Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

pendjercity
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la pendjercity » 17 feb 2014, 00:12

Sad tek gledam tekmu...
Ovaj nas "treci" gol je zasluga Lichta, a nikako Martina...
U onakvom buketu igraca, lagano u korner...
Onaj bokserski start na Giu, blago receno, bijo je bezobrazan... Nista bolji nije bio ni sudija koji je gledao, njemo...
Idemo dalje :lol: :lol: :lol:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 17 feb 2014, 00:37

slika 8-)
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 feb 2014, 01:45

hahahahahahaha pazi pacenika sto pronalazi moje postove po drugim portalima

nevjerujem, zar nista pametnije u zivotu nemas da radis ? Hahahah
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 feb 2014, 02:32

Ništa ja hvala Bogu nisam kopao, naletio sam na ovo slučajno.

Ko je paćenik govori sam tvoj komentar. Da se podsjetimo:
MATER TI SPANSKU ****, FAMILIJU BASKIJSKU KARINO RASPALA, NI ZA STA TE BOG NIJE STVORIO KITO ****, MAJKU DA TI **** USRALU ZAKRPLJENU
Znači, čovjek koji je zabio 12 supervažnih golova, unaprijedio napad skupa sa Tevezom za 100%, je RASPALA **** jer je eto "otjerao" Matrija, upoređen je sa Trezegeom i odigrao loše u polju, a ipak učestvovao u 2/3 gola danas postignuta.

Lijep pozdrav.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 feb 2014, 02:57

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stavi taj komentar u signature sa potpisom Italia mozda ces postici nesto u zivotu :lol:

pa covjece jadni sta ti pokusavas ovdje ? da me oblatis ? da docaras ostalim juventinima sta mislim o Llorenteu, kao da ne znaju moje misljenje :lol:

razumijem ja taj pokusaj da isfuras nekoga sa kim si se zamjerio, pa krenes da preturas historiju nebil ispao veca faca od tog drugog.. al jarane nit znam ko si nit smo ikad ista pricali, a ti vec dva puta kopiras taj post u pokusaju da me isfuras.. zar si toliko jadan da nemas nista, ama bas nista, u zivotu interesantnije radit ?

al najjaca stvar je kao u fazonu "slucajno sam naletio".. slucajno si naletio na taj post na Juvebalkan portalu, na vijesti u kojoj je pored mog bilo postavljeno jos 500-600.. razumijes, zapalis cigaru i za 5 minuta prelistas svih 600 postova i dodje ovdje objaviti moj.. koja koincidencija brate, ma svaka ti cast !

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 17 feb 2014, 03:00

Ne kontam što hejtaš Llorentea ovoliko? :?

Ozbiljno pitam, fakat.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 feb 2014, 03:12

Italia je napisao/la: al najjaca stvar je kao u fazonu "slucajno sam naletio".. slucajno si naletio na taj post na Juvebalkan portalu, na vijesti u kojoj je pored mog bilo postavljeno jos 500-600.. razumijes, zapalis cigaru i za 5 minuta prelistas svih 600 postova i dodje ovdje objaviti moj.. koja koincidencija brate, ma svaka ti cast !
Na portal nikad ni ne idem, ovo sam vidio na forumu.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 feb 2014, 03:34

Stranac je napisao/la:Ne kontam što hejtaš Llorentea ovoliko? :?

Ozbiljno pitam, fakat.
ne hejtam ja njega uopste toliko, al svaki moj komentar se pomno prati pa ispade da je toliki hejt.. a par puta sam ga spomenuo otkako je dosao..

nisam bio za njega jer mi se ne svidja kao igrac, najvise zbog njega ode Matri i sto ne vidim tu njegovu moc, znanje ili sta vec ima.. moze bit da ne gledam dobro, al ako realno pricamo covjek je dao 7-8 golova u Kalcu, iako igra svaku tekmu do 89. minute, a pri tom ti golovi su mahom il nebitni (pretezno za hendikep) ili su prejednostavni kao i ovaj danas glavom bez ikakve muke.. da se razumijemo, ni Marcha nije doktor nauka radi danasnjeg gola, poklon lopta.. i do sada nisam vidio neku giga, ultra, mega partiju (partije) s'obzirom kako se on predstavlja medju Juventinima.. isto kao da na kontu ima 18 golova u Serie A, pa ga svi kunu u nebesa, a kada ne dadne gol krece spika "nesebican", "ne moze on u 3-5-2", "da mu samo hoce centrirati", ili kad centriraju "da mu ko zna centrirati" , a u sustini proslo je 30 utakmica, a covjek je samo solidan i nista vise..

al to je moje misljenje i sto je najtuznije uopste ga ne iznosim stalno, vec u rijetkim situacijama kad me iznervira kao danas.. al ne do Bog da promakne jedan dafijev komentar :lol:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 feb 2014, 08:57

Što se ovdje koljemo između sebe braćo ...!!!???

Jučer igra očekivana, stisnemo, tamam da zgazimo protivnika i onda lagani popust, frljoka, smanjenje rezultata pa opet ''ganja''...

Buffon – svoj dio posla naš king odradio koliko je mogao
Ogbonna – po meni solidan, odigrao dobro, borbeno i odgovorno, fali tu još tekmi za rutinu
Bonucci – nije griješio koliko sam mogao upratiti, dobro se postavljao i blokirao dva opasna udarca prema golmanu
Caceres – odigrao solidno, dao svoj doprinos, da se mene pita ne bih ga prodavao, šteta za autogol
Pirlo – majstor imao dobrih momenata, malo ga hebe defanziva, ona probacivanja kroz noge su bila ekstra
Marchisio – solidna partija, malo mi smeta što baš on mora igrati osigurača kad Ogbonna u fazi napada ode visoko
Vidal – Il migliore jučer... presjecanje akcija, oduzimanje lopti, borbenost, požrtvovanost... 100 milki – neka hvala
Asamoah – svaka čast za gol majstore, odlična akcija
Licht – jučer preorao teren, vratio se jači poslije povrede, da je centaršut bolji bio bi jedan od najboljih full bekova na svijetu
Llorente – svoj posao odradio korektno i konkretno, gol i boc... šta ćeš više
Giovinco – tekme sjedenja na klupi uzele danak, može to i mora bolje

Osvaldo – šteta za onu šansu pred kraj što ga ne dade
Tevez – neka je odmorio malo, treba nam Apache odmoran za sljedeće bitke
Padoin – kratko igrao

Tri bobe su tu... idemo dalje, neće biti lahko protiv granate, a tu je i Trabzon
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 17 feb 2014, 09:52

Italia je napisao/la:hahahahahahaha pazi pacenika sto pronalazi moje postove po drugim portalima

nevjerujem, zar nista pametnije u zivotu nemas da radis ? Hahahah
E moj daffy koji si ti lik ljubi te Marchisio, jba ti Re Leonu majku jer je lose odigrao, jos vidim datum.... pa juce.Strasno.
Italia je napisao/la: najvise zbog njega ode Matri i sto ne vidim tu njegovu moc, znanje ili sta vec ima
hahah ode Matri, ode panj.
Italia je napisao/la: al ako realno pricamo covjek je dao 7-8 golova u Kalcu, iako igra svaku tekmu do 89. minute, a pri tom ti golovi su mahom il nebitni (pretezno za hendikep) ili su prejednostavni kao i ovaj danas glavom bez ikakve muke.. da se razumijemo
hahah bolje gledat kako se Matri muci i da poneki gol nego kad Llorente da gol bez po muke hahah sta bi tek rekao za Trezegueta ili Inzaghia, haman krampe, Matri je bolji. :lol:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 17 feb 2014, 10:30

Today's @tuttosport reports that Giovinco has decided to leave Juventus at the end of the season.
Bilo bi lijepo kada bi za njega mogli uzeti bar koju kintu. I nek ide. Nije igrac za ovaj klub.

slika

Bravo Conte na ovome!
Liverpool are ready to re-ignite their interest in Juventus attacker Sebastian Giovinco (27), according to Sports Direct News.
9 miliona funti i nosite ga :mrgreen:
David Moyes is willing to shell out 10 million euros (£7 million) for Juventus defender Martin Caceres, 26. Tuttosport
prihvatio bih 10 mil funti
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 17 feb 2014, 11:15

Italia je napisao/la:
ne hejtam ja njega uopste toliko, al svaki moj komentar se pomno prati pa ispade da je toliki hejt.. a par puta sam ga spomenuo otkako je dosao..

nisam bio za njega jer mi se ne svidja kao igrac, najvise zbog njega ode Matri i sto ne vidim tu njegovu moc, znanje ili sta vec ima.. moze bit da ne gledam dobro, al ako realno pricamo covjek je dao 7-8 golova u Kalcu, iako igra svaku tekmu do 89. minute, a pri tom ti golovi su mahom il nebitni (pretezno za hendikep) ili su prejednostavni kao i ovaj danas glavom bez ikakve muke.. da se razumijemo, ni Marcha nije doktor nauka radi danasnjeg gola, poklon lopta.. i do sada nisam vidio neku giga, ultra, mega partiju (partije) s'obzirom kako se on predstavlja medju Juventinima.. isto kao da na kontu ima 18 golova u Serie A, pa ga svi kunu u nebesa, a kada ne dadne gol krece spika "nesebican", "ne moze on u 3-5-2", "da mu samo hoce centrirati", ili kad centriraju "da mu ko zna centrirati" , a u sustini proslo je 30 utakmica, a covjek je samo solidan i nista vise..

al to je moje misljenje i sto je najtuznije uopste ga ne iznosim stalno, vec u rijetkim situacijama kad me iznervira kao danas.. al ne do Bog da promakne jedan dafijev komentar :lol:
6 – Fernando Llorente has scored the most headed-goals in the top five European leagues (6). Tower
slika
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 feb 2014, 11:35

Krenimo redom...

Matri nije otišao zbog Llorentea. Otišao bi da je Osvaldo bio to pojačanje u napadu odmah na početku, otišao je jer je prosječan talijanski napadač iz kojeg je Conte izvukao maksimum maksimuma. A ako ne vidiš napredak koji on i Tevez donose u odnosu na prošle dvije sezone bolje da prestaneš pratiti nogomet istog trenutka. Giovinco, Matri, Quagliarella imaju vrlo loše utakmice u polju kakvu je Fernando jučer imao i izađu sa psovkama navijača, Llorente izađe sa golom i asistencijom, nije teško uočiti razliku.

U Calciu je dao 10 golova, od toga Veroni za vodstvo i pobjedu na kraju, Napoliju za vodstvo, Livornu za vodstvo uz asistenciju, Udineseu za pobjedu, Atalanti asistencija za vodstvo i gol koji je zaključio utakmicu, isto kao Chievu jučer, Cagliariju za izjednačenje i opet za zaključivanje utakmice i +2, Sampdoriji za 2:0, Laziu za izjednačenje, kao i Realu veoma bitna dva gola gdje nas je vraćao u utakmicu oba puta. Nije baš da su nebitni, tj. nisu nimalo nebitni, nego superbitni. Prelahki? Idol Trezege ti se baš nadavao golova ala Maradona. :roll:

Dalje, u 1820 minuta, što je ekvivalent ravno 20 utakmica, postigao je 12 golova uz 4 asistencije, nimalo loše, dapače, odlično.

I za kraj, daj Bože da te svaki put onako iznervira i postigne gol i upiše asitenciju. Amin.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 17 feb 2014, 11:55

Ma Kaseres ne smije nigdje ići. Mi možemo samo napadače prodat i to znamo koje.

Jučer me baš iznervira komentator na arenisport kad reče da ćemo prodat jednog od trojice VPM. Htio sam ga nazvat da mu po*ebem sve po spisku.
Allegri je gospodin!

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 17 feb 2014, 12:06

Italia je napisao/la:

Ne pratim baš puno druge portale i pitanje je upućeno samo na osnovu gore citiranog, pa sam se iznenadio.

Dalje, ako ti ne vidiš razliku u igri između njega i Matrija, jbg druže nemamo više šta pričat.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 17 feb 2014, 12:49

Bravo za pobjedu i 3 boda! Neka je Conte malo rotirao, jer treba igracima malo odmora! Jao smijesnog autogola :lol:
Fin gol Ase, 3 boda su tu, idemo dalje! Giovinco jednostavno slabo, nista posebno, klupa je za njega i to je to, ne opravdavam zvizduke, jer ipak je on Juventusovo dijete!

Ne mogu da vjerujem da neko moze ovako psovati Llorenteu a pritom daje golove i igra u timu za koji navijas! :shock:
1946

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 17 feb 2014, 12:49

IlCapitano je napisao/la:Matri nije otišao zbog Llorentea.
nije valjda da se porede Matri i Lorente :o
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 feb 2014, 13:04

salle86 je napisao/la:
Italia je napisao/la: nisam bio za njega jer mi se ne svidja kao igrac, najvise zbog njega ode Matri i sto ne vidim tu njegovu moc

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 17 feb 2014, 13:28

IlCapitano je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Italia je napisao/la: nisam bio za njega jer mi se ne svidja kao igrac, najvise zbog njega ode Matri i sto ne vidim tu njegovu moc

Druze sto uopste dajete vaznost njegovim postovima jer vecina nas zna kakve je on postove prije pisao tako da ovo ne iznenaduje :arrow: :arrow:

samo ignor

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 17 feb 2014, 14:10

relativno sam novi na ovom forumu, pretežno sam samo čitao, bilo mi mrsko da se registrujem
pa mi sad valja vremena dok pofatam te likove koji treba da su na ignore :D

ruku na srce ni meni se nije nešto aman sviđao ljorente ali me "kupio" igrama od kako je došao, bolje je nego ijedan napadač njegovog kalibra koji je bio u klubu nakon trezegea (a bili su i toni, jakvinta, amauri itd itd)
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.