pa i za ranije kazem, tim koji lecha i salzburga ne moze dobiti da se nada titulisarajlija89 je napisao/la:ma nema to veze..nit je mjerilo..falilo nam je dosta igraca a i uslovi su katastrofalni bili..mi smo prolaz ranije izgubili a ne u ovoj utakmici...
Juventus je 13 utakmica bez poraza
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
nema potpisa
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
to teoretski može biti 13 bodova, a to je ništa, doduše juve je 4-5 i pobjedio, al sto puta bolje je da su 3 izgubili a 10 pobjedili, ovako to ispadne kao nešto super a zapravo nije tako, jbg niste ni u EL poraženi pa ispadostesarajlija89 je napisao/la: Juventus je 13 utakmica bez poraza
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- sarajlija89
- Kontakt:
ma nije to relevantno...tad nismo u formi bili kad je prva tekma bila..otad smo znacajno digli formu...
a druga stvar..juventus u serie A igra sa puno jacim sastavom...
ili po toj logici..juventus nije porazen ni od milana,intera,rome,genoe..sve jaki timovi
@tony
slazem se...se bodovne strane i ucinka bi bolje bilo tako..al ima to i drugu pozadinu,jedan kontinuitet koji treba ovoj ekipi
realno nama fale bar 4 boda..roma,fiorentina,bologna..bar dvije smo trebali dobit
al ja sam zadovoljan...nemojte zaboravit gdje je jUve bio prosle godine...i da je ovo nova ekipa...treba vremena
pa kad sam ja zadovoljan...i vi morate bit
a druga stvar..juventus u serie A igra sa puno jacim sastavom...
ili po toj logici..juventus nije porazen ni od milana,intera,rome,genoe..sve jaki timovi
@tony
slazem se...se bodovne strane i ucinka bi bolje bilo tako..al ima to i drugu pozadinu,jedan kontinuitet koji treba ovoj ekipi
realno nama fale bar 4 boda..roma,fiorentina,bologna..bar dvije smo trebali dobit
al ja sam zadovoljan...nemojte zaboravit gdje je jUve bio prosle godine...i da je ovo nova ekipa...treba vremena
pa kad sam ja zadovoljan...i vi morate bit
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
razlog zasto ovo mi stalno ponavljamo jeste zato sto smo u prosloj sezoni imali najvise u historiji poraza otkako je klub osnovan.. i nama je to promjena kad vec 14-u tekmu zaredom ne gubimo..tony-mortale je napisao/la:to teoretski može biti 13 bodova, a to je ništa, doduše juve je 4-5 i pobjedio, al sto puta bolje je da su 3 izgubili a 10 pobjedili, ovako to ispadne kao nešto super a zapravo nije tako, jbg niste ni u EL poraženi pa ispadostesarajlija89 je napisao/la: Juventus je 13 utakmica bez poraza
admire, istina je, ne mozemo uzeti Lecha i Salzburga.. sta ces, ali zato smo pobjedili Milana, a vama i interu pokazali kako se igra nogomet..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
a trebao bi znati da se titule osvajaju u malim utakmicamaItalia je napisao/la:razlog zasto ovo mi stalno ponavljamo jeste zato sto smo u prosloj sezoni imali najvise u historiji poraza otkako je klub osnovan.. i nama je to promjena kad vec 14-u tekmu zaredom ne gubimo..tony-mortale je napisao/la:to teoretski može biti 13 bodova, a to je ništa, doduše juve je 4-5 i pobjedio, al sto puta bolje je da su 3 izgubili a 10 pobjedili, ovako to ispadne kao nešto super a zapravo nije tako, jbg niste ni u EL poraženi pa ispadostesarajlija89 je napisao/la: Juventus je 13 utakmica bez poraza
admire, istina je, ne mozemo uzeti Lecha i Salzburga.. sta ces, ali zato smo pobjedili Milana, a vama i interu pokazali kako se igra nogomet..
nema potpisa
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ok je to sve, al tako ce cesena reći pobjedili smo milana a ispašće u drugu ligu ili šta milanu znači što su dobili intera ako ne osvoje ništa, e tako ti je i s tim vašim utakmicama bez poraza, jbg ne igra se fudbal da se ne izgubi već da se pobjedi, nije slučajno uvedeno da se pobjeda umjesto nekadašnjih 2 sad nagrađuje s 3 boda
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
da, titula se i osvaja na malim tekmama.. ali mene ni drugo mjesto nece razocarati posle onakve sezone, a iskreno mislim da se mozemo sa Milanom boriti za Scudetto..
- sarajlija89
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan..Juventus napreduje..i time je sve receno..ne sekirajte se vi 
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Juventus je drugi "sesir" evropskog fudbala...sarajlija89 je napisao/la:Ja sam zadovoljan..Juventus napreduje..i time je sve receno..ne sekirajte se vi
1921-2011
Sta reci, a da sarajlija nije rekao, ne znam večerašnja utakmica nije mjerilo. EL je izgubljena u prošlim utakmicama, ali sigurno da je bilo bolje vrijeme rezultat bi bio drugačiji. Jednostavno sreća nas je napustila i ove, ali i prethodne utakmice protiv Fiorentine.
Cilj je bio osigurati LP za narednu sezonu i pokusati osvojiti kup. Samo da nas ovaj poraz ne košta kao i prošlogodišnji od Bayerna, od tad je sve baš krenulo niz brdo.
Što se tiče igrača nemam šta zamjeriti nije se moglo bolje u ovakvim vremenskim uslovima.
Forza Juve!
Cilj je bio osigurati LP za narednu sezonu i pokusati osvojiti kup. Samo da nas ovaj poraz ne košta kao i prošlogodišnji od Bayerna, od tad je sve baš krenulo niz brdo.
Što se tiče igrača nemam šta zamjeriti nije se moglo bolje u ovakvim vremenskim uslovima.
Forza Juve!
- sarajlija89
- Kontakt:
a vratice se u prviEsii TM87 je napisao/la:Juventus je drugi "sesir" evropskog fudbala...sarajlija89 je napisao/la:Ja sam zadovoljan..Juventus napreduje..i time je sve receno..ne sekirajte se vi
treba vremena..niste vi svjesni sta je ovaj klub dozivio...i da je i ovo veliko nakon svega...
al opet...mi smo na najbolje navikli..tako da razumijem i provokacije i sve...to je upravo zbog ovog..."najbolje" i najbolji"...
Ja se smao nadam da ima pravde..nije ovo ovaj klub zasluzio...al upravo zato je i poseban,izizao si uvijek iznad svih nedaca i problema...i bio jos jaci
JUVENTUS je zivot,sve ostalo su sitnice...
tek se sad sjetih 'Geatano Skirea'
Lanzafeme
i da, u zadnje vrijeme je Storari preuzeo tu poziciju drugog golmana
a tek koliko su utakmica odigrali Marchisio i Sissoko zajedno u vezi
Juventusovi stoperi su jako spori i veoma losi
Pepe ne igra na svojoj prirodnoj desnoj strani, igrao je na njoj dok u zadnje vrijeme je tu stranu Krasic preuzeo
polozili su
polozili su
Sam po,sam se ubiosarajlija89 je napisao/la:a vratice se u prviEsii TM87 je napisao/la:Juventus je drugi "sesir" evropskog fudbala...sarajlija89 je napisao/la:Ja sam zadovoljan..Juventus napreduje..i time je sve receno..ne sekirajte se vi![]()
treba vremena..nista vi svjesni sta je ovaj klub dozivio...i da je i ovo veliko nakon svega...
al opet...mi smo na najbolje navikli..tako da razumijem i provokacije i sve...to je upravo zbog ovog..."najbolje" i najbolji"...
![]()
Ja se smao nadam da ima pravde..nije ovo ovaj klub zasluzio...al upravo zato je i poseban,izizao si uvijek iznad svih nedaca i problema...i bio jos jaci
JUVENTUS je zivot,sve ostalo su sitnice...
a inace: AC MILAN
1921-2011
- sarajlija89
- Kontakt:
@esi
ma nije to bas tako..al eto...vrijeme ce pokazat.a vratice se normalno...treba vremena
@daffy
odlicno si sve to pohvato
ma nije to bas tako..al eto...vrijeme ce pokazat.a vratice se normalno...treba vremena
@daffy
odlicno si sve to pohvato
Fabio Quagliarella i Alex Del Piero je dovoljno da te maknemo sa teme? 
Meni Saša izvukao živce da sam prebacio i zadnjih pola sata gledao na b92, čovjek kao da ima nešto protiv JuventusaItalia je napisao/la:tek se sad sjetih 'Geatano Skirea'![]()
![]()
Lanzafeme
i da, u zadnje vrijeme je Storari preuzeo tu poziciju drugog golmana
a tek koliko su utakmica odigrali Marchisio i Sissoko zajedno u vezi
![]()
Juventusovi stoperi su jako spori i veoma losi
![]()
Pepe ne igra na svojoj prirodnoj desnoj strani, igrao je na njoj dok u zadnje vrijeme je tu stranu Krasic preuzeo
![]()
![]()
polozili su
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 02 dec 2010, 01:52, ukupno mijenjano 1 put.
ma pokusava biti pametan i zanimljiv.. biti lafo neki kriticar ha-hu.. branioc nasih bosanaca.. ma idiot mrtvi..
- sarajlija89
- Kontakt:
On inace navija za milan,ne voli bas Juve...al odavno me nije iznervirao ko veceras..jbo ga stilc vise... 
Bitka je izgubljena,ali rat dobijamoItalia je napisao/la:Fabio Quagliarella i Alex Del Piero je dovoljno da te maknemo sa teme?
1921-2011
Bitka je dobijena, a rat nije završenEsii TM87 je napisao/la:Bitka je izgubljena,ali rat dobijamoItalia je napisao/la:Fabio Quagliarella i Alex Del Piero je dovoljno da te maknemo sa teme?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.