Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Navijaci..
Budi malo objektivan, svi svjetski mediji su prenijeli "poraz" Engleza od Alziraca i Rusa, a rijetko je ko prenjeo njihovu pobjedu nad Rusima. Ako postoji video u kojem su nekoga prebili ne mozes reci da je to medijska manipulaza ali nikako, pogotovo zato sto ti isti engleski mediji jedva cekaju da popljuju svoje huligane. Ljudi su na ovom prvenstvu popili dobre batine, stajali na crti a neke i isprebijali i to je to. Nisu ovo njihove firme koje se sutaju po pabovima, ispred i na stadionima u Britaniji, to je prva stvar. Druga stvar je sto su oni potpuno drugaciji mentalitet u odnosu na vecinu ostalih. Ti ljudi dodju da cugaju, da gledaju utakmicu, prepucavaju se malo sa drugima, potuku se na sake, poleti koja flasa i kraj. Onda ti dodju africki barbari sa stolicama, palicama nozevima i cim sve ne i kaze prebili ih. Ma svaka cast. I na kraju se pojavljuju Rusi (Poljska i Madjarska ista stvar), profesionalni MMA borci, treniraju 365 dana godisnje po 5-6 sati dnevno minimum, dodju da se potuku **** im se za utakmicu, repku, klub i sve ostalo i prebiju ih. Ne mozes to po meni nikako uporedjivati jer to nema veze sa fudbalom. Mogu i ja platiti placenog ubicu da ode na EURO i reci mu hajde buraz ti lagano snajper i skidaj Ruse i onda se Bosanski "navijaci" proglase "najjacim". Ako cemo tako pricati onda se slazem da nisu TOP, ako cemo pricati o necemu sto ima veze sa fudbalom o tome bi se dalo raspravljati nekoliko mjeseci.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nema dalje od marokanaca, pogotovu ovi winners 2005 i green boys raja casblanca, kakve koreografije ljudi prave a o navijanju i spontanosti a ne pricam, top suu.Sarajlija88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Dolazi li sta Poljaka u Beograd, ima li Zaglebie neku armiju slicnu ko Legia ili Lech?
-
- Kontakt:
Djurgardens IF - IFK Norrkoping

- gerdmuller
- Kontakt:
Pao udarni transparent Giasingi Buam nakon prijateljske s Dortmundom.Bayernovi ga uzeli.Citam priopcenje plavih:"Crveni ce biti dobro obavijesteni gdje da nam vrate ukradeni transparent inace ce istrunuti u buducnosti" 

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Koje priopcenjegerdmuller je napisao/la:Pao udarni transparent Giasingi Buam nakon prijateljske s Dortmundom.Bayernovi ga uzeli.Citam priopcenje plavih:"Crveni ce biti dobro obavijesteni gdje da nam vrate ukradeni transparent inace ce istrunuti u buducnosti"

Svabe imaju dobru brojnost i koreografije ali su nula sto se huliganstva tice, toliko su jadni (cast iznimkama) da mislim da bi ih 50 Fukara natjeralo u bijeg

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kakvi ba ameri... Gledaj lijevo dole zastave 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- IlProfessore
- Kontakt:
Pa i bayernovi šatro ultrasi imaju isteFrancescoTotti je napisao/la:Kakvi ba ameri... Gledaj lijevo dole zastave
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ocito ne razlikujes zastavu koja simbolira marihuanu i **** zastavu. St. Pauli su pogan najveca, a ova gay zastava je bila jos na utakmicama Wolfsburga i SchalkeaIlProfessore je napisao/la:Pa i bayernovi šatro ultrasi imaju isteFrancescoTotti je napisao/la:Kakvi ba ameri... Gledaj lijevo dole zastavekao i oni navijači poganog st.paulija i mnogi drugi...Širi se ova bolest po ljevičarskim grupama...
-
- Kontakt:
Kakvi su samo ovo ludjaci ...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- gerdmuller
- Kontakt:
Ako se ne varam pravilo u njemackoj navijackoj sceni je ako padne udarni transparent grupa se mora ugasiti.Bas me zanima hoce li se Giasinga Buam ugasiti.virtuoz je napisao/la:Koje priopcenjegerdmuller je napisao/la:Pao udarni transparent Giasingi Buam nakon prijateljske s Dortmundom.Bayernovi ga uzeli.Citam priopcenje plavih:"Crveni ce biti dobro obavijesteni gdje da nam vrate ukradeni transparent inace ce istrunuti u buducnosti"![]()
![]()
![]()
Svabe imaju dobru brojnost i koreografije ali su nula sto se huliganstva tice, toliko su jadni (cast iznimkama) da mislim da bi ih 50 Fukara natjeralo u bijeg
Ocito je da si nedovoljno upucen.Svabe imaju masu huliganskih skupina,pogotovo istocnjaci.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
To sto imaju ne znaci i da valjaju...gerdmuller je napisao/la: Ako se ne varam pravilo u njemackoj navijackoj sceni je ako padne udarni transparent grupa se mora ugasiti.Bas me zanima hoce li se Giasinga Buam ugasiti.
Ocito je da si nedovoljno upucen.Svabe imaju masu huliganskih skupina,pogotovo istocnjaci.
- gerdmuller
- Kontakt:
Tamo se u dva tjedna dogodi 10-tak tuca.Tuce koje bi se na balkanu prepricavale godinama.Znas sta sudjelionici gore kazu? Hvala i vidimo se drugi put.Nitko ne prica o pobjedi ili porazu,njih vise nas manje,bitno da je bilo dobro.
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pajdo bez uvrede, al blage veze ti o njima nemas... To sto su njemci gospoda i sto ne prikazuju svoje huligane na svakoj naslovnici ne znaci da se kod njih ne rokaju vise nego englezi devedesetih.virtuoz je napisao/la:To sto imaju ne znaci i da valjaju...gerdmuller je napisao/la: Ako se ne varam pravilo u njemackoj navijackoj sceni je ako padne udarni transparent grupa se mora ugasiti.Bas me zanima hoce li se Giasinga Buam ugasiti.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- gerdmuller
- Kontakt:
Steta pa Dynamo Berlin,Dresden,Magdeburg,Leipzig,Rostock...tavore po nizim ligama i ko zna hocemo li ikad imati prilike gledati ih u Europi 

- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
- Kontakt:
Ako mislis na huliganziam,ne kontam ko to voli. Volim gledat tuce huligana, samo na livadi, 40 v 40 i slicno, fer i posteno, a oni rusilacki pohodi po gradu, prepadanje stanovnika, razbijanje, lomljenje i unistavanje, neredi na stadionu, to ne.gerdmuller je napisao/la:Steta pa Dynamo Berlin,Dresden,Magdeburg,Leipzig,Rostock...tavore po nizim ligama i ko zna hocemo li ikad imati prilike gledati ih u Europi
Old-school ekipa Headhuntersa se zabavlja u Beču. Enjoy.

- gerdmuller
- Kontakt:
Osobno bi ih volio vidjeti radi tradicije i dobrih navijaca a virtouz bi se itekako iznenadio kakvi su na uliciSarajlija88 je napisao/la:Ako mislis na huliganziam,ne kontam ko to voli. Volim gledat tuce huligana, samo na livadi, 40 v 40 i slicno, fer i posteno, a oni rusilacki pohodi po gradu, prepadanje stanovnika, razbijanje, lomljenje i unistavanje, neredi na stadionu, to ne.gerdmuller je napisao/la:Steta pa Dynamo Berlin,Dresden,Magdeburg,Leipzig,Rostock...tavore po nizim ligama i ko zna hocemo li ikad imati prilike gledati ih u Europi

- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.