Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
pa drugovi stavljajte te patchove slobodno, nemojte se stiditi 
DRUG NEBI TI PUNCA
Stavit cu ja kad izadje neki normalan link.Trenutno je u opciji samo onaj uploaded kojem je max brzina 100kb i koji je iz 3 dijela i nakon svakog dijela moras cekati pola sata il 1 sat za pocnes skidati drugi dio.bagrcavi je napisao/la:pa drugovi stavljajte te patchove slobodno, nemojte se stiditi
Bit ce na pes serbia forumu,oni uvijek stave,ali eto,stavit cu ja veceras il sutra te linkove,od gamefronta il mediafire.
evo našao sam i ja taj iz 3 dijela na pes-balkan forumu.Nešto mi neće ovaj prvi patch od pes edita 
DRUG NEBI TI PUNCA
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
jel sad ja moram brisati stari pes edit patch i krenuti sa BaL-om ispocetka il samo preinstalirati te nastavit karijeru?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
nije da se hvalim,ali danas sam haveru dva gola dao direktno iz kornera........znaci popizdio je.......

Ko ima 1.0 verziju patcha pesedit,nek samo ovo instalira..Update sa 1.0 na 1.1..Zauzima samo 37Mb.
http://www.mediafire.com/?w4u3o59dmgfldas" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mediafire.com/?w4u3o59dmgfldas" onclick="window.open(this.href);return false;
znaci sa ovim se dobija spanska druga liga......Narin je napisao/la:Ko ima 1.0 verziju patcha pesedit,nek samo ovo instalira..Update sa 1.0 na 1.1..Zauzima samo 37Mb.
Jel ima još neki update osim druge španske ?Narin je napisao/la:Ko ima 1.0 verziju patcha pesedit,nek samo ovo instalira..Update sa 1.0 na 1.1..Zauzima samo 37Mb.
Da,moras u selectoru izabrati.eldo je napisao/la:znaci sa ovim se dobija spanska druga liga......Narin je napisao/la:Ko ima 1.0 verziju patcha pesedit,nek samo ovo instalira..Update sa 1.0 na 1.1..Zauzima samo 37Mb.
EBSCO - da,trenutno je uvedena i druga spanska liga i imas pravo izbora na selektoru,da stavis drugu Bundes ligu,ili spansku,a championship ce biti u sljedecem patchu.Takodjer novi stadioni su dodani,nove kopacke i novi transfere i neki novi igraci.Idu postepeno,ne mogu sve odjednom.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Smjesno na ovom PES 2013 Falcao rejting 79 Gomez 77
Gomezu je i to puno, kad zna dat gol samo s 2mBayern@heart je napisao/la:Smjesno na ovom PES 2013 Falcao rejting 79 Gomez 77
- schweinsteiger
- Kontakt:
Gomez prosle sezone u 61nom nastupu 51 gol,a pretprosle 48 nastupa i 42 gola - oficijalne utakmice,racunajuci klupska takmicenja (BL,LŠ) i internacionlna (prijateljske,kvalifikacione i EP).Hammer je napisao/la:Gomezu je i to puno, kad zna dat gol samo s 2mBayern@heart je napisao/la:Smjesno na ovom PES 2013 Falcao rejting 79 Gomez 77
Sve ti statistika govori
#miasanmia
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Smijesno sto je gomez losiji od falcaa ili sto je falcao samo za dlaku bolji od Gomeza?Bayern@heart je napisao/la:Smjesno na ovom PES 2013 Falcao rejting 79 Gomez 77
- TheVerminator
- Kontakt:
A kada za Džeku nabrajamo statistiku, on je za neke i dalje kloc, iako je po statistici, drugi napadač Evrope.schweinsteiger je napisao/la:Gomez prosle sezone u 61nom nastupu 51 gol,a pretprosle 48 nastupa i 42 gola - oficijalne utakmice,racunajuci klupska takmicenja (BL,LŠ) i internacionlna (prijateljske,kvalifikacione i EP).Hammer je napisao/la:Gomezu je i to puno, kad zna dat gol samo s 2mBayern@heart je napisao/la:Smjesno na ovom PES 2013 Falcao rejting 79 Gomez 77
Sve ti statistika govori
ot: Kakav vam je ovaj Soccer, da ne skidam džaba ako ne valja
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Meni je solidan..Ima malo promjena u odnosu na pes 12,ali nije sad nista ono spektakularno.Od Sljedeceg pesa se može ocekivati svasta..Znam da se tako svake godine govori,ali sljedece godine ide novi Engine,tako da ce se sljedece godine dosta stvari promijeniti,da ne kazem sve.
Ali Ako mislis igrati pes bez patcheva,bolje nemoj,jer je bez patcheva glupo i dosadno.
Ali Ako mislis igrati pes bez patcheva,bolje nemoj,jer je bez patcheva glupo i dosadno.
Nisam gledao po ovim forumima, imal ovaj patch sa dresovima i to ?
Edit: nasao sam patch, ne treba.
@Drina.
Na high detaljima neces moc 100%, na low detaljima bi vjerovatno trebao. Procesor je kod mene athlon dual core 2.7 i tamo mi je ocjena BAD :s
Edit: nasao sam patch, ne treba.
@Drina.
Na high detaljima neces moc 100%, na low detaljima bi vjerovatno trebao. Procesor je kod mene athlon dual core 2.7 i tamo mi je ocjena BAD :s
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 27 sep 2012, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
DrinaLights
- Kontakt:
procesor dual core 2,0 ghz, ram 2 gb ddr2, graficka 1 gb pcix nvidia gt210.
da li bi mogao igrati pes 13 ? neki mi cak govore da bi mogo igrati na high detaljima. hvala
da li bi mogao igrati pes 13 ? neki mi cak govore da bi mogo igrati na high detaljima. hvala
- muha milanez
- Kontakt:
Jel moze neko postavit link sa downloadom pes13 ?? il da mi pošalje u pp-u ??
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.