FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 14 mar 2021, 23:16

ajdohordas je napisao/la:
14 mar 2021, 23:09
ElCartel11 je napisao/la:
14 mar 2021, 23:05
Nismo u krizi a u 3 ligaske utakmice imamo 1 bod od mogucih 9 i 0 NULA golova. U cemo smo onda ljudino? U top formi sigurno.
U krizi jesmo 100%. To govori da bi smirio navijace. Ali ova ekipa moze i mora bolje, ovo nije ogledalo nekvalitete, nego ogledalo lezernosti i opustanja.
Ako imas plus devet ne znaci da ce ti se neko sklanjati na terenu da se mi prosetano do titule, cak naprotiv...
I zato sam ljut. Ovo treba da bude jedan veliki samar za momke da se dozovu i shvate da liga nije gotova i da treba dobro guzove oznojit za jos jednu titulu.
Šta me ima smirivati brate sa nekim izlizanim floskulama i zabijanje glave u pjesak. Reci lijepo jesmo u krizi smo, nismo efikasni ali ucinit cemo sve, da se sto prije ova kriza prebrodi.

A ne da djeluje kao, da se sprda u fazonu, kakva kriza o čemu vi pa jos uvijek je +5
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 14 mar 2021, 23:17

Sad iz ove perspektive. Fakat ni malo lose ne bi bilo da smo po bod izvukli na ove dvije kad sve izracunas. A nismo predaleko bili.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 14 mar 2021, 23:17

moj uzor-S.G je napisao/la:
14 mar 2021, 22:52
Imamo igrača više i kontam pa sto ne ubaciš Zinedina.. I onda ga ubaci i sve mi bude jasno. Nadam se da više ni minutu neće odigrat u svetom dresu.
A pogodba haman na tri godine plus obestecenje,pa ti vidi koje su to pare u pitanju ,a Salcin gurnut na beka zbog tog lafo Zidana kojeg haman zena koci u razvoju,al opet mene napadaju kad kazem Celavi kamo li sta drugo,sto kaze vrijedjas a covjek celav 🤭

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 14 mar 2021, 23:18

Nismo u krizi a u 3 ligaske utakmice imamo 1 bod od mogucih 9 i 0 NULA golova. U cemo smo onda ljudino? U top formi sigurno.
U krizi jesmo 100%. To govori da bi smirio navijace. Ali ova ekipa moze i mora bolje, ovo nije ogledalo nekvalitete, nego ogledalo lezernosti i opustanja.
Ako imas plus devet ne znaci da ce ti se neko sklanjati na terenu da se mi prosetano do titule, cak naprotiv...
I zato sam ljut. Ovo treba da bude jedan veliki samar za momke da se dozovu i shvate da liga nije gotova i da treba dobro guzove oznojit za jos jednu titulu.
Prije bih rekao nedostatak individualnog kvaliteta. Jednostavno nemaš igrača koji će iz ničega napraviti nešto, kao što su to bili Tatar i Rahmanović. Mislim, znalo se da će njihov odlazak teško nadomjestiti, ali nisam ni sanjao da ćemo biti ovako loši u ova tri kola.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 mar 2021, 23:18

14 mar 2021, 23:16
Šta me ima smirivati brate sa nekim izlizanim floskulama i zabijanje glave u pjesak. Reci lijepo jesmo u krizi smo, nismo efikasni ali ucinit cemo sve, da se sto prije ova kriza prebrodi.

A ne da djeluje kao, da se sprda u fazonu, kakva kriza o čemu vi pa jos uvijek je +5
Mislio sam da smo se vratili u formu nakon prolaska u polufinale ali ovo danas je baš bilo odron. Idu malo lakše utakmice pa i reprezentativna pauza, valjda dođemo sebi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 14 mar 2021, 23:18

joker90 je napisao/la:
14 mar 2021, 23:16
Aduka87 je napisao/la:
14 mar 2021, 22:58
Pantelija je napisao/la:

I jos nesto, mlad si momak, smiri dozivljaj i ne zabijaj nos u zemlju.
Nazivas nekoga husrefovcem ko je u vakat kad se tjerao isti bio protiv husrefa dok si ti pred klubom mahao kartonima. Zato se opusti i budi umjeren u onome sto pises. Ne valja ti to
Jesi naporan postao druze, samo zaobidji kad vidis moj post. Niko mi nece zabraniti sta da pisem a pogotovo ti, kontas, lijeci svoje frustracije negdje drugo...
Ne brani ti lik da pises, nego ti fino kaze da ispadas smijesan sa ovim nazivanjem ljudi husrefovcima, a povodljivo si dijete koje je islo na protest. Pusti se i sam drugih forumasa, pa te nece poklapat...
Nit sam dijete lave nit sam bio na tim protestima, konta li to vas mali mozak, i ti isto zaobidji druze, poceo si mi opasno ici na kurko.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 14 mar 2021, 23:21

Tri utakmice ne damo gola, u dvije od te tri protivnik dobije crveni karton relativno rano.

Svu krivicu za eventualno neosvajanje titule nakon ovih +9 snosi onaj ko je pustio i benju i amara. Unaprijed, pola godine, se morala imat strategija da jedan od njij ostane i raditi sve na tome.
Samo naprijed Saraj'vo!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 mar 2021, 23:21

Ekipa nam je prosječna i preplaćena. Nisam kanarinac i ne ulazim u to koliko ko zarađuje, al za ono što na terenu pokazuju Sušić, Pejović, Mešanović, Hebibović, Hodžić... Moju platu da imaju, previše je. Mi imamo najbolju odbranu u ligi (a i tu su nam bekovi van forme), al ofanzivno smo prosjek, i hrpa je igrača u ostalim ekipama koji bi nama glat bili prva postava. Crnkić, Zakarić, Lukić, Zilkić, Vranješ, Cvijanović... Svi su bolji od ponekog našeg ofanzivca. Sve ostalo je zavaravanje da smo Bayern lige i da imamo daleko najjaču ekipu. Nemamo, ni blizu.
Ipak, ne sekiram se ni najmanje. Svakom dođe rezultatska kriza, nama su (pored odlaska dva najbolja igrača) van forme i Fanimo, Pejović (on formu nikad nije ni imao), Pidro, Oremuš, pa donekle i Dupovac. Previše je to igrača. Fanimo ova tri kola nije ništa bolji od Hebibovića, Mešanovićeve 4 tekme ništa bolje od Zinedinovih 20 minuta itd. I kad se već pljuje SD, što se spominje momak koji još ne igra, a ne pljuje se megagigapojačanje Mešanović? Moglo bi se na kraju desit da sa Cmiljanićem ubodemo a Mešanović da bude flop. A obrnuto smo ih dočekali, na Jasmina išao mlaz sperme a na Borisa hrpa govana.

Za rezultate se ne brinem, niz Grbavica-Zrinjski-Pecara smo jedva preživljavali i u nekim "boljim" vremenima. Kriza dođe svakom, a do kraja će se još svako poklat. Lištica ubije nas a prije 5 dana ih Borac oduči od fudbala, Zrinjski nas dobije pa ih Tuzla danas razvali, Velež će mnogim pomrsit račune... A ni mi nismo dali sve od sebe, kako neki misle. I mi ćemo dobit još tekmi do kraja i osvojit titulu, kao i zadnje dvije sezone. Da se moramo uozbiljit - moramo, al da glave lete i da yebemo svima sve redom, vala je pretjerano.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 mar 2021, 23:21

14 mar 2021, 22:58
Ligaski poraz mi nikad nije teze pao i nikad cini mi se nece teze pasti nego ovaj veceras, jer su nam se nudili a mi nismo nista poduzeli po tom pitanju.
Ali isto tako, cini mi se da ljubav vecu prema ovom klubu nikad nisam osjecao nego sto je veceras.
Volim Sarajevo do kraja zivota. Zbiti redove, konsolidovat se i poceti yebavat majke svima u ovoj ligi, ova ekipe ima kvalitet i to moze.
Ma svi ce kiksati i imati loš period tako da mislim da titula nece biti upitna. Meni više smeta sto se nismo ni malo otrgli od prosjeka lige, stalno je u zraku ta neka prica o iskoraku, imamo investitora, vucemo neke poteze ka iskoraku, dobra uprava, dobri uslovi, akademija, plate puno vece nego u ostatka liga a na terenu kilavo kao i ostatak lige. Sto neko rece manje smo loši od konkurencije i zato cemo biti prvaci a ne sto dominiramo i igramo dobro.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 14 mar 2021, 23:21

Sanchez1987 je napisao/la:
14 mar 2021, 23:17
moj uzor-S.G je napisao/la:
Imamo igrača više i kontam pa sto ne ubaciš Zinedina.. I onda ga ubaci i sve mi bude jasno. Nadam se da više ni minutu neće odigrat u svetom dresu.
A pogodba haman na tri godine plus obestecenje,pa ti vidi koje su to pare u pitanju ,a Salcin gurnut na beka zbog tog lafo Zidana kojeg haman zena koci u razvoju,al opet mene napadaju kad kazem Celavi kamo li sta drugo,sto kaze vrijedjas a covjek celav 🤭
Ma losa procjena Vinka i Emira za dovodjenje. Covjek mu svakako nije igrao i on trazi da se otkupi. Vjerujem da bi Salcin dobro izgledao na toj poziciji. A svi se boje dijete gurnuti. A ima vic decko. Mi sve iz Akademije izbacujemo djecu iz defanzive. Sve sto naprijed i valja oni prodaju cim zakoraci u 18.ili 19.godinu. primjer su Catakovic i Hadzic. Ne pamtim da se neko iz ofanzivnih linija gurao i forsirao da igra od djece.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2021, 23:25

Ako je kad trebalo pustiti dva najbolja igraca, onda je to sad na plus 9... A moras ih pustiti, a kad vec to radimo bolje raditi kad imas veliku bodovnu razliku nego kad si u egalu...
Ovako imamo pravo na kiks dok se malo ne skontamo gdje smo, sta smo...

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 14 mar 2021, 23:26

14 mar 2021, 23:13
Evander je napisao/la:
14 mar 2021, 23:07
Zip je napisao/la:
14 mar 2021, 22:57
Lud je onaj ko misli da cemo mi sve izgubiti a da ce konkurenti svi dobiti.

U krizi smo, ekipa je dovoljno kvalitetna da moze privesti kraju ovo. Podrska, donesite titulu kako znate i umijete.

U maju cemo sabirati zrtve.
Ekipa nije kvalitetna, bar to ni sa cim u 3 kola nisu pokazali.
Za titulu u ovoj ligi je itekako kvalitetna. Meni nije jedno jasno... evo mi smo imali plus devet, pa sve ostale ekipe nisu posustajale i vjerovale su u titulu, pocevsi od komsinica, pa Zrinje i evo i Sirokog. Znaci vjerovali su na devet bodova zaostatka. A mi ne vjerujemo i nismo sigurni u titulu nakon 2 lose utakmice iako imamo bodovnu prednost jos uvijek. Zasto ?
Zasto mi mislimo da smo posebni pa moramo imati sezonu bez poraza i zasto mislio da ne smijemo nikad izgubit i zasto mislimo da cemo tako lezerno osvojit titulu ?
I naravno da ja ne opravdavam ovu losu igru veceras, lose je i treba se kritikovat. Ali cemu toliki pritisak vise ?
Ma nije druze ni za titulu kvalitetna, zahvali se Rahmanovicu.

Iz ove ekipe vrijede 4 igraca: Kova, Djokan, Tino, Milicevic.
Ostalo je gola kara realno, tek tu da prate ove malo bolje.
Msm nisu oni krivi, naprotiv, nema ko bolji da igra pa su tu.

Cinjenica je da je Rahmanovic bio srce ove ekipe i pokretac svega dobrog i na i izvan terena, Tatar je bio neko koga je krenulo u tom trenutku i nista vise.

S ovakvom konstalacijom snaga, tu smo mi i sa Zrinjskim, Citijem, Velezom.
Fali nam taj jedan igrac da se pridruzi ovim boljima.

PAZI OVO: Oremus nije bek, da ne pominjem da nemamo zamjenu za njeg na toj strani, lijeva strana ne zna se ko je gori, Milicevic se povrijedi, ti imas 2 prosjeka (Aduka i Besic) koji ce skrivit gol 100%, sredina terena neko nedostaje, upasce Aduka opet i donji si, napad da ne govorim, tj krila, a pogotovo napadac.

Sve neke izmisljene pozicije, bas onog trena kad smo bili u zenitu, sve islo ko po loju, nismo iskoristili NAZALOST protiv Celtica, iako sam uvjeren da je bio Rahmanovic, prosli bi 1000%.

Pojacanja necemo dobit da bi se odrzali na tom nivou, mi ne mozemo dovesti igraca kao sto je Rahman trenutno, i on je ozivio karijeru kod nas, nadati se da ce opet neko ovdje tako proigrat.

Vracamo se realno levelu na kojem smo nekad bili, ali ipak malo vise jer se mozemo boriti za ove titule u BiH, ali sto se Europe tice, tu smo se ukopali za narednih 10ak godina sigurno.

Jbg, treba bit realan.

Nego, ko je od raje veceras ban pokupio? :lol: :lol: :lol:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 14 mar 2021, 23:26

skoroalen je napisao/la:
14 mar 2021, 23:21
Ekipa nam je prosječna i preplaćena. Nisam kanarinac i ne ulazim u to koliko ko zarađuje, al za ono što na terenu pokazuju Sušić, Pejović, Mešanović, Hebibović, Hodžić... Moju platu da imaju, previše je. Mi imamo najbolju odbranu u ligi (a i tu su nam bekovi van forme), al ofanzivno smo prosjek, i hrpa je igrača u ostalim ekipama koji bi nama glat bili prva postava. Crnkić, Zakarić, Lukić, Zilkić, Vranješ, Cvijanović... Svi su bolji od ponekog našeg ofanzivca. Sve ostalo je zavaravanje da smo Bayern lige i da imamo daleko najjaču ekipu. Nemamo, ni blizu.
Ipak, ne sekiram se ni najmanje. Svakom dođe rezultatska kriza, nama su (pored odlaska dva najbolja igrača) van forme i Fanimo, Pejović (on formu nikad nije ni imao), Pidro, Oremuš, pa donekle i Dupovac. Previše je to igrača. Fanimo ova tri kola nije ništa bolji od Hebibovića, Mešanovićeve 4 tekme ništa bolje od Zinedinovih 20 minuta itd. I kad se već pljuje SD, što se spominje momak koji još ne igra, a ne pljuje se megagigapojačanje Mešanović? Moglo bi se na kraju desit da sa Cmiljanićem ubodemo a Mešanović da bude flop. A obrnuto smo ih dočekali, na Jasmina išao mlaz sperme a na Borisa hrpa govana.

Za rezultate se ne brinem, niz Grbavica-Zrinjski-Pecara smo jedva preživljavali i u nekim "boljim" vremenima. Kriza dođe svakom, a do kraja će se još svako poklat. Lištica ubije nas a prije 5 dana ih Borac oduči od fudbala, Zrinjski nas dobije pa ih Tuzla danas razvali, Velež će mnogim pomrsit račune... A ni mi nismo dali sve od sebe, kako neki misle. I mi ćemo dobit još tekmi do kraja i osvojit titulu, kao i zadnje dvije sezone. Da se moramo uozbiljit - moramo, al da glave lete i da yebemo svima sve redom, vala je pretjerano.
Doktor ovog foruma

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 14 mar 2021, 23:28

Dušan Hodžić više ne smije ni minutu odigrati u dresu Sarajeva
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 14 mar 2021, 23:29

@skoroalen 👏👏👏
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 14 mar 2021, 23:29

skoroalen je napisao/la:
14 mar 2021, 23:21

Brate dok sam čito ovaj tvoj post, sjetih se neki dan kad si napisao "koga bi to iz drugih ekipa ubacili u prvih 11 kod nas", braneći naš kadar, u tom fazonu je bilo.
Sad odmah u čelo i u kontru, prosjek smo i hrpa drugih igrača bi nam sad bili u prvih 11. :mrgreen:

Citirat ću jednog pametnog a vrlo lošeg i meni mrskog čovjeka: "samo magarac ne mjenja mišljenje".
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

oldtown1990
Kontakt:

Post Postao/la oldtown1990 » 14 mar 2021, 23:33

Ljudi, realno mi imamo veliku sansu za duplu krunu, to ce se vjerovatno i desiti.

Zabrinjavajuce je to sto se mi uopste nismo izdigli u odnosu na ostale, svi smo mi tu negdje ali eto za nijansu smo bolji od ostalih.

Za rezultat u Europi mi bi trebali izdominirat ovu nasu saban ligu a mi to ne radimo i to je najveci problem. Neko ce sad rec pa trofeji su tu, sve to stoji-trofeji su tu ali je sve to na jedvite jade i to najvise boli.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 14 mar 2021, 23:34

Testo je napisao/la:
14 mar 2021, 23:28
Dušan Hodžić više ne smije ni minutu odigrati u dresu Sarajeva
On APSOLUTNO nije kriv zato sto igra.

Zamisli u kakvom ti je rasulu sportski segment kad ti se povrijedi lijevi bek, tu ti igra ofanzivni vezni ili ti igra desni bek/wingback.

Ne moze to tako ljudi, neozbiljno je za ono sto mi svi prizeljkujemo, ali moze proci protiv ovih fudbalskih neznalica u Premijer Ligi.

Isto da ti vozis npr Mercedesa 5 godina i neko ti dodje i kaze, e hajde ti znas vozit, de odvuci mi ovaj voz do Zenice.

Hodzic je kriminalan ionako na svojoj poziciji, a kamo li kad ga tamo stavis na lijevu stranu, manjak samopouzdanja, utakmica...a svi ocekivaju utakmicu u kojoj ces napravit 1-2 greske u 90 minuta.

Ne ide to tako momci.
Neozbiljni smo na vecem nivou.

Dopustis da ti je Hebib glavna uzdanica na krilu, covjek koji je izasao iz povrede nedavno i covjek koji treba da igra desno krilo i to da bude zamjena, ocito je neko pogubio konce.

Sad ko je, ne bih da ulazim u to.

I ovakvih mahana se moze naci jos 15 sto se tice nelogicnosti u timu, najlakse je udariti na igrace.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 14 mar 2021, 23:36

forgempp je napisao/la:
14 mar 2021, 23:26
14 mar 2021, 23:13
Evander je napisao/la:
14 mar 2021, 23:07

Ekipa nije kvalitetna, bar to ni sa cim u 3 kola nisu pokazali.
Za titulu u ovoj ligi je itekako kvalitetna. Meni nije jedno jasno... evo mi smo imali plus devet, pa sve ostale ekipe nisu posustajale i vjerovale su u titulu, pocevsi od komsinica, pa Zrinje i evo i Sirokog. Znaci vjerovali su na devet bodova zaostatka. A mi ne vjerujemo i nismo sigurni u titulu nakon 2 lose utakmice iako imamo bodovnu prednost jos uvijek. Zasto ?
Zasto mi mislimo da smo posebni pa moramo imati sezonu bez poraza i zasto mislio da ne smijemo nikad izgubit i zasto mislimo da cemo tako lezerno osvojit titulu ?
I naravno da ja ne opravdavam ovu losu igru veceras, lose je i treba se kritikovat. Ali cemu toliki pritisak vise ?
Ma nije druze ni za titulu kvalitetna, zahvali se Rahmanovicu.

Iz ove ekipe vrijede 4 igraca: Kova, Djokan, Tino, Milicevic.
Ostalo je gola kara realno, tek tu da prate ove malo bolje.
Msm nisu oni krivi, naprotiv, nema ko bolji da igra pa su tu.

Cinjenica je da je Rahmanovic bio srce ove ekipe i pokretac svega dobrog i na i izvan terena, Tatar je bio neko koga je krenulo u tom trenutku i nista vise.

S ovakvom konstalacijom snaga, tu smo mi i sa Zrinjskim, Citijem, Velezom.
Fali nam taj jedan igrac da se pridruzi ovim boljima.

PAZI OVO: Oremus nije bek, da ne pominjem da nemamo zamjenu za njeg na toj strani, lijeva strana ne zna se ko je gori, Milicevic se povrijedi, ti imas 2 prosjeka (Aduka i Besic) koji ce skrivit gol 100%, sredina terena neko nedostaje, upasce Aduka opet i donji si, napad da ne govorim, tj krila, a pogotovo napadac.

Sve neke izmisljene pozicije, bas onog trena kad smo bili u zenitu, sve islo ko po loju, nismo iskoristili NAZALOST protiv Celtica, iako sam uvjeren da je bio Rahmanovic, prosli bi 1000%.

Pojacanja necemo dobit da bi se odrzali na tom nivou, mi ne mozemo dovesti igraca kao sto je Rahman trenutno, i on je ozivio karijeru kod nas, nadati se da ce opet neko ovdje tako proigrat.

Vracamo se realno levelu na kojem smo nekad bili, ali ipak malo vise jer se mozemo boriti za ove titule u BiH, ali sto se Europe tice, tu smo se ukopali za narednih 10ak godina sigurno.

Jbg, treba bit realan.

Nego, ko je od raje veceras ban pokupio? :lol: :lol: :lol:
Holyman hvala Bogu.
Al evo realno, Oremus je klasa za svoju poziciju i pravi profesionalac ? Po meni je to igrac za okosnicu tima i neko oko koga se treba gradit ostatak ekipe.
Evo recimo Adukor, priznat ces da je u sezoni duple krune bio veoma vazna karika. A Boga mi uveliko se ovdje na forumu zalilo kada nije htjeo da produzi. Nama se vratio u losoj formi i fizickoj spremi, a tesko je dobit konstantu i igrat pored Amera i Milija na stoperima ili Susica i Andreja na poziciji zadnjeg veznog. Mi nismo jos uvijek taj level da jedan Adukor nije kvalitet za nas, jednostavno nismo, ali smo na dobrom putu da to budemo.
Na nas je sve uticalo...
prvo odlazak Benje i Rahmana. Licno sam mislio da se to toliko nece osjetiti ali eto jest. Druga stvar, tempiranje forme,koliko god to nekima zvucalo smijesno i besmisleno sada u ivim trenucima... to je tako. Mi zalet hvatamo onda kada je najpotrebnije. Treca stvar, pad forme kod nekih vrlo bitnih igraca desio se u najgorim situacijama (derbi, Zrinjski i Siroki).
Ova ekipa moze, ima kvalitet i dozvat ce se siguran sam u to. Samo mi je krivo sto kad god dobijemo priliku da protivnicima zakujemo zadnji ekser u tabut mi pobacimo i ostavimo ih u zivotu. Daj da jednom prevalimo i izdignemo se iz ove lige.
I veceras su nam se nudili, i mi opet nista. Nakon toga primas gol i ne mozes se sastavit sa loptom... ne ide to tako.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2021, 23:39

Kad imas Handzica u ekipa ne moze ti Hebib igrsti lijevo a Fanimo desno. Nemas yebenog centarsuta.

Stavi ih na pozicije gdje ti mogu pruziti maximum. Imas visokog igraca, ubacuj na njega.

Lijepa vremema kad je ljevak igrao ma lijevoj a desnjak na desnoj strani. Ovi eksperimenti mi idu na neku stvar u svijetu fudbala...

Probij i ubaci u lijepu pichku materinu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, bordobijeli, Bosniacum Lilium, Fudo, galia95, Google Adsense [Bot], greenwood, Hajdeee, Imamkarbarum, Napapijri, OzmoodPinglewood, Proximic, relativizam, SarajevoAC, Venom i 220 gostiju.