tyler durden je napisao/la:Steven Gerard

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
tyler durden je napisao/la:Steven Gerard
dobar jeste ali 40MPogba je napisao/la:Willian je igračina.gojzerica je napisao/la:Willian
Ako je Pastore vrijedio 40M ili Lavezzi 30M, onda on treba da vrijedi 80 jer je izmislio fudbal za obojicu.
A precijenjeni su svi ako gledamo koliko su plaćeni, tu nema dileme.
Kakvo je to razmisljanje ?ciza je napisao/la:dok god ima neko da moze paltiti igraca taj igrac nije precjenjen,
Trenutno nije ali prije 3-4-5 godina kada su govorili da je najbolji veznjak na svijetu i slicno, tada je bio debelo precjenjen, po mom misljenju. Ali posto to vise niko ne govori, mislim da nije precjenjen. Ali je dobar igrac, nema govora.tyler durden je napisao/la:Steven Gerard
Da je precjenjen - je, ali brte da je br. 1, nije ni blizu. On se globalno uopće ne veliča toliko, a i što se tiče cijene bilo je toliko flopova (svaki prijelazni rok u PL imaš bar 7-8 transfera koji nemaju veze sa razumom) da Luka ne može biti ni top 10, a ne br. 1.vidovitadjemila je napisao/la:Znam da momak ima puno obozavatelja ovdje ,ali za mene je to na mjestu br1 Luka Modrić...
Po čemu to?BH430 je napisao/la:Torres
Chicharito
I iz ovoga naravno dolazimo do konstatacije da je Morinho osrednji trener i šarlatan.Pogotovo kad bacimo pogled na njegove rezultate ove sezone s Realom.darker10 je napisao/la:Modric,Modric,Modric.Nevjerovatno,kako se kaze,navikan igrac.Dati 40 miliona za igrace koji ti ne nudi apsolutno nista u igri.Recete da je zadnji vezni,e pa nije.I da jest,jedan Khedira opet ucestvuje u igri vise od njega.Moze svako da govori sta hoce,ali Pjanic je za Modrica Xavi.
Naravno.Suarez46 je napisao/la:Carlos Tevez definitivno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.