fera je napisao/la:svi timovi osim olimpije su mnogo lošiji nego ranijih sezona. ti vjerovatno i ne pratis toliko europsku kosarku pa nisi upoznat sa situacijom.Rz88 je napisao/la:Zaista smo lošiji , mislim na Široki i Bosnu od ostalih u NLB-u. Može se dogoditi da nekoga dobijemo kući ali na strani teško. Mislim da je ovo sramota s obzirom kakva je Bosna bila prije u NLB u vrijeme Williamsa i raje. Jeste da su onda 8 bili , možda i nije najbolji plasman, ali ovdje govorim o jačini ekipe a ne plasmanu.
treba pogledati samo rezultate timova iz NLB lige na otvaranju Eurolige. zadar, zvezda,fmp strasno osciliraju... hemofarm izgubio od radnickog prvu utakmicu kuci... sve to pokazuje da je liga ujednacenija nego ikad
Pratim pomalo. Nisam toliko ali eto. Nema se para, zna se do čega je. Ideja ove lige je da se ojača malo košarka u ovim krajevima. Ali kako idu godine umjesto da jača ona slabi.
Samo kada vidim Cibonu i 45 razlike od Siene sve mi je jasno, ali još kada vidim igrače koji igraju tamo ah. Nadam se poboljšanju, ali teško, nema se para.