, 19:17

jel neko zna gdje mogu skinuti neki program da povecam pare u BALu...zadnji pola sata pretrazujem i guglam i nema nigdje :(
#miasanmia

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 dec 2010, 20:47

schweinsteiger je napisao/la:jel neko zna gdje mogu skinuti neki program da povecam pare u BALu...zadnji pola sata pretrazujem i guglam i nema nigdje :(
Mislis BL ili ML ?? Imas za Masterligu a za Become a Legend nemas tu opciju u ostalom neznam sta ce ti cheat za pare kad se i normalno moze dovest svaki igrac
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 26 dec 2010, 23:31

Ponos Torina je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:jel neko zna gdje mogu skinuti neki program da povecam pare u BALu...zadnji pola sata pretrazujem i guglam i nema nigdje :(
Mislis BL ili ML ?? Imas za Masterligu a za Become a Legend nemas tu opciju u ostalom neznam sta ce ti cheat za pare kad se i normalno moze dovest svaki igrac

ma za BAL,hocu agenta da kupim,pa da mu mogu reci da pregovara s timom s kojim ja hocu :D
formatirao komp,a save fileovi mi bili na C disku :/
#miasanmia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 dec 2010, 23:45

Mene nervira ono prebacivanje sa igraca na igraca. Cesto mi se desava da prilikom suta na gol lopta se od golmana ili stative odbija do mog igraca, ali on ne reaguje, jer ocito da moram ja da prebacim, stoga me zanima postoji li opcija da se on sam prebaci u ovom trenutku. Ovo mi se nije desavalo na prethodnim PES-ovima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Vallter
Kontakt:

Post Postao/la Vallter » 27 dec 2010, 15:10

ALL-YU-STARS PATCH v1.1 (update)
#Update
- Scoreboard fixed
- Fonts for players fixed
- Update kitserver 10.0.5
- Add support 1.03 & DLC 2.0
- Add 3 classic ball

slika

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 dec 2010, 17:03

Omerbavarac je napisao/la:Mene nervira ono prebacivanje sa igraca na igraca. Cesto mi se desava da prilikom suta na gol lopta se od golmana ili stative odbija do mog igraca, ali on ne reaguje, jer ocito da moram ja da prebacim, stoga me zanima postoji li opcija da se on sam prebaci u ovom trenutku. Ovo mi se nije desavalo na prethodnim PES-ovima.
pa imas u opcijama skalu kako da ti se prebacuju igraci auto,semi i slicno to nadji u opcijama za kontrole i namjesti ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 29 dec 2010, 20:52

Raja moze li mala pomoc.Kupio sam pes 2011 za ps 3.Sada bi imao par pitanja.Prva stvar koja me zanima,je patch.znam otprilike kako ga instalirati,ali me neke stvari bune.Znam da moram vidjeti koji mi je bles.Meni je 01020,e sada znam da moram pratiti i koja je verzija i nesto dlc.Kada sam kupio bila mi je verzija 1.0,sada je 1.02 a ima i neki data pack koji je 2.0.sada ne shvatam sta je dlc,malo me sve to zbunjuje.Kada sam upalio prvi put,samo mi je prebacilo verziju sa 1.0 na 1.02.moze li se to skinuti manuelno ,nove verzije,Data pack je nesto sto sam skidao i kao dobio sam te neke zadnje transfere,i je li to taj dlc .Znam da ako hoces patch to mora biti kompatibilno,sa verzijama sa dlc.pa mi na kraju nista nije jasno.jednom skinuo neki i djaba presnimavao.Tako da mi sad nista nije jasno.
Drugo pitanje ,je oko same igre.Ja znam da ovaj pes,nema puno veze sa prijasnjim verzijama.Vazio sam za dobrog igraca,ali me ovaj pes blago receno frustrira,jer se osjecam nemocno nekada.Znam da se treba malo naviknuti i steliti,ali kada igram ,pogotovo online,ja imam osjecaj da ljudi lete,a moji igraci ne mogu kako treba ni primiti loptu.Kada je i prime ,ma izgubis je iste sekunde.ZNam da postoji dosta driblinnga,ali me je malo nelogicno da samo koristeci njih mozes nesto uraditi.Brate spetljas se.Doduse ne igram na analognu gljivu,nego onu standardnu.Stvarno je malo frustrirajuce ,dok primis loptu,dok se okrenes,kada krenes sam jedan na jedan,ma uzasno tesko.POstoje li neke stvari ,osim tih driblinga koje omogucavaju bolju kretnju u duelu,brzu,laksu.hvala puno ,ako neko ima volje da pomogne
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 30 dec 2010, 21:19

All YU Stars Patch 1.0 by PES-Balkan.com
-Za ovaj patch me zanima ova druga liga piše NK Iskra,sada me zanima da li se misli na Iskru iz Bugojna ili ?
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

Vallter
Kontakt:

Post Postao/la Vallter » 31 dec 2010, 02:43

Da, Iskra Bugojno....

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 03 jan 2011, 19:41

Na patchu imam Bundesligu, ali posto samo neki igraci imaju "commentary name", kad igram npr sa wolfsburgom komentator 2/3 utakmice suti. Zna li neko imali se slucajno negdje skinuti komentator, tako da u toku utakmice izgovara imena igraca iz Bundeslige ?
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 05 jan 2011, 12:05

Ljudi,bio bih vam jako zahvalan kad bi mi neko objasnio sta je GPU:Shader 3.0 jer mislim da je to problem sto ne mogu igrati PES.Kada aktiviram PES otvori se prozor sa opcijama Ignore,abort...a između ostalog pise da moja "video card does not meet the required specifitations(GPU:Shader 3.0)"...
12.9.2009.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 jan 2011, 13:06

U principu si i dobio odgovor u toj poruci. Treba ti druga graficka koja podrzava minimalne zahtjeve, a jedan od njih je i shader model. Sad nisam siguran da li je minimalni 3.0.
#divovi

maminjo
Kontakt:

aktivacijski serial ili crack

Post Postao/la maminjo » 05 jan 2011, 17:51

molim vas, ovdje sam nasao da su neki imali isti problem kao sto imam ja sad. znaci nakon instalacije i ukucanog key-a trazi drugi key. procitao sam da se treba napravit crack kojeg ja s ovog torrenta nisam dobio vec samo igru. iza toga sam trazio sami crack i nasao sam 2 ili 3 komada ali nakon crackiranja daje error (pretpostavljam da to nije pravi crack za tu igru). moze li koji savjet ili neko rijesenje mog problema. unaprijed zahvaljujem

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 06 jan 2011, 01:01

Igrali ko Become a LAGEND evo ja se raspadam od starosti koliko sam igro :D imam 37 godina oprostio se od reprezentacije al igracu do 40 i onda se oprostiti u klubu.
Samo jedan klub Velež Mostar

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 06 jan 2011, 12:47

Jedno pitanje ?
Van der sar mi se oprostio prije 2 sezone a jos se ne preporodio ono u youth team ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 jan 2011, 12:51

Evo uzivajte najbolji komentator za Pes 2011 ubjedljivo 8-)
http://www.pes-patch.com/2010/12/2010-f ... iso-2.html

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.