Izbor trgovine.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Gdje si uzeo ?
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Aha, hvala. 
EDIT : Ošišao sam se ala Reus, ista frizura, pa zato mi treba što bolji gel, vosak ili šta već.

EDIT : Ošišao sam se ala Reus, ista frizura, pa zato mi treba što bolji gel, vosak ili šta već.

Zadnja izmjena: FOURTHOFFICIAL, dana/u 28 apr 2013, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Dobar dux, de mi samo reci,imal' se gdje kod nas uzeti ovako dux na anime folNeutral je napisao/la:![]()
Ja te volim, volim Željo..
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
morat cu i ja sebi uzeti, imam neke ublehaske gelove, drze 5 minuta, kasnije kao i da nisam stavio gelaFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Aha, hvala.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
hahahh baš tako, ista situacija vala.QUARESMA 18<<< je napisao/la:morat cu i ja sebi uzeti, imam neke ublehaske gelove, drze 5 minuta, kasnije kao i da nisam stavio gelaFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Aha, hvala.

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
pogledaj u NewYorkeru, oni znaju imat' čudnih duksevagio10 je napisao/la:Dobar dux, de mi samo reci,imal' se gdje kod nas uzeti ovako dux na anime fol

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
koristi lak, ako zelis da kosa ima "hold" citav danFOURTHOFFICIAL je napisao/la:hahahh baš tako, ista situacija vala.QUARESMA 18<<< je napisao/la:morat cu i ja sebi uzeti, imam neke ublehaske gelove, drze 5 minuta, kasnije kao i da nisam stavio gelaFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Aha, hvala.
EDIT : Ošišao sam se ala Reus, ista frizura, pa zato mi treba što bolji gel, vosak ili šta već.![]()

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja koristim kreme i prezadovoljan sam.
U DMu ima vrlo fin izbor.
U DMu ima vrlo fin izbor.
Someone's mouth said paint them all red.
- Donnie Darko
- Kontakt:
http://www.pik" onclick="window.open(this.href);return false; .ba/artikal/6705763/ray-ban-naocale/
vrijedil dat cenera?
vrijedil dat cenera?
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 28 apr 2013, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Drug, prijateljski savjet ako već kupuješ cvike zavali se dobro. Sa tim fake-ovima ti mogu oči samo nastradati.
I
I
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma joj otisle su meni oci davno, nemam vise brige 

Imaš po 80KM orginal staklo a fake oni držaći 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma nista to ba sad, prvi maj janje ovo ono, yebo naocale.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mogu vam ja nabaviti orginale, znaci zadnji krikovi mode, donesite slobodno fejk i uporedite ga sa njim 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Donnie Darko
- Kontakt:
mozemo usput uporediti i 10 maraka sa 110 maraka.Bosniacum Lilium je napisao/la:mogu vam ja nabaviti orginale, znaci zadnji krikovi mode, donesite slobodno fejk i uporedite ga sa njim
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i te od 110 KM su diskutabilne
to ko 1 million 100ml 50 KM 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Gdje u Sarajevu uzeti dobre suncane naocale, da imaju zastitu UV, polarizaciju. A ne sad da su 300-400 KM, ono realno 100-150 KM.
Gledao sam u BBI, nema nista da mi se sviđa u rangu tih cijena. Zapravo imaju jedne ali su mu sumljive, ja pretrazio na internetu nigdje nema tog bredna, znaci ne moguce naci na internetu bili kakve informacije za taj bredn a kamo li da vidis sliku i cijenu.
Gledao sam u BBI, nema nista da mi se sviđa u rangu tih cijena. Zapravo imaju jedne ali su mu sumljive, ja pretrazio na internetu nigdje nema tog bredna, znaci ne moguce naci na internetu bili kakve informacije za taj bredn a kamo li da vidis sliku i cijenu.
Ovo me interesuje tj. hybridized wax, imal' tog kod nas i kako bih mogao prevesti ovo ime?

Ja te volim, volim Željo..
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jesu li te lomljive naocale od 100-150 km, nebih sad da kupim, i da mi pukne staklo nakon prvog pada