Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

lejla
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la lejla » 16 nov 2009, 19:20

nime_tm87 je napisao/la: Ovo je dobro bgm...
Samo je Salihovic previse defanzivan al' hajd' :arrow:
kad smo do sad, mozemo i od sad, jel?? mislim da je Sejo izlizo aut liniju trceci,,, :lol:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 16 nov 2009, 19:22

DANIEL je napisao/la:Supica treba staviti na gol....Covek nam donosi srecu kad je najvise potrebna !!!
Ako bude penal za nase onda Supic da puca!
mislis suknjic :D keno je pokazao u lisabonu da je nas najbolji golman 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 nov 2009, 19:25

Berberović je strašno borben, ubio se za ovakve utakmice. Možda bi i njega trebalo nekako ubaciti, mada ni Pandži neće faliti agresivnosti.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 nov 2009, 19:27

Sto se sastava tice,ja i jaran smo ovaj sastavili onako bezveze na casu iz zaj.ebancije,a ce ne cini los:

----------------Hasagic------------------
-Jahic-Pandza-Nadarevic-Berberovic-
--------------Bajramovic---------------
------Misimovic----Pjanic-------------
----Ibisevic---------------Salihovic----
-----------------Dzeko------------------
Ovo je opet kazem iz zaje.bancije,nemojte sad nesto kritikovati,al' sminka sastav izgleda,jedino ne znam da li je Berberovic spreman za tekmu,i da li mogu Salihovic i Ibisevic odigrati na ovim pozicijama.Inace je sminka sto Miske i Pjana igraju u sredini,tako da bi pravili problem Pepeu jer ne bi znao koga da cuva....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Bosanceros1010
Kontakt:

Post Postao/la Bosanceros1010 » 16 nov 2009, 19:29

-------------------------------------------Hasagic-------------------------------
Berberovic-------------Nadarevic------------------Pandza-------------Jahic
--------------------------------------Bajramovic----------------------------------
---------------------Pijanic-----------------------------Salihovic----------------------
--------------------------------------Misimovic--------------------------------------
------------------------Muslimovic-----------------Dzeko---------------------------

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 16 nov 2009, 19:32

jahica ste na svakoj poziciji stavili samo jos za golmana niste :lol: :o
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 nov 2009, 19:32

CRNI_SA je napisao/la:jahica ste na svakoj poziciji stavili samo jos za golmana niste :lol: :o
Pa kad je i igr'o na svakoj :D

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 16 nov 2009, 19:34

CRNI_SA je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:
fico45 je napisao/la:Ljudi imam jednu molbu za Zenicane...Znamo da Portugalski igraci ce biti u "Hotel Zenica". Nek nekoliko nasih navijaca se skupe dan prije utakmice i nek ih probude pjesmom ili sirenom....neka budu budni prije ove velike utakmice citavu noc!!! To se radi u Americi NBA igracima prije velike utakmice :) :)
ja sam spreman za urlikanje :mrgreen:
pustite im kemala malovcica nece zaspatit cjelu noc :mrgreen: pa malo sinana 8-)
Nadam se da ce Zenicani probat ovaj fazon :) Nase navijace su bili, maltretirali igrace, i sad jos ih podrzava Blatter....Neka im pokazemo da su dosli u BOSNU!! WELCOME TO BOSNIAN HELLL :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 16 nov 2009, 19:34

U inat Blateru koji izjavljuje da je bez ronalda Sp nezamislivo, morat cemo taj portugal klonirat a znate vec kako :mrgreen:
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 nov 2009, 19:35

Barcelona_1899 je napisao/la:U inat Blateru koji izjavljuje da je bez ronalda Sp nezamislivo, morat cemo taj portugal klonirat a znate vec kako :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 nov 2009, 19:36

Doci ce dan kada taj stari perverznjak vise nece kolo voditi u Fifi,kada ce nas neko vise postovati i respektovati.Sta on ima u ime naroda da govori nersto sto nije istina,meni se licno vise smucilo gledati mesija koji sam igra,presto sam gledati utakmice barcelone samo zbog mesija,real odavno negledam odkad su poceli gomilati svakave igrace.

Ima BOSNA SVOJE ZVIJEZDE upamti to Seppe **** stari!!!!!!!!!!!

Doce Blater u BIH,pregazi ce njega voz u Konjicu za svu nepravdu sto radi godinama!!!
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 16 nov 2009, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 16 nov 2009, 19:38

Molim sve navijace nase reprezntacije koji posjecuju druge forume da prosljede ovu ideju nasim prijateljima u Zenici ;) Prolazite autima citavu noc i sirenama ih budite!! :twisted: :twisted: :twisted:

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 16 nov 2009, 19:38

U INAT, U INAT, U INAT SVIMA PROLAZIMO ABD!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 16 nov 2009, 19:39

DANIEL je napisao/la:Supica treba staviti na gol....Covek nam donosi srecu kad je najvise potrebna !!!
ovo ti je prvi komentar i uspio si odmah da me izbacis iz carapa sa ovom izjavom :D !

po mom skromnom misljenju je ovo pobjedonosna formula za Zenicu:

--------------------Hasagic

Berberovic---Pandza---Nadarevic---Jahic

-----------------Bajramovic

------Pjanic-------------------Salihovic

-----------------Misimovic----------

------------Muslimovic-----Dzeko

uh, kako bi ovo izgledalo...pa probijali bi sa ljeve i desne strane i sredine ko volovi :D ! stim da bi odbrana bila takode dosta cvrsta i solidna, ja bi uostalom uvijek igrao ovako samo da se vrati Spahic i njega bi stavio umjesto Pandze.

Sa ovom formacijom imamo mogucnosti da kreiramo dosta, dosta sansi i stim nam ujedno rastu sanse da ce jedna od tih istih pretvoriti u gol, a odbrana sa druge strane mi ovako djeluje dosta sigurno, no, tu sada davati neke tacne prognoze kako ce se nositi sa portugalcima je jako tesko iz razloga sto nezna niko od nas sta njihov trener sprema, a bez sumnje nece ostati Ciri u vidu taktike ni u kojem slucaju nesto duzan.

Ibricica organski vise nemogu gledati u prvih 11, covijek je u lisabonu krenuo 55 puta prema njihovoj odbrani i nevjerovatnih 55 puta vratio loptu nazad i nas napad upropastio, on nema jednosatvno "muda" za 1 na 1 sitvacije, a sto je najsmjenije igra upravo tu ulogu, a pozadi je Berberovic za tri klase bolji od Ibricica i sto ce biti u srijedu jako bitna komponentna, brzi je od Senijada.

To bi bilo, to.....

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 nov 2009, 19:41

Teško da je to Blatter izjavio. Čak se na mnogim internet stranicama može naći njegova izjava u kojoj kaže da Svjetsko prvenstvo neće izgubiti ništa ako tamo ne budu Ronaldo i Messi, te da ekonomska strana prvenstva nikako nije povezana sa igračima.
A ideja o uznemiravanju pred hotelom je nizak udarac i ne treba nam da motivišemo igrače Portugala sličnim podlostima.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 16 nov 2009, 19:43

daj ba sprovedite to u djelo...bar ih budite cijelu noc........al ne ono stalno......nego pustite ih po sata da zaspe pa opet :D sutra na utakmici queiroz zijeva,deco ostane na zemlji nakon starta,stavi prstic u usta i pajki :lol: :lol: :lol:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 19:43

no comment je napisao/la:
ovo ti je prvi komentar i uspio si odmah da me izbacis iz carapa sa ovom izjavom :D !

po mom skromnom misljenju je ovo pobjedonosna formula za Zenicu:

--------------------Hasagic

Berberovic---Pandza---Nadarevic---Jahic

-----------------Bajramovic

------Pjanic-------------------Salihovic

-----------------Misimovic----------

------------Muslimovic-----Dzeko

uh, kako bi ovo izgledalo...pa probijali bi sa ljeve i desne strane i sredine ko volovi :D ! stim da bi odbrana bila takode dosta cvrsta i solidna, ja bi uostalom uvijek igrao ovako samo da se vrati Spahic i njega bi stavio umjesto Pandze.

Sa ovom formacijom imamo mogucnosti da kreiramo dosta, dosta sansi i stim nam ujedno rastu sanse da ce jedna od tih istih pretvoriti u gol, a odbrana sa druge strane mi ovako djeluje dosta sigurno, no, tu sada davati neke tacne prognoze kako ce se nositi sa portugalcima je jako tesko iz razloga sto nezna niko od nas sta njihov trener sprema, a bez sumnje nece ostati Ciri u vidu taktike ni u kojem slucaju nesto duzan.

Ibricica organski vise nemogu gledati u prvih 11, covijek je u lisabonu krenuo 55 puta prema njihovoj odbrani i nevjerovatnih 55 puta vratio loptu nazad i nas napad upropastio, on nema jednosatvno "muda" za 1 na 1 sitvacije, a sto je najsmjenije igra upravo tu ulogu, a pozadi je Berberovic za tri klase bolji od Ibricica i sto ce biti u srijedu jako bitna komponentna, brzi je od Senijada.

To bi bilo, to.....
To care ,,prosvjetli,, nas. :roll: 55 puta :lol: :mrgreen: :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 16 nov 2009, 19:44

Željoman je napisao/la:daj ba sprovedite to u djelo...bar ih budite cijelu noc........al ne ono stalno......nego pustite ih po sata da zaspe pa opet :D sutra na utakmici queiroz zijeva,deco ostane na zemlji nakon starta,stavi prstic u usta i pajki :lol: :lol: :lol:
hahaha :D ni ne slute u kakvu su zemlju dosli :lol:
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 19:45

Željovac je napisao/la:Teško da je to Blatter izjavio. Čak se na mnogim internet stranicama može naći njegova izjava u kojoj kaže da Svjetsko prvenstvo neće izgubiti ništa ako tamo ne budu Ronaldo i Messi, te da ekonomska strana prvenstva nikako nije povezana sa igračima.
A ideja o uznemiravanju pred hotelom je nizak udarac i ne treba nam da motivišemo igrače Portugala sličnim podlostima.
Pitaj Belgijance o motivisanju :roll: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.