Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Limuntos
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Limuntos » 06 mar 2012, 20:06

:lol: :lol: :lol: :lol:

pa zar nisi cuo da se legenda negdje dokop'o love ? :mrgreen: i kaze, da ih investiram na pravo mjesto dok nisu otisle :lol: :lol: i et, leglo je par andrica ispod stola...msm, ja to nisam htio u pocetku, ja tebe postujem, al para vrti gdje burgija nece :mrgreen: :lol: :lol:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 mar 2012, 20:07

Prva zelja ispunjena.Uhvacena slika sa Momom Petkovicem. 8-)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 06 mar 2012, 20:08

Imal onog harebianconeria aka PeXa da razbacimo haxa ?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 mar 2012, 20:14

Limuntos je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol:

pa zar nisi cuo da se legenda negdje dokop'o love ? :mrgreen: i kaze, da ih investiram na pravo mjesto dok nisu otisle :lol: :lol: i et, leglo je par andrica ispod stola...msm, ja to nisam htio u pocetku, ja tebe postujem, al para vrti gdje burgija nece :mrgreen: :lol: :lol:
Kakve se on love dokopao,jedino ako nije od koga hapio ? :mrgreen: i investiro da mene shebes,sto su ti masonska posla,podmiti,zavadi pa vladaj :mrgreen: postujes me,a prodao me za saku andrica,dnooo :lol: da znas da sam

[youtube][/youtube] :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 mar 2012, 20:14

Cuj Mukelefa hahahahahahahahahahhahahaha
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 06 mar 2012, 20:14

HZ_ilidzaa je napisao/la:Imal onog harebianconeria aka PeXa da razbacimo haxa ?
Šta ti misliš ? :P
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 mar 2012, 20:15

Ja stem neam ništa ;)

Šta ovo nema babaroge :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 06 mar 2012, 20:17

hahah..evo ti ga @harry, pa se sad suoci s njim :mrgreen: :lol: :lol:

legenda ba, babaroga je musko, ima damu, mani se corava posla :mrgreen: :lol:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 mar 2012, 20:18

@legendo

Jel istina da si podmitio limuna sa par andrica da mene zeza tamo na temi klada :mrgreen: videcemo ko laze od vas dvojice ??

@Limuntos

Mozda je legenda homitj :mrgreen:

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 06 mar 2012, 20:21

Za ove koje zanima, babaroga je trajno isključena s foruma. :roll:

Poseban pozdrav od nje za legendu, a ostali mogu da odahnu jer su je se otarasili. :D

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 06 mar 2012, 20:22

izvini legendo, vrsio je pritisak na mene, mor'o sam propjevat :lol: :lol:
harry_90 je napisao/la: @Limuntos

Mozda je legenda homitj :mrgreen:
ma njemu je svejedan spol, samo nek ima bar jedna rupa i to je to :lol: :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 mar 2012, 20:26

Bravo limune nek si konacno propjevao :mrgreen:

I ja sam to davno skontao,zato sam se malo udaljio od njegaa,sve me zove iza ponoci haxa,sumnjivo mi to bilo :mrgreen: bjezi limune i ti dok nisi fasovao :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 mar 2012, 20:30

Ja stem neam ništa ;)

Ćema pakuj prnje i ti ćeš fasovati sada trajni ban ,zbog tebe nam ode babaroga
Ma nek se rega ponovo :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 06 mar 2012, 20:31

cuj haxa poslije ponoci :lol: :lol: :lol: e moj legenda :lol: :lol: ako hoces, mogu ti ja skontat neku seljanku iz moje mahale, ima ih na izvoz, pa nek ide u gorazde i nek se ne vraca ovamo :lol: :lol:

al divi harry, sto nam se usutio kako je ova @pride objavila da je babaroga otisla s foruma :mrgreen: :lol: :lol: a bas sam imao dobar filing za njih dvoje :cry: :lol: :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 mar 2012, 20:35

Bas sam to limune htjeo da napisem kako se usuti legenda kako rekose da je babaroga banovana,a tamam sam se ponadao za legendu da je nasao neku sebi,kontao sam da ce umocit i napokon izgubit nevinost kad nista :mrgreen: hajd sad ce opet neko napraviti zenski nick i legenda ce da zavodi po forumu :D jel zove i tebe haxa iza ponoci da igrate haxa ?? :mrgreen: de reci koliko ti je andrica stavio u djep,da znam za koliko si se prodao ovom masonu :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 mar 2012, 20:37

Limuntos je napisao/la:cuj haxa poslije ponoci :lol: :lol: :lol: e moj legenda :lol: :lol: ako hoces, mogu ti ja skontat neku seljanku iz moje mahale, ima ih na izvoz, pa nek ide u gorazde i nek se ne vraca ovamo :lol: :lol:

al divi harry, sto nam se usutio kako je ova @pride objavila da je babaroga otisla s foruma :mrgreen: :lol: :lol: a bas sam imao dobar filing za njih dvoje :cry: :lol: :lol:

I ti si glavni krivac ,što više nema babaroge :P
A gdje Edmundo :lol: :lol: :lol:
Vratiće se babaroga .

Joj kad kažeš ,evo ovih iz tvoje mahale .
Tako jedan lik otišo negdje ,tamo i upozna neku i hoće da je ženi .
I haj sve ,kad oni taxisti me kaže čašćavaju džaba me voze do Goražda ,kaže samo je vodi ,vidio on dokle je došlo,kaže daj da izvučem samo glavu :lol: :lol: :lol:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 06 mar 2012, 20:42

harry_90 je napisao/la:Bas sam to limune htjeo da napisem kako se usuti legenda kako rekose da je babaroga banovana,a tamam sam se ponadao za legendu da je nasao neku sebi,kontao sam da ce umocit i napokon izgubit nevinost kad nista :mrgreen: hajd sad ce opet neko napraviti zenski nick i legenda ce da zavodi po forumu :D jel zove i tebe haxa iza ponoci da igrate haxa ?? :mrgreen: de reci koliko ti je andrica stavio u djep,da znam za koliko si se prodao ovom masonu :lol:
ma gdje ces i pomislit da je legenda jos nevin :mrgreen: pa vidio si kako zavodi po forumu, mogu mislit kako je to uzivo :lol: :lol: a ne zove mene haxa :mrgreen: ne znam, valjda nisam njegov tip :mrgreen: a sto se tice andrica, to ti ne smijem otkrit :lol: dovoljno sam vec rekao, ovo je tajna :lol: :lol:

e moj legendo, tako sam ja doveo kuci jednu iz gorazda, konto je zenit, al vidio sam da dobro kuha, pa sam je zaposlio ko sluzavku, a za zenidbu cu naci neku van tvoje mahale :lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 mar 2012, 20:46

Limuntos je napisao/la:
e moj legendo, tako sam ja doveo kuci jednu iz gorazda, konto je zenit, al vidio sam da dobro kuha, pa sam je zaposlio ko sluzavku, a za zenidbu cu naci neku van tvoje mahale :lol: :lol:
A za ženidbu ćemo skoknuti do Tuzle :lol: :lol:
Šta misliš :P

Pravda za babarogu :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 mar 2012, 20:49

Za njega je Kazanova pocetnik,cuo sam ja price o velikom zavodniku iz Gorazda,samo ne znam dal je to ovaj nas mason,al eto haman da jeste :mrgreen: mah ne vjerujem da je probio zato treba imat damu,a on to nema :lol: et sad ne smijes reci,jesi neki covjek :(

Sta ces mi legendo koji djavo u Tuzli,pomislice ko kraj tebe da sam homitj.. ako oces tuzlanske izvali kes pa ces moci pricati,a ko zna mozda i jebnes sta :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 mar 2012, 20:59

harry_90 je napisao/la:
Sta ces mi legendo koji djavo u Tuzli,pomislice ko kraj tebe da sam homitj.. ako oces tuzlanske izvali kes pa ces moci pricati,a ko zna mozda i jebnes sta :mrgreen:
Prvi put kad sam otišo u Tuzlu reko sam ako se kad budem ženio idem u Tuzlu :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.