ajdohordas je napisao/la: ↑14 mar 2021, 23:13
Evander je napisao/la: ↑14 mar 2021, 23:07
Zip je napisao/la: ↑14 mar 2021, 22:57
Lud je onaj ko misli da cemo mi sve izgubiti a da ce konkurenti svi dobiti.
U krizi smo, ekipa je dovoljno kvalitetna da moze privesti kraju ovo. Podrska, donesite titulu kako znate i umijete.
U maju cemo sabirati zrtve.
Ekipa nije kvalitetna, bar to ni sa cim u 3 kola nisu pokazali.
Za titulu u ovoj ligi je itekako kvalitetna. Meni nije jedno jasno... evo mi smo imali plus devet, pa sve ostale ekipe nisu posustajale i vjerovale su u titulu, pocevsi od komsinica, pa Zrinje i evo i Sirokog. Znaci vjerovali su na devet bodova zaostatka. A mi ne vjerujemo i nismo sigurni u titulu nakon 2 lose utakmice iako imamo bodovnu prednost jos uvijek. Zasto ?
Zasto mi mislimo da smo posebni pa moramo imati sezonu bez poraza i zasto mislio da ne smijemo nikad izgubit i zasto mislimo da cemo tako lezerno osvojit titulu ?
I naravno da ja ne opravdavam ovu losu igru veceras, lose je i treba se kritikovat. Ali cemu toliki pritisak vise ?
Ma nije druze ni za titulu kvalitetna, zahvali se Rahmanovicu.
Iz ove ekipe vrijede 4 igraca: Kova, Djokan, Tino, Milicevic.
Ostalo je gola kara realno, tek tu da prate ove malo bolje.
Msm nisu oni krivi, naprotiv, nema ko bolji da igra pa su tu.
Cinjenica je da je Rahmanovic bio srce ove ekipe i pokretac svega dobrog i na i izvan terena, Tatar je bio neko koga je krenulo u tom trenutku i nista vise.
S ovakvom konstalacijom snaga, tu smo mi i sa Zrinjskim, Citijem, Velezom.
Fali nam taj jedan igrac da se pridruzi ovim boljima.
PAZI OVO: Oremus nije bek, da ne pominjem da nemamo zamjenu za njeg na toj strani, lijeva strana ne zna se ko je gori, Milicevic se povrijedi, ti imas 2 prosjeka (Aduka i Besic) koji ce skrivit gol 100%, sredina terena neko nedostaje, upasce Aduka opet i donji si, napad da ne govorim, tj krila, a pogotovo napadac.
Sve neke izmisljene pozicije, bas onog trena kad smo bili u zenitu, sve islo ko po loju, nismo iskoristili NAZALOST protiv Celtica, iako sam uvjeren da je bio Rahmanovic, prosli bi 1000%.
Pojacanja necemo dobit da bi se odrzali na tom nivou, mi ne mozemo dovesti igraca kao sto je Rahman trenutno, i on je ozivio karijeru kod nas, nadati se da ce opet neko ovdje tako proigrat.
Vracamo se realno levelu na kojem smo nekad bili, ali ipak malo vise jer se mozemo boriti za ove titule u BiH, ali sto se Europe tice, tu smo se ukopali za narednih 10ak godina sigurno.
Jbg, treba bit realan.
Nego, ko je od raje veceras ban pokupio?