NK Metalleghe BSI Jajce
Moderator/ica: GracanicaAA
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: NK Metalleghe BSI Jajce
Dabogda ispali odmah.
Joj što ne mogu ovoga izgubi tim za koji navijaš i odmah sve neregularno, svi kupuju, a da je Zvijezda uzela sve bi bilo fer i poišteno ma dajte molim vas......
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ne navijam za Zvijezdu, ja navijam i mogu navijati samo za jedan klub ali mi ih je zao jer su na ovakav nacin ispusili foru.FoSte95 je napisao/la:Joj što ne mogu ovoga izgubi tim za koji navijaš i odmah sve neregularno, svi kupuju, a da je Zvijezda uzela sve bi bilo fer i poišteno ma dajte molim vas......
[youtube][/youtube]
31:53
Nece nam biti bolje dok god nam je ovo normalno i dok god glavu budemo zabijali u pijesak.
Ma daj ba,kakvu foru. vrati se dva kolo unazad pa vidi na kakvu foru je Barca uopste dosla u situaciju da udje. imali su sve u svojim rukama i nisu znali,dovidjenja i prijatno.Thetraphak1921 je napisao/la:Ne navijam za Zvijezdu, ja navijam i mogu navijati samo za jedan klub ali mi ih je zao jer su na ovakav nacin ispusili foru.FoSte95 je napisao/la:Joj što ne mogu ovoga izgubi tim za koji navijaš i odmah sve neregularno, svi kupuju, a da je Zvijezda uzela sve bi bilo fer i poišteno ma dajte molim vas......
.
Cestitke jajcanima na ulasku.vidi se kad su privatne pare, s drzavnim nema napretka
- badblueboylivno
- Kontakt:
Čestitke igračima, treneru, upravi i svim Jajčanima.
Preyebeno mi je ovo, igram i izgubim, odnosno bivam posramljen i našamaran u utakmici sezone, a kriv je neki treći klub.
Preyebeno mi je ovo, igram i izgubim, odnosno bivam posramljen i našamaran u utakmici sezone, a kriv je neki treći klub.
Hayley <3
Uvijek treći krivbadblueboylivno je napisao/la:Čestitke igračima, treneru, upravi i svim Jajčanima.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Čestitke na ulasku u društvo najboljih... Da se ne obrukate i da skockate taj stadion u Jajcu... Nikad nisam bio dole pa ako ništa zbog mene..haha... Pozz i sretno vam
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:Čestitke na ulasku u društvo najboljih... Da se ne obrukate i da skockate taj stadion u Jajcu... Nikad nisam bio dole pa ako ništa zbog mene..haha... Pozz i sretno vam
- BatistutA19
- Kontakt:
Cestitke na ulasku u PL i dobro dosli u Zenicu na as najljepsi stadin na Bilino Polje i da sto prije zaigrate u Jajcu .Kako god po meni ste zasluzeno usli Sretno i Pozzzzzz
-
crvenobijeli
- Kontakt:
g
Rezultat 4-0 nije bitan,jet nakon drugog gola nasi nisu ni igrali jer nemozes protiv sudija,od 57 do 75 min.igralo se svega 5,6 minutw,sve ostalo je bilo izlezavanje,ti koji nisi gledo utakmicu kad vidis 4-0 mislis ljudi ubili brasno u nama,ali pogledaj snimak i sve ce ti bit jasno..badblueboylivno je napisao/la:Čestitke igračima, treneru, upravi i svim Jajčanima.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
realancojk
- Kontakt:
Nego de ti nama reci jel troglav uspio ostati u ligi ili ce do godine igrati s junakom, drinovcima??badblueboylivno je napisao/la:Čestitke igračima, treneru, upravi i svim Jajčanima.
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Travnik je veoma ponosan na svoga Nermina cim su stavili vas pehar koji je omotan šalom kluba i cvijecem unutar pehara na Trg Lajpciga. Sliku cu kasnije postaviti.
Sretno u premijer ligi.
Sretno u premijer ligi.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Pa Basic ga je i postavio, frajer tu drzi svoju radnju i non stop je tu, ne vidim sta je tu cudno, dosao covjek da se pohvali.tropic je napisao/la:Travnik je veoma ponosan na svoga Nermina cim su stavili vas pehar koji je omotan šalom kluba i cvijecem unutar pehara na Trg Lajpciga. Sliku cu kasnije postaviti.
Sretno u premijer ligi.
Mora da se salis, ili ocito nisi sluso (po mom ukusu) jednu od najneprevazidjenijih u tom segmentu:ljalja je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jos jednom svaka cast...Al imate najlosiju himnu ikada. Stvarno kreativnost nula bodova
[youtube][/youtube]
- badblueboylivno
- Kontakt:
Govorim generalno, ne samo za vas i ne samo za ovaj slučaj. Ispada da navijač svakog kluba stalno krivi druge klubove za mutne poslove, a svi, uključujući i moj Troglav (prije, stari Troglav), imaju prste u pekmezu.crvenobijeli je napisao/la:Rezultat 4-0 nije bitan,jet nakon drugog gola nasi nisu ni igrali jer nemozes protiv sudija,od 57 do 75 min.igralo se svega 5,6 minutw,sve ostalo je bilo izlezavanje,ti koji nisi gledo utakmicu kad vidis 4-0 mislis ljudi ubili brasno u nama,ali pogledaj snimak i sve ce ti bit jasno..
Sretno dogodine u pokušaju povratka u elitu, btw.
Uspjeh. Jedva. Pod prolomom oblaka i protiv sjajnog protivnika izvukošmo se iz gowana. Dogodine napad na Prvu ligu.realancojk je napisao/la:Nego de ti nama reci jel troglav uspio ostati u ligi ili ce do godine igrati s junakom, drinovcima??
Hayley <3
-
realancojk
- Kontakt:
Posušje, LJubuški, Branitelj, Igman, Tomislav, Turbina..Bgm teško teško, ali eto ti znaš najbolje stanje u tvom klubu.badblueboylivno je napisao/la:Govorim generalno, ne samo za vas i ne samo za ovaj slučaj. Ispada da navijač svakog kluba stalno krivi druge klubove za mutne poslove, a svi, uključujući i moj Troglav (prije, stari Troglav), imaju prste u pekmezu.crvenobijeli je napisao/la:Rezultat 4-0 nije bitan,jet nakon drugog gola nasi nisu ni igrali jer nemozes protiv sudija,od 57 do 75 min.igralo se svega 5,6 minutw,sve ostalo je bilo izlezavanje,ti koji nisi gledo utakmicu kad vidis 4-0 mislis ljudi ubili brasno u nama,ali pogledaj snimak i sve ce ti bit jasno..
Sretno dogodine u pokušaju povratka u elitu, btw.
Uspjeh. Jedva. Pod prolomom oblaka i protiv sjajnog protivnika izvukošmo se iz gowana. Dogodine napad na Prvu ligu.realancojk je napisao/la:Nego de ti nama reci jel troglav uspio ostati u ligi ili ce do godine igrati s junakom, drinovcima??
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
TravnikSOLINA je napisao/la:Gdje sad igrate,Travnik ili Zenica?
Mislim da će tekmu Metalleghe-Sloboda najviše privući navijače Travnika 
Solina navija za Slobodu!
- SamoTravnik
- Kontakt:
I specijalnu policijuSOLINA je napisao/la:Mislim da će tekmu Metalleghe-Sloboda najviše privući navijače Travnika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.