mamonelafo je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:32Ne znam koja je logika iza tvog profila, @Deco, ali vidio sam prethodnu poruku koju si preinačio vrlo brzo. Zamolio bih te da se udaljiš sa teme.Deco je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:01nek moderatori distanciraju ove ljude koji dodu iz mostara i onda pisu po nasem forumu ovo ono i prave se lazni navijaci . Deco je primjer toga.Pablo11 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 02:19
Dovoljno je uporediti skok igru Krpica u derbiju i Haracica protiv zvijezde. Nijedan skok nije uzeo Haracic dok Krpic je sve pokupio na derbiju, strasno bitan igrac gore umjesto Dzene, odmah Charlesa gurati ne mogu podnijeti Dzenu vise. Pijacare mlatnuti volio bi vise nego ista, najsmrdljivija ekipa.
Volim te Željo!
Velež je **** od kluba.![]()
Ako nekoga zanima, pisao je kako će nas izbacit u federalnu za 12 dana.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Zna i sam da se to nece dogoditi.mamonelafo je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:32Ne znam koja je logika iza tvog profila, @Deco, ali vidio sam prethodnu poruku koju si preinačio vrlo brzo. Zamolio bih te da se udaljiš sa teme.Deco je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:01Volim te Željo!Pablo11 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 02:19
Dovoljno je uporediti skok igru Krpica u derbiju i Haracica protiv zvijezde. Nijedan skok nije uzeo Haracic dok Krpic je sve pokupio na derbiju, strasno bitan igrac gore umjesto Dzene, odmah Charlesa gurati ne mogu podnijeti Dzenu vise. Pijacare mlatnuti volio bi vise nego ista, najsmrdljivija ekipa.
Velež je **** od kluba.![]()
Ako nekoga zanima, pisao je kako će nas izbacit u federalnu za 12 dana.
Fk Željezničar.
Al kako ove nase balerine imaju "srece". Svi im konkurenti uredno gube, ostavljaju ih u zivotu. Na sta smo mi spali, da takve pizdurine odlucuju o sudbini Zelje.
Samo da ostanemo aBd i svima im vidimo ledja tamam do Manchestera da doguraju.
Samo da ostanemo aBd i svima im vidimo ledja tamam do Manchestera da doguraju.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
https://avaz .ba/sport/nogomet/892340/zasto-je-zapostavljen-semir-stilic
Pravo pitanje za Brunu, ako se iko od novinara sjeti da ga to pita poslije Veleža.
Pravo pitanje za Brunu, ako se iko od novinara sjeti da ga to pita poslije Veleža.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Zato što forsiramo formaciju u kojoj nam ne treba znanje i "magija", nego trka i samo trka... Zato i jesmo pred ispadanjem.MrAmarOsim je napisao/la: ↑18 mar 2024, 21:37https://avaz .ba/sport/nogomet/892340/zasto-je-zapostavljen-semir-stilic
Stilic, Hiros, Karic i Radovac su odlican vezni red i ja bih rekao hladno u top 4 lige. Do trenera je da ih upari kako treba i da oni igraju. Mene niko ne moze ubjediti da Stilic i Hiros nisu u stanju napraviti 2-3 sanse na utakmici, ali ako igraju blize golu. Mi od Hirosa onako nemamo puno koristi, a on gori od zelje da se pokaze.
Steta za Radovca sto vise ne dobija priliku, zao mi je od svih jedino Jabera jer je i nas najpametniji igrac kad se uzmu u obzir godine, njega je ukopala izjava Jozaka.MrkiMedo je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:14Stilic, Hiros, Karic i Radovac su odlican vezni red i ja bih rekao hladno u top 4 lige. Do trenera je da ih upari kako treba i da oni igraju. Mene niko ne moze ubjediti da Stilic i Hiros nisu u stanju napraviti 2-3 sanse na utakmici, ali ako igraju blize golu. Mi od Hirosa onako nemamo puno koristi, a on gori od zelje da se pokaze.
Fk Željezničar.
Borba za opstanak je teza od borbe za titulu ali mi to ne znamo jer jos nismo bili u ovakvoj situaciji a bojim se da pojedini u klubu jos nisu svjesni gdje smo i koliko ce svi zapeti protiv nas. Valjda nece biti kasno kad skontaju.
Danas svi igraju fudbal i sigurno nikog neces lako pobijediti a pogotovo mi koji jedva zabijemo gol po utakmici u prosjeku. Kako vrijeme bude odmicalo bice sve teze pogotovo ako ne pobijedimo veleza i onda.nas jos i sloga uzme u gostima, poslije toga ti dolazi derbi sto znaci da si vec u paklenoj situaciji. Svim silama se treva truditi da se uzmu 3 boda protiv veleza.
Pozdrav plava braćo
Napravio sam kompilaciju Al Jaberovih poteza za Želju i saudijsku reprezentaciju u sezoni 2023/2024, dakle samo iz trenutne sezone i ako vam nije problem pogledajte kako je mali odlično odigrao i za klub i za reprezentaciju posljednjih 6 mjeseci. Prosto vidiš koliko je talentovan za ovo malo minuta što je odigrao.
Kad pogledaš ove njegove pasove, čovjek se zapita zašto nema mjesta za njega barem zadnjih 20 minuta kad ganjamo rezultat (a ganjamo ga u većini utakmica ovog proljeća) jer ovakvi pasovi otključavaju protivničke odbrane. Nevjerovatno mi je da nema mjesta ni na klupi za njega, a redovno trenira.
Evo video:
Također Al Jaber je prije 2 mjeseca objavljen na jednoj od najpoznatijih svijetskih scouting stranica u rubrici "talent of the day", a u opisu objave možete vidjeli šta su napisali o njemu. Ova scouting stranica na facebooku broji preko 200.000 pratitelja tako da nije mala stvar.

Napravio sam kompilaciju Al Jaberovih poteza za Želju i saudijsku reprezentaciju u sezoni 2023/2024, dakle samo iz trenutne sezone i ako vam nije problem pogledajte kako je mali odlično odigrao i za klub i za reprezentaciju posljednjih 6 mjeseci. Prosto vidiš koliko je talentovan za ovo malo minuta što je odigrao.
Kad pogledaš ove njegove pasove, čovjek se zapita zašto nema mjesta za njega barem zadnjih 20 minuta kad ganjamo rezultat (a ganjamo ga u većini utakmica ovog proljeća) jer ovakvi pasovi otključavaju protivničke odbrane. Nevjerovatno mi je da nema mjesta ni na klupi za njega, a redovno trenira.
Evo video:
Također Al Jaber je prije 2 mjeseca objavljen na jednoj od najpoznatijih svijetskih scouting stranica u rubrici "talent of the day", a u opisu objave možete vidjeli šta su napisali o njemu. Ova scouting stranica na facebooku broji preko 200.000 pratitelja tako da nije mala stvar.
Da,ali i konkurenti imaju paklen raspored tako da sve ce rijesiti u medjusobnim duelima.Orvel je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:02Borba za opstanak je teza od borbe za titulu ali mi to ne znamo jer jos nismo bili u ovakvoj situaciji a bojim se da pojedini u klubu jos nisu svjesni gdje smo i koliko ce svi zapeti protiv nas. Valjda nece biti kasno kad skontaju.
Danas svi igraju fudbal i sigurno nikog neces lako pobijediti a pogotovo mi koji jedva zabijemo gol po utakmici u prosjeku. Kako vrijeme bude odmicalo bice sve teze pogotovo ako ne pobijedimo veleza i onda.nas jos i sloga uzme u gostima, poslije toga ti dolazi derbi sto znaci da si vec u paklenoj situaciji. Svim silama se treva truditi da se uzmu 3 boda protiv veleza.
Fk Željezničar.
Bravo Braco, pravo pitanje za Brunu je zasto ne dobija sansu Al Jaberbraco je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:02Pozdrav plava braćo![]()
Evo video:
- StrikeWarzone
- Kontakt:
MuftićMrkiMedo je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:14Stilic, Hiros, Karic i Radovac su odlican vezni red i ja bih rekao hladno u top 4 lige. Do trenera je da ih upari kako treba i da oni igraju. Mene niko ne moze ubjediti da Stilic i Hiros nisu u stanju napraviti 2-3 sanse na utakmici, ali ako igraju blize golu. Mi od Hirosa onako nemamo puno koristi, a on gori od zelje da se pokaze.
Galić,Selimović,Cavnić,Radinović
Karić,Radovac
Amoah,Hiroš,Boljević
Krpić
4-2-3-1 ili bliže Bruninim zamislima 4-3-3
Protiv Veleža probat bar
Muftić
Galić,Vaha,Cavnić,Pavić
Radovac,Fočo,Mekić(Mijić)
Amoah,Krpić,Boljević
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ti kako si prestao pisati mi smo u donji vracaj se ziv biobraco je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:02Pozdrav plava braćo![]()
Evo video:

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Imamo Al Jabera i Radovca koji su kreativni veznjaci ali je Bruno skonto da igramo izbij nabij taktiku, bravo Bruno.
Sta je izjavio, nisam upratio?Pablo11 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:42Steta za Radovca sto vise ne dobija priliku, zao mi je od svih jedino Jabera jer je i nas najpametniji igrac kad se uzmu u obzir godine, njega je ukopala izjava Jozaka.MrkiMedo je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:14Stilic, Hiros, Karic i Radovac su odlican vezni red i ja bih rekao hladno u top 4 lige. Do trenera je da ih upari kako treba i da oni igraju. Mene niko ne moze ubjediti da Stilic i Hiros nisu u stanju napraviti 2-3 sanse na utakmici, ali ako igraju blize golu. Mi od Hirosa onako nemamo puno koristi, a on gori od zelje da se pokaze.
Ljepota. Najgora ekipa u ligi. Navijači sute, iz kluba niko nista. Odlično sve ide po planu.
Ma naravno, prvih pola sata kao i svi u Ugljeviku je bio Haracic itekako koristan, samo mrznja od strane pojedinaca nema granice.nindza je napisao/la: ↑18 mar 2024, 10:58Meni se cini da je i kod gola on prebacio glavom loptu za Amoahabhsport je napisao/la: ↑18 mar 2024, 04:15A ko je prebacio loptu glavom do Boljevica u 100% šansi?Pablo11 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 02:19
On nije igrac za Zelju i treba ga se rijesiti čim prije, ako hoce za male pare da ulazi sa klupe top ako ne cao.
Promasaj u Mostaru je mozda vrijedan ispadanja ili opstanka.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- NerminFatic
- Kontakt:
Da bi trebao biti projekat Zelje zbog talenta i mladosti. No, od tada, kako je to Bruno “slucajno procitao”, nije bio ni na klupi, osim 1-2 puta.MrkiMedo je napisao/la: ↑19 mar 2024, 07:49Sta je izjavio, nisam upratio?Pablo11 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:42Steta za Radovca sto vise ne dobija priliku, zao mi je od svih jedino Jabera jer je i nas najpametniji igrac kad se uzmu u obzir godine, njega je ukopala izjava Jozaka.MrkiMedo je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:14Stilic, Hiros, Karic i Radovac su odlican vezni red i ja bih rekao hladno u top 4 lige. Do trenera je da ih upari kako treba i da oni igraju. Mene niko ne moze ubjediti da Stilic i Hiros nisu u stanju napraviti 2-3 sanse na utakmici, ali ako igraju blize golu. Mi od Hirosa onako nemamo puno koristi, a on gori od zelje da se pokaze.

- mamonelafo
- Kontakt:
Odavno nisam vidio onakav promašaj. Siguran sam da je jedan od top promašaja u ligi u zadnjih 5 godina, ako ne i više.bhsport je napisao/la: ↑19 mar 2024, 09:11Ma naravno, prvih pola sata kao i svi u Ugljeviku je bio Haracic itekako koristan, samo mrznja od strane pojedinaca nema granice.
On nije igrac za Zelju i treba ga se rijesiti čim prije, ako hoce za male pare da ulazi sa klupe top ako ne cao.
Promasaj u Mostaru je mozda vrijedan ispadanja ili opstanka.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.