BH klubovi u Europi 23/24
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Možda si i ti samo prenio ovaj tekst, ali samo da ispravim ovo naznačeno. Ako ispadneš iz pretkola EL, ideš u +1 pretkolo u KL, ne možeš preskakati pretkola.DamirT je napisao/la: ↑11 avg 2023, 12:15Što se tiče proširenja Europa lige, dodajmo da ekipe koje budu poražene u prvom pretkolu Europa lige idu u treće pretkolo Konferencijske lige, ekipe koje budu poražene u drugom pretkolu Europa lige idu u play off Konferencijske lige, a ekipe koje budu poražene u play-offu Europa lige idu u grupnu fazu Konferencijske lige.hordasDoboj je napisao/la: ↑11 avg 2023, 12:09Kad bi teoretski uhvatili to 33. mjesto, je l 2. iz lige ide u Evropsku ligu ili pobjednik kupa? Takodjer da li ispadanje iz kvalifikacija Evropske lige znaci nastavak takmicenja u Konferenciji?
Vjerovatno onaj ko bude drugi ide u EL. Tako sam ja shvatio ovaj tekst
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Jeste, nisam obracao paznju na tu greskuCentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 12:48Možda si i ti samo prenio ovaj tekst, ali samo da ispravim ovo naznačeno. Ako ispadneš iz pretkola EL, ideš u +1 pretkolo u KL, ne možeš preskakati pretkola.DamirT je napisao/la: ↑11 avg 2023, 12:15Što se tiče proširenja Europa lige, dodajmo da ekipe koje budu poražene u prvom pretkolu Europa lige idu u treće pretkolo Konferencijske lige, ekipe koje budu poražene u drugom pretkolu Europa lige idu u play off Konferencijske lige, a ekipe koje budu poražene u play-offu Europa lige idu u grupnu fazu Konferencijske lige.hordasDoboj je napisao/la: ↑11 avg 2023, 12:09Kad bi teoretski uhvatili to 33. mjesto, je l 2. iz lige ide u Evropsku ligu ili pobjednik kupa? Takodjer da li ispadanje iz kvalifikacija Evropske lige znaci nastavak takmicenja u Konferenciji?
Vjerovatno onaj ko bude drugi ide u EL. Tako sam ja shvatio ovaj tekst

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Čestitke @antipolitika i @rigi
Ko bi rekao da ce ova tema biti aktivna i u jesen

Ko bi rekao da ce ova tema biti aktivna i u jesen

- TheNoblesMo
- Kontakt:
Svaka čast na optimizmu, ali ako uđemo u Europsku ligu, vjerojatno nećemo osvojit ni boda u njoj. Ako i osvojimo poneki, nemamo šanse za treće mjesto u grupi. Ekipe tamo su jednostavno prejake.
Ako uđemo u Konferencijsku, mogli bi lako bit 3. jakosna i izvući nekog bezveze protivnika iz 4. šešira, ako pobijedimo njih i pobijemo se s nekim iz prva 2, barem teoretski možemo sanjat prolazak grupe. Ali u Europskoj ligi nema šanse.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
-
- Kontakt:
Stvarno?TheNoblesMo je napisao/la: ↑11 avg 2023, 11:46Pobjede i nerješeni u grupnoj fazi donose duplo bodova, znači pobjeda nosi 0.500 državnom koeficijentu, a nerješeno 0.250.
Admin podhitno treba rijesavat ove indijance sto nemaju apsolutno nikakve veze s Europom, ako vec toliko silno zelis bit primjecen i dat svoje misljenje onda se ponasaj kao normalan covjek i gospodin a ne kao svaki drugi pijaćar !

-1905-
-
Džaba krečiš prijatelju!! Ništa od toga, njima je u interesu ovako nešto....
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
madjar, babu svog nadji pa ga nazivaj indijancem.
Ako ti se moj komentar kojim sam iskazao ogorcenost povodom prolaska mrzitelja BiH u 4. pretkolo ne svidja, besplatno je ignorisat ga. Komentar je iskljucivo vezan za nastup BH klubova u Europi 2023/2024.
NEMA NAZAD
- TheNoblesMo
- Kontakt:
BHfanaticos04 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 14:25Stvarno?TheNoblesMo je napisao/la: ↑11 avg 2023, 11:46Pobjede i nerješeni u grupnoj fazi donose duplo bodova, znači pobjeda nosi 0.500 državnom koeficijentu, a nerješeno 0.250.

Da. Ovi bodovi sa slike se dijele s 4, jer imamo 4 kluba u Europi.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Uh kakva informacija, strasan benefit.TheNoblesMo je napisao/la: ↑11 avg 2023, 11:46Pobjede i nerješeni u grupnoj fazi donose duplo bodova, znači pobjeda nosi 0.500 državnom koeficijentu, a nerješeno 0.250.
Znaci dobrila na svakom koraku.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Tačno ovaj Borac ni boda nije donio
Klub napravljen samo za novčane malverzacije i sudijske lakrdije 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ima jos 90 min.Ne mogu ti opisat onaj osjecaj kakva se nervoza uvukla na tribine kad smo ona dva gola primili,osjetis da je citav grad na iglama i da pusemo i na hladno.Nismo jos mi nigdje ali smo pred vratima raja i jedne od najljepsih utakmica a to je playoff Europa Lige gdje te apsolutno zaboli kur.ac kako ce sve zavrsitBHfanaticos04 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 12:56Čestitke @antipolitika i @rigi![]()
Ko bi rekao da ce ova tema biti aktivna i u jesen![]()
![]()
![]()

Ono sinoc sam samo ja ocekivao potajno a to sam i pisao da imamo ogrome sanse protiv Bredablika,ne jer su losi jer jednostavno sto imaju velik broj utakmica i vidi se na njima da im nedostaje energije zbog igranja srijeda-subota a taj ritam tesko mogu pratiti.Ludjaci opet imaju derbi islandskog prvenstva plus su vec oslabljeni za revans tako da ovo je sansa generacije.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Pa i jeste ga vala bezveze usrali. Vodiš 6-0, umjesto da izrutiniraš, primiš 2
Na to ste im trebali barem još 3 dati, ali hajde, valjda ne može bez toga. Opet, 4-0 je realno odličan rezultat, ko ne bi na to pristao. I s druge strane, što kaže Rendulić, možda nije ni loše ko opomena. Ali, ovi su toliki divljaci fudbalski da mogu na ho-ruk povesti 2-0. Mada, opet kontam, ne možete primiti 4-5, a da ne zabijete nijedan u tom ludilu, nema šanse.
I iako svima nama koji navijamo za druge klubove sad odgovara da se umarate i da se to odrazi na ligu što je više moguće (vjerujem da svakako hoće, malo zbog toga, malo što ste realno slabiji nego ranije), fakat se nadam da ima pameti da se i sada pojačate sa još možda 2 igrača kako treba zbog ove Evrope. Ne bi bilo loše pokušati ipak napraviti neke dobre stvari u grupama. Po meni, jedan strašan veznjak vam fali. Kožulj je dobar doduše, ali kad vidim da vam ulaze Zlomislić ili kad ostanu ovi upitnici, ne znam vala. Odbrana može proći, pa i gore će se nešto uraditi, ali da je u sredini neko ala Jankovića, ili čak Savića ili Bašića, puno bi bolje to izgledalo.

I iako svima nama koji navijamo za druge klubove sad odgovara da se umarate i da se to odrazi na ligu što je više moguće (vjerujem da svakako hoće, malo zbog toga, malo što ste realno slabiji nego ranije), fakat se nadam da ima pameti da se i sada pojačate sa još možda 2 igrača kako treba zbog ove Evrope. Ne bi bilo loše pokušati ipak napraviti neke dobre stvari u grupama. Po meni, jedan strašan veznjak vam fali. Kožulj je dobar doduše, ali kad vidim da vam ulaze Zlomislić ili kad ostanu ovi upitnici, ne znam vala. Odbrana može proći, pa i gore će se nešto uraditi, ali da je u sredini neko ala Jankovića, ili čak Savića ili Bašića, puno bi bolje to izgledalo.
Gledajte to kao da su pobijedili 4:0 pa ćete vidjeti da je nenadoknadivo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Tako su igraci i navijaci Arsenala razmisljali 2011. godine, kad su vodili 0-4 prvo poluvrijeme, pa im Njukasl u drugom 4 komada uvali i zavrsi 4-4

U fudbalu je sve moguce, iako su islandjani bas losi, sumnjam da mogu ista u revansu
To su izuzeci, ne pravila.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:45Tako su igraci i navijaci Arsenala razmisljali 2011. godine, kad su vodili 0-4 prvo poluvrijeme, pa im Njukasl u drugom 4 komada uvali i zavrsi 4-4![]()
U fudbalu je sve moguce, iako su islandjani bas losi, sumnjam da mogu ista u revansu
Ovaj Breidablik ne može sačuvati svoju mrežu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bas sam pratio Zlomislica u svim ovim utakmicama. Covjek je bukvalno sve lose uradio sto se moglo uraditi.zaostrog je napisao/la: ↑11 avg 2023, 15:30Pa i jeste ga vala bezveze usrali. Vodiš 6-0, umjesto da izrutiniraš, primiš 2Na to ste im trebali barem još 3 dati, ali hajde, valjda ne može bez toga. Opet, 4-0 je realno odličan rezultat, ko ne bi na to pristao. I s druge strane, što kaže Rendulić, možda nije ni loše ko opomena. Ali, ovi su toliki divljaci fudbalski da mogu na ho-ruk povesti 2-0. Mada, opet kontam, ne možete primiti 4-5, a da ne zabijete nijedan u tom ludilu, nema šanse.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je