Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la SamoZeljo » 03 sep 2014, 15:19

Edin je njemu pravio mnogo prostora. Nimalo cudan komentar Jovetica. ;)

Gledam na FOXu tekmu City - Stoke i komentator (stranac) kaze ovako: "Aguero igra neku svoju igru samo za sebe, ali za razliku od njega Navas nije sebican, on daje lopte." To je rekao poslije Navasovog centarsuta Dzeki.
Agueru je lakse solirati protiv timova koji igraju otvorenije. Stoke se mora uzimati vise na snagu nego na driblinge. Pellegrini je pogrijesio sto Dzeko nije poceo protiv Stokea.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 03 sep 2014, 17:35

"Džeko je fantastičan igrač i super surađujemo. Najčešće sam i igrao u paru s njim. Igrao sam i sa Negredom, a najmanje sa Agüerom, ali s Edinom se najbolje slažem. Dopunjujemo se, a njegovo kretanje mi itekako stvara prostor. Stoperi ga se boje i posebno obraćaju pažnju na njega, što meni omogućuje više prostora, što se najbolje vidjelo i u utakmici protiv Liverpoola."

Sabinho, Aragon, Autogol i samoposteno na slika

:kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 sep 2014, 18:35

15 igrača Cityja pozvano u svoje reprezentacije, a babuka na naslovnici...

http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/20 ... -September" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 03 sep 2014, 18:51

@Mozambik Sljedeci put nek ga pitaju kako se osjeca nakon sto je Dzeku poslao na klupu :wave:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 sep 2014, 19:02

Virtu4l je napisao/la:15 igrača Cityja pozvano u svoje reprezentacije, a babuka na naslovnici...

http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/20 ... -September" onclick="window.open(this.href);return false;
I Vranjes na oficijelnoj stranici Citya :rol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 sep 2014, 19:20

Manchester je Manchester, kad tad :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 sep 2014, 19:34

autogol je napisao/la:@Mozambik Sljedeci put nek ga pitaju kako se osjeca nakon sto je Dzeku poslao na klupu :wave:
Nije on nikoga poslao na klupu. To bi mozda i bilo tako da je ostao Negredo. Ovako naigrat ce se i Jojo i Dzeko derbija i lige prvaka i to znaju i njih dvojica jako dobro. Tako da nema zime za njih dvojicu. Kao sto sam rekao ocekujem da proradi veza Dzeko - Joveta u punom sijaju. :thumbup: :thumbup:

slika

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 03 sep 2014, 20:51

Ne razumijem toplinu koju pojedini forumasi iskazuju prema Joveticu ili drugim igracima iz nama susjednih zemalja, pogotovo na ovoj temi. Cime se to oni izdvajaju u odnosu prema Edinu? Mislite da je Joveticu bitna Edinova forma, da suosjeca s njim kad ga ne ide, da ce se buniti kad je Edin na klupi ili da ce mu biti zao sto ga nije uposlio a mogao je to? Isto vazi i za Kolarova i druge ex Yu igrace. Svak gleda sebe i svoje mjesto u timu, emocije tu ne igraju nikakvu ulogu, to bi i Dzeko trebao znati.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

ajaca
Kontakt:

Post Postao/la ajaca » 03 sep 2014, 21:58

Virtu4l je napisao/la:15 igrača Cityja pozvano u svoje reprezentacije, a babuka na naslovnici...

He, he....babuka :bih:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 sep 2014, 00:00

Mozambik je napisao/la:"Džeko je fantastičan igrač i super surađujemo. Najčešće sam i igrao u paru s njim. Igrao sam i sa Negredom, a najmanje sa Agüerom, ali s Edinom se najbolje slažem. Dopunjujemo se, a njegovo kretanje mi itekako stvara prostor. Stoperi ga se boje i posebno obraćaju pažnju na njega, što meni omogućuje više prostora, što se najbolje vidjelo i u utakmici protiv Liverpoola."

:yawn:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 04 sep 2014, 00:02

Mozambik je napisao/la:"Džeko je fantastičan igrač i super surađujemo. Najčešće sam i igrao u paru s njim. Igrao sam i sa Negredom, a najmanje sa Agüerom, ali s Edinom se najbolje slažem. Dopunjujemo se, a njegovo kretanje mi itekako stvara prostor. Stoperi ga se boje i posebno obraćaju pažnju na njega, što meni omogućuje više prostora, što se najbolje vidjelo i u utakmici protiv Liverpoola."

Haha dje su oni sto su se sprdali kad smo pisali da Dijamant saigracima pravi livadu svojom kretnjom.
Toliki je strah i trepet,dovoljno je da krene kud bilo odmah trojica idu za njim.

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 04 sep 2014, 00:39

Do one asistencije od prije 2 sedmice,potpuno druga priča se ovdje vodila :kafa:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 sep 2014, 08:58

A ovo ti je naravno prvi nick na forumu koji pratis dugi niz godina, pa si napokon odlucio da se registrujes uz jutarnju kafu, avaz i pravljenje novog maila. :kafa:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 04 sep 2014, 10:25

Razočaran sam.

Ja sam ipak mislio da ti imaš ogromnog potencijala što se vidovitosti tiče ali ovaj dio sa Avazom je sve pokvario,šteta.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 sep 2014, 10:35

:kafa: :kafa:
Sport je lijek za tijelo i duh.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 04 sep 2014, 14:46

Evo dodje na red i ova sirotinja,ima da opet sija dijamant :mrgreen: Mozambik vec sortira mezu,cips,cokolade... :rol: :bih:

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 04 sep 2014, 14:50

Ako ga krene,big Ed ce vec u ove dvije utakmice prebaciti cifru od 40 golova za drzavni tim.Jos mu samo 4 gola fale.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 04 sep 2014, 17:11

vec na samom pocetku pokazuje kako je i dalje isti onau stari. kad mu je onaj lik uklizo i uzeo loptu lik nesto mase i nije se cak ni okreno prema lopti a mogo je uzet komtno.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 04 sep 2014, 17:27

DeeWa je napisao/la:vec na samom pocetku pokazuje kako je i dalje isti onau stari. kad mu je onaj lik uklizo i uzeo loptu lik nesto mase i nije se cak ni okreno prema lopti a mogo je uzet komtno.
Pokazuje da je onaj stari. Trpa koga stigne. :kafa:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 sep 2014, 17:28

DeeWa je napisao/la:vec na samom pocetku pokazuje kako je i dalje isti onau stari. kad mu je onaj lik uklizo i uzeo loptu lik nesto mase i nije se cak ni okreno prema lopti a mogo je uzet komtno.
Prvo skoci pa reci hop.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, edvaE2, Goalgetter i 8 gostiju.