Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Monolog » 02 sep 2014, 18:06

@Cartman,

Inace je gospodski namjerno nekome slomiti nogu na terenu. :thumbup: Ah kako je samo taj kapiten Uniteda, Roy Keane, postovao svoje rivale. Citao si biografiju, vjerujem.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 sep 2014, 18:08

Monolog je napisao/la:@Cartman,

Inace je gospodski namjerno nekome slomiti nogu na terenu. :thumbup: Ah kako je samo taj kapiten Uniteda, Roy Keane, postovao svoje rivale. Citao si biografiju, vjerujem.
Rekao sam da bi tako zavrsio da su ta vremena. Da je tu umjesto Fletchera Keane. Ali u tom slucaju se svakako ne bi usudio nesto ovako napisat.

A nije se ovo desilo iz cista mira, Håland je provocirao ranije i dobio je svoje.

PS: Posto znam da ce uletit neki padobranac. NE ZELIM POVREDU EDINU, ali govorim da se takve stvari ne tolerisu u Engleskoj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 sep 2014, 18:15

Povrijeđen ili ne on će da zgrče lovu, boli ga neka stvar :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 sep 2014, 18:19

FaraonTM je napisao/la:Povrijeđen ili ne on će da zgrče lovu, boli ga neka stvar :bih:
"Yebe se džeke, on igro ne igro, svake hefte 200 milja ojra legne na račun"
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 sep 2014, 18:24

Cartman je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Povrijeđen ili ne on će da zgrče lovu, boli ga neka stvar :bih:
"Yebe se džeke, on igro ne igro, svake hefte 200 milja ojra legne na račun"
Sve rečeno ;)

Od Svjetskog Prvenstva ne zanimaju me više njegove igre za naftaše, od sada ga gledam samo u reprezentaciji. Yebe mi se da dadne 50 golova ove sezone za njih, samo me interesuje statistika u reprezentaciji.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 sep 2014, 18:53

Sheyi je napisao/la:Zanimljivo da samo navijači Uniteda s ovog foruma usuđuju onaj potez Edina. :wave:
Naravno, isto kao što bi samo navijači Arsenala osuđivali taj potez da je Džeko nešto rekao na njihov račun. Ili kao što bi navijači bilo kojeg drugog kluba reagovali samo da se radi o njihovom klubu.

To najbolje govori o moralnom sunovratu koji vlada ovdje. Ljudi uopšte nisu svjesni u kolikom su moralnom glibu, pa im to ja od teme do teme moram objašnjavati.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 02 sep 2014, 19:03

DukeOfWellington je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Zanimljivo da samo navijači Uniteda s ovog foruma usuđuju onaj potez Edina. :wave:
Naravno, isto kao što bi samo navijači Arsenala osuđivali taj potez da je Džeko nešto rekao na njihov račun. Ili kao što bi navijači bilo kojeg drugog kluba reagovali samo da se radi o njihovom klubu.

To najbolje govori o moralnom sunovratu koji vlada ovdje. Ljudi uopšte nisu svjesni u kolikom su moralnom glibu, pa im to ja od teme do teme moram objašnjavati.
opet nesto gledas :D promasio si ciljnu grupu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 sep 2014, 19:14

E čuj navijači Uniteda :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 02 sep 2014, 19:15

bagrcavi je napisao/la:E čuj navijači Uniteda :rol:
Trafford im pod prozorima :lolno:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 02 sep 2014, 20:05

Aaa ne pamtim kad sam Džeku vidio da daje intervju. Evo maloprije gledam na FTV i kontam neka zayebancija.
Džeko, na tragu si da vratiš moj ogroman respekt prema tebi.
A.F.C. Bournemouth!

ajaca
Kontakt:

Post Postao/la ajaca » 02 sep 2014, 20:12

Bilo je stvarno vrijeme da se strasti "s obje strane" smire, čini mi se da sve nekako ide ka nekoj normali u odnosima.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 02 sep 2014, 20:14

pa čim smo se riješili smetljara i klauna ibre, sve ide ka boljem ;)

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 02 sep 2014, 20:20

rambo16 je napisao/la:Aaa ne pamtim kad sam Džeku vidio da daje intervju. Evo maloprije gledam na FTV i kontam neka zayebancija.
Džeko, na tragu si da vratiš moj ogroman respekt prema tebi.
Mogu misliti koliko ti je pao u ocima kad zbog pojavljivanja na FTV vraca tvoje postovanje.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 02 sep 2014, 20:27

Nema to veze sa televizijom. Samo neka se prestalo sa ignorisanjem BH javnosti.
A.F.C. Bournemouth!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 02 sep 2014, 20:29

Nije on nikad ignorisao javnost,on je ignorisao novinare.Rekao je i razlog,razlog mu je opravdan.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 sep 2014, 20:31

viKK je napisao/la:pa čim smo se riješili smetljara i klauna ibre, sve ide ka boljem ;)
Po meni je Edin bio upravo sto se novinara do sad tice. Dobro ono sa ocem mu nije trebalo, kao ni njegovom ocu i takvo ponasanje ne opravdavam. Medutim kad pogledas, otkako je presao u City, njegovi roditelji, sestra, sad vec bivsi zet, djevojka su se mali milion puta spominjali u jednom jako negativnom smislu od strane novinara i to ne bi ni ja tolerisao da sam na njegovom mjestu. Sto se tice sportskih novinara a ti su cini mi se najvise i pisali, njih nebi apsolutno trebao zanimati Edinov privatni zivot. On je sasvim dovoljno napravio u karijeri i jako puno dao ovoj zemlji tako da imaju oni sasvim dovoljno tema za razgovor a da se Edinov privatni zivot "ne uzme u usta". Ono sto zeli Edin podijeli sa fanovima na instagramu i u zadnje vrijeme postavi poneku sliku sa Amrom ili sestrom. Novinari koji rade za Gloriju, Express, Azru ili koje vec novine ni ja ne znam, ako zele pricu, lijepo i kulturno mogu nazvati Edina i zakazati termin sa njim i sa kim vec zele i saznati neke detalje iz Edinovog privatnog zivota na civiliziran nacin a ne izmisljati bljuvotine i plasirati takve gluposti u javnost. Edin je pokazao jos jednom koliko je pametan. Za mene pocinje nova era kao kapitena. Sto je bilo bilo je. Na staro se ne vracati nego gledati da imamo normalnu komunikaciju u buduce da repka ne ispasta. Sasvim fer i korektno. Na njima je da se pridrzavaju toga.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 sep 2014, 20:42

DukeOfWellington je napisao/la:

Nisi u pravu, barem ne što se Džeke tiče. Svi mi znamo da ga majka priroda nije baš obdarila sa previše upotrebljive moždane mase, a njegovi (ne samo online) ispadi zahvaljujući nedostatku pameti/inteligencije nisu ništa novo. Sa jedne strane postoji nešto što se zove "nepisana pravila igre" a sa druge strane postoji nivo, što velika imena ili sami poštuju ili imaju nekoga ko vodi računa o tome i filtrira poruke koje nisu na mjestu. Džeko je u tim vodama slučajno zalutali amater!

A ovo o moralnom glibu je off topic, bez obzira da li misliš na djecu na forumu ili na fudbalere na socijalnim mrežama.

Ali neka nama Džeke, da ga nema ko bi zabijao golove? Ti i ja siguro ne, ja to ne uspjevam ni na PS3 :mrgreen: :wave:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 sep 2014, 22:03

Rusilac je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:E čuj navijači Uniteda :rol:
Trafford im pod prozorima :lolno:
Drama majke mi :urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 03 sep 2014, 14:40

Dzeko je potpuno opravdano izbjegavao nase novinare. Cim neko pocne pisati vise o Amri nego o nastupima za City i reprezentaciju, odmah znas koliko je sati. Nas problem je sto puno vise vjerujemo tamo nekim kvazi-novinarcicima nego Dzeki, Spahi, Susicu ili nekome drugom.

P.S. Jovetic:"Super mi je igrati sa Dzekom, jer ga se stoperi boje" :)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 sep 2014, 14:44

suhakrpa je napisao/la: P.S. Jovetic:"Super mi je igrati sa Dzekom, jer ga se stoperi boje" :)
Ocekujem puno bolju saradnju Jovetica i Dzeke od sada jer umjesto cetvorice sada se sve dijeli na samo trojicu napadaca koji ce imati vecu minutazu u bitnijim utakmicama. Tako da mislim da ce JoJo puno vise proigravati Dzeku i manje solirati nego u prve tri utakmice. A i Pellegrini ce to sigurno da trazi od njega. Win, win cak i za Negreda u Valenciji.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, Cwirek, f16, izdzezveubrazil, Jarodwest, Lekqqq1921, Proximic, Zglavkar i 19 gostiju.