U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

alan_kardec
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la alan_kardec » 27 apr 2010, 22:12

RiNo je napisao/la:I ovaj alan_kardec rijetko zailazi u ovaj dio foruma, uglavnom kad Turska dobije po guzici on dodje da kaze koju pametnu...

jel me neko tražio? :mrgreen:
ovdje sam došao da stanem u zaštitu Tulića, a ko je dobio po šupku, najmanje mi je bitno. Iskreno, od Turaka sam očekivao mnogo više, s obzirom na to da dobro rade sa mlađim selekcijama.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 27 apr 2010, 22:24

Sve cestitke mladim Zmajevima na ubjedljivoj pobjedi.ABD da i u nastavku kvbalifikacija postignemo ovakve ili slicen rezyultate.
BosnaE

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 apr 2010, 22:31

Jos kakvih bi tek rezultata bilo.Da imamo selektora Tulju Tuki Tuki Tulica bez dioptrije. :lol:
A da ne govorimo o ''daru'' kao comentator :mrgreen:
Cova talentovan,cak sta vise ''expert'' za LS :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Amadeus
Kontakt:

Post Postao/la Amadeus » 28 apr 2010, 16:20

alan_kardec je napisao/la:
RiNo je napisao/la:I ovaj alan_kardec rijetko zailazi u ovaj dio foruma, uglavnom kad Turska dobije po guzici on dodje da kaze koju pametnu...

jel me neko tražio? :mrgreen:
ovdje sam došao da stanem u zaštitu Tulića, a ko je dobio po šupku, najmanje mi je bitno. Iskreno, od Turaka sam očekivao mnogo više, s obzirom na to da dobro rade sa mlađim selekcijama.
I ja sam za Tulu :))))Znam momka vise od 20 god. i igrali smo zajedno.Ne znam sto ste svi skocili protiv njega.Jasno se vidi da momci napreduju iz tekme u tekmu,treba malo vremena.Nije njegova krivica kad se igrace sakupe 1 dan prije utakmice.Na forumu sve neki strucnjaci,a najveca tekma im je bila protiv raje sa srednjeg ulaza.Hajmo' sad ospite paljbu :))))))))

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 28 apr 2010, 16:25

Zasto si ti u manjini!? zato sto ga poznajes, a ostali ne...ili zato sto mislis da je dobar, a ostali da nije

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 apr 2010, 16:34

Bezveze ,ovi ga iz manjeg entiteta brane iako sami znaju da je kao trener zesca nula.
Naprimjer onaj Ibro Zukanovic moze biti vrlo blizu Tuki,Tuki Tulica.
Korumpiran i zbog nekih svojih ''ciljeva'' jednu sjajnu generaciju zeznuo.Vedo igrao u PSG a Jelic u Modrici i ovaj drugi imao prednost zbog pokojnog mu tate.Jos frajo izjavio da bi ''pjeske''u Beograd da igra za Orlove :shock: :roll:
Tako da se uopste ne govori ko je ko i odakle je.
Nego njegova strucnost.
Svako ima svoje misljenje i vecina je da Tuki Tula kloc i tu vise nema rasprave. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 apr 2010, 16:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Amadeus
Kontakt:

Post Postao/la Amadeus » 28 apr 2010, 16:36

Zato sto je dobar trener.Znam njegov nacin razmisljanja.Od Tulicevi 60 treninga ni jedan nece biti isti,uvijek je tu nesto novo.Odlican u taktici(svi spominju poraz od Lux.,**** desi se i kiks,los dan igraca,ali svi znamo da danas svi igraju fudbal.Nema vise totalnih "autsidera".

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 apr 2010, 16:59

Sto ne zove najboljeg mladog igraca premijer lige Amera Osmanagica? Sto se Ibrakovic povukao sa mjesta asistenta trenera U-21 repke?

btw. Ibraka je za njega Capello

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 apr 2010, 17:11

calcio je napisao/la:Sto ne zove najboljeg mladog igraca premijer lige Amera Osmanagica? Sto se Ibrakovic povukao sa mjesta asistenta trenera U-21 repke?

btw. Ibraka je za njega Capello

Jest vala,onda mozes misliti kakav je Tuki,tuki-Tula. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 apr 2010, 17:54

Amadeus je napisao/la: I ja sam za Tulu :))))Znam momka vise od 20 god. i igrali smo zajedno.Ne znam sto ste svi skocili protiv njega.Jasno se vidi da momci napreduju iz tekme u tekmu,treba malo vremena.Nije njegova krivica kad se igrace sakupe 1 dan prije utakmice.Na forumu sve neki strucnjaci,a najveca tekma im je bila protiv raje sa srednjeg ulaza.Hajmo' sad ospite paljbu :))))))))
Amadeus je napisao/la:Zato sto je dobar trener.Znam njegov nacin razmisljanja.Od Tulicevi 60 treninga ni jedan nece biti isti,uvijek je tu nesto novo.Odlican u taktici(svi spominju poraz od Lux.,**** desi se i kiks,los dan igraca,ali svi znamo da danas svi igraju fudbal.Nema vise totalnih "autsidera".

Džabe pričaš jaro!!! Ovdje pojedini forumaši kad zagrizu, ne puštaju tako lako. :lol: Sve sama stručna lica, sad im ne valja ni Zukanović, a čovjek doveo mladu repku pred vrata EP. :?: :?: :?: :?: :shock:
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 28 apr 2010, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 apr 2010, 18:04

Zukanovic je kako rece @calcio Capelo za Tulica to mu barem i nije tesko.Valjda je mislio na njega. :roll: Jer o njemu se i pise.
Druga stvar sto je kod Zuke bilo korupcije i ubacivanja igraca nakon ''podmazivanja djepa''
Sto se tice trenerskog znanja ta dva trenera ni u ludilu se ne mogu porediti.
P.S kakav te Ibrakovic spopao sto se EP tice:lol: :roll:
Vidila zaba gdje se ati potkivaju pa i ona digla nogu. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 apr 2010, 18:20

Sad je i korumpiran. :lol: Pa do sutra će Tula biti zreo za optuženičku klupu u nekom sudu. Šta sve raja piše pa to nije humano. :lol: :lol: :lol:

Naravno mislio sam na Ibru Zukanovića, a ne na Avdu Ibrakovića. Moja greška. :oops:
RIP Adis Selmanović

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 apr 2010, 19:13

Tula Tuk Tuk Tuki :mrgreen: nije korumpiran..................
....................................................
...................................................
...................................................
On je samo kloc na pogresnom mjestu. 8-)
Ne moze ni ovo cestito da odradi,jos cova da se ubacuje u korumpiranost.
Previse za njega.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 apr 2010, 11:15

Neznam da li je vec neko postavio golove sa utakmice protiv Turske:
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 29 apr 2010, 14:12

Ja glasao za Stojnića a nisam trebao jer mislim da u ovim uvjetima je veoma tesko raditi.Država klimava,savez katastrofa narod hm.Mislim da svi zaslužuju pohvalu.Ali eto.pozdrav svima na forumu.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 apr 2010, 21:06

Ammim je napisao/la:Ja glasao za Stojnića a nisam trebao jer mislim da u ovim uvjetima je veoma tesko raditi.Država klimava,savez katastrofa narod hm.Mislim da svi zaslužuju pohvalu.Ali eto.pozdrav svima na forumu.
Pozdrav i tebi druze. :) Sto te nema tako dugo?
Vom Jäger zum Gejagten

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 30 apr 2010, 17:26

geronimo je napisao/la:
Ammim je napisao/la:Ja glasao za Stojnića a nisam trebao jer mislim da u ovim uvjetima je veoma tesko raditi.Država klimava,savez katastrofa narod hm.Mislim da svi zaslužuju pohvalu.Ali eto.pozdrav svima na forumu.
Pozdrav i tebi druze. :) Sto te nema tako dugo?
Ma puno posla a i razočarenja.Sve se skupilo.Nego ova U21 neki dan nije bila losa protiv Turske a ja već duže vremena govorim da tu ima materijala za A tim.Mislim da Susić nebi pogrijesio kad bi neke regrutovao u sledećim prijateljskim mečevima.Onaj mali Vranjes mi se sviđa sve vise mislim ipak mu je 20 godina steta. Da nam se ne desi opet kao s Jahićem tražimo stopera a momak jak ko zemlja.

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 01 maj 2010, 09:27

Ima li negdje cijeli snimak ovog meca, mislim na U21?

Kriticaar
Kontakt:

Post Postao/la Kriticaar » 03 maj 2010, 11:15

i opet se dokazalo da nema demokratije u nashoj drzhavi ovaj puta Ušljivi Ušanović je prijetio preko policije BHF-u i FKR radi skandiranja Savez Napolje i Munibe Lopove ;)

Pozz

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 maj 2010, 16:15

U19 UKR - U19 BIH 1-0

9' Chaykovskiy
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.