BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Morao je break na početku drugog seta napraviti ali nije i tad je stao sa igrom a Felix podigao nivo igre.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
5 brejkova u nizu mu lik napravio, ovo ni na WTA nema
Nema od njega ništa, fizička sprema 0, samopouzdanje 0, pristup 0... daj boze da više ikad prismrdi Top 50.

Nema od njega ništa, fizička sprema 0, samopouzdanje 0, pristup 0... daj boze da više ikad prismrdi Top 50.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Servis -1000
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kao sto rekoh. Bolja mu je opcija bio Novak 

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Gore mi je sto se svaki put ponadam nekoj pozitivnoj promjeni i odvojim svoje vrijeme da pogledam kako gubi. Da uzmes sad i prekopiras postove od pocetka pada forme sve se moze bez problema primjeniti i na trenutnu igru.
Covjek bi ocekivao da iskoristi momentum prvog seta i odigra jos bolje a on zavrsi sa ispod 50% poena na svoj prvi servis
Covjek bi ocekivao da iskoristi momentum prvog seta i odigra jos bolje a on zavrsi sa ispod 50% poena na svoj prvi servis

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
To je odavno poznato i neće se nikad promjenit. Ali ovi segmenti koje sam nabrojao moraju bit na višem nivou jer bez toga s ovakvim limitacijama nema šta trazit u Top 100. To je nešto na što itekako moze uticat zalaganjem, radom i borbom.
Dobije egal prvi set, odlično otvori drugi, ima psihološku prednost, prilika da napravi brejk, ne iskoristi, i ugasi se.
Od 7-6 2-1 nije uzeo svoj servis gem sve do 7-6 2-6 1-5. Dovoljno rečeno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nova godina, stari Damir 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Slabo se komentira. Pobijedili su sinoć i sada je Tomo na live listi parova 101. Danas igraju protiv 3. nositelja Jurgena Melzera i Roger-Vasselina (obijica bivši brojevi 6 u parovima) i sa eventualnom pobjedom postaje prviJadnimi je napisao/la: ↑04 feb 2020, 20:26http://live.harleyquinnwidget.live/stre ... 30224.html
Gledajte Tomu dok Damir ne poćne

Hajde da ove godine imamo jednog u top 100Galion je napisao/la: ↑05 feb 2020, 11:03Slabo se komentira. Pobijedili su sinoć i sada je Tomo na live listi parova 101. Danas igraju protiv 3. nositelja Jurgena Melzera i Roger-Vasselina (obijica bivši brojevi 6 u parovima) i sa eventualnom pobjedom postaje prviJadnimi je napisao/la: ↑04 feb 2020, 20:26http://live.harleyquinnwidget.live/stre ... 30224.html
Gledajte Tomu dok Damir ne poćneTop 100 u parovima.
Drago mi je zbog Tome, nadam se da bi mogli njih dvojica u dublu da udju barem u kvale RG, ako ne i u md.
A Damira sam gledao dok nije izgubio svoj prvi servis u trecem setu. Treba cuvati zivce u mojim godinama
A Damira sam gledao dok nije izgubio svoj prvi servis u trecem setu. Treba cuvati zivce u mojim godinama

- SantiCazorla08
- Kontakt:
Tomo i Ante Pavić u polufinalu. Igraće protiv Mate Pavića i Nikole Ćaćića koji su izbacili prve nosioce Maua i Kravica.Veliki uspjeh zaista.
-
- Kontakt:
Tomo po prvi put u TOP100 (97) , ako dobiju naredni mec ide u TOP90 . Ante blizu rankinga karijere .SantiCazorla08 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 18:49Tomo i Ante Pavić u polufinalu. Igraće protiv Mate Pavića i Nikole Ćaćića koji su izbacili prve nosioce Maua i Kravica.Veliki uspjeh zaista.

Nije zanemarljivo ni 4,26 tEura .
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 05 feb 2020, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
jos 10-tak mjesta i to je to 

-
- Kontakt:
Brkic ako upadne u Dubl u Marsej , igrat ce u paru sa Cilicem !
Tomo i Marin mogu bez problema i osvojiti turnir.
Možda je imala ženskih problema

Iako je ova bila blagi favorit, rezultat je prestrašan.
Treba privoliti ovoga Pavica da igra za Bih u Devis kupu.
Koji će nam k, u singlu su i Damir i Mirza i jači i mlađi od njega a i u paru on i Tomo nisu ništa jači od Tome i Mirze. A i k tome bi trebali čekati još malo jer je igrao za Hrvatsku 2017. a treba proći određeno vrijeme prije nego se počne za drugu reprezentaciju. Taman će u penziju tada

-
- Kontakt:
Hajmo Tomo do finala , zaradit love da se moze sezona fino odigrati !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.