SretanBianconeri1988 je napisao/la:Raja, hvala na ovim čestitkama.![]()
![]()
Ako bude šta kome kad trebalo pomoć, slobodno se obratite.![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
SretanBianconeri1988 je napisao/la:Raja, hvala na ovim čestitkama.![]()
![]()
Ako bude šta kome kad trebalo pomoć, slobodno se obratite.![]()
cijeli, bolanlegenda reala je napisao/la:Đesi babarogo ,čitav dan pitam za tebe,reko da se nije šta naljutila
Ovako je na mom jezikubabaroga je napisao/la:cijeli, bolanlegenda reala je napisao/la:Đesi babarogo ,čitav dan pitam za tebe,reko da se nije šta naljutila![]()
ni'e zar da si pozelio nekoga da te zeza?![]()
Eh,ko mi kažebabaroga je napisao/la:ne dangube svi k'o ti![]()
![]()
studiras, radis?
Primiti hoće ,zabiti teško ,ovaj StPauli poznat ko tvrda ekipa ,zabiju za 1:0 i pred kraj dovrše 2:0 nekoliko puta su me obarali pm3 svaki put 0:2 dobiju jbm im materhodža je napisao/la:Legendo, hoćel ga zabiti ovaj Minhen majku mu![]()
Brato ne slušaj ga, poruka od mene ti je, kani se foruma, idi radi nešto korisnoLBJ MVP je napisao/la:Auu vidi ga.Sretno i sve najbolje drago mi je zbog tebe i nedaj mladoj svoje vrijeme na forumu
Mogu jedino izbit` meni ove pare iz dzepa!hodža je napisao/la:Legendo, hoćel ga zabiti ovaj Minhen majku mu![]()
Šta ??babaroga je napisao/la:ja, to prvo![]()
![]()
hoce l' taj zarez kad doci sebi?![]()
Nema od njeg ništa ,vidiš da mu je sve uzela ,nije pet dana napisao postaLBJ MVP je napisao/la:Auu vidi ga.Sretno i sve najbolje drago mi je zbog tebe i nedaj mladoj svoje vrijeme na forumu
E ****Bianconeri1988 je napisao/la:Rođendan mi je, kakva crna žendiba, gluho i daleko bilo.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.