FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Melunović je kod vas , jel Alen ili ?
Trenira sa nama, ceka papire....anti_zli je napisao/la:Melunović je kod vas , jel Alen ili ?
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Bio nekad veliki talent mislim da bi konacno mogao uspjeti kod vas, ako se ne varam 92 godiste.MrWhite je napisao/la:Trenira sa nama, ceka papire....anti_zli je napisao/la:Melunović je kod vas , jel Alen ili ?
Visok malo podsjeca na Dzeku , Irfanov igrac. Jedno vrijeme trenirao u Partizanu.
Prijatelju ti ako nisi do sad skontao da je FK Sarajevo poligon u kojem jedan menadžer ili njemu bliski dovode igrače koji imaju problema da pronađu ozbiljan angažman kako bi im malo podigli fizičku spremu i formu, a onda ih prodali, i od toga klubu dali mrvice, onda ne znam šta treba da se dogodi......Sarajlijc@ je napisao/la:Jedno od boljih krila u BiH dok je igrao u Slaviji, ima razoran udarac![]()
Dobro ce nam doci
ostati bez tri najbolja igrača na polusezoni u kojoj se boriš za titulu, mislim da bi to u svakom klubu na ovom svijetu bilo proglašeno kao katastrofa, a navijači bi protestvovali, no ja koliko ovdje mogu da pročitam ljudi su većinom zadovoljni, hvale upravu, hvale nove igrače, zahvaljuju starima, mogu samo reći, ali bez ikakve ironije, blago svakom klubu i svakoj Upravi koja ima takve navijače
150 000KM sada, za ovu polusezonu, i ako zele da ga zadrze jos 300 000 na kraju polusezone.Evolution87 je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/bh-repr ... elazigspor
Ako nece, Sesar se vraca u Sarajevo na kraju polusezone, ili trazi novi angazman a novac od tog novog transfera ide Sarajevu..jer je Ivan produzio ugovor sa nasim klubom.
To je 100000% istina. A ovo sve drugo su poluistine ili spekulacije.
Todorovic je ok igrac
Nije lose ovo za Ivana ,mada Turci su to haj ga znaj mater rodjenu ce to prevariti kad je lova u pitanju,uglavnom ako su bile kakve pare u pitanju(a jesu) ...P.S. nesto mi govori da ce se on vratiti nakon tih 6 mjeseci
i ako sad Hame potpise(za kojeg je moje licno misljenje da je kvalitetniji igrac od Ivana) onda je ova situacija pun pogodak
Ovog Todorovica nemogu nesto da se sjetim tako da cu se suzdrzati komentara vezano za njega,mislim da tu treba ipak jos koji KVALITETNIJI igrac ovo pisem velikim slovima jel sve je ovo sto je doslo manje vise toplo hladno moze biti top moze biti labud,dakle mislim na nekoga provjerenog ako mislimo da se ganjamo za to prvo mjesto,to jos nije to,al da se napravio zdrav neki kostur ekipe to stoji,i kazem uz jedno 3 provjerena imena bi to top bilo pa sad vidjecemo sta nam nose iduci dani
Ovog Todorovica nemogu nesto da se sjetim tako da cu se suzdrzati komentara vezano za njega,mislim da tu treba ipak jos koji KVALITETNIJI igrac ovo pisem velikim slovima jel sve je ovo sto je doslo manje vise toplo hladno moze biti top moze biti labud,dakle mislim na nekoga provjerenog ako mislimo da se ganjamo za to prvo mjesto,to jos nije to,al da se napravio zdrav neki kostur ekipe to stoji,i kazem uz jedno 3 provjerena imena bi to top bilo pa sad vidjecemo sta nam nose iduci dani
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 jan 2013, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nedavno je veliki Alex Ferguson rekao da bi volio biti trener Arsenala, imaju najviše para i svi zadovoljni kad osvoje četvrto mjesto...mi se furamo na Arsenal, malo ovo za pare fulamo, ali biće i to OKblavor je napisao/la:Prijatelju ti ako nisi do sad skontao da je FK Sarajevo poligon u kojem jedan menadžer ili njemu bliski dovode igrače koji imaju problema da pronađu ozbiljan angažman kako bi im malo podigli fizičku spremu i formu, a onda ih prodali, i od toga klubu dali mrvice, onda ne znam šta treba da se dogodi......Sarajlijc@ je napisao/la:Jedno od boljih krila u BiH dok je igrao u Slaviji, ima razoran udarac![]()
Dobro ce nam doci
ostati bez tri najbolja igrača na polusezoni u kojoj se boriš za titulu, mislim da bi to u svakom klubu na ovom svijetu bilo proglašeno kao katastrofa, a navijači bi protestvovali, no ja koliko ovdje mogu da pročitam ljudi su većinom zadovoljni, hvale upravu, hvale nove igrače, zahvaljuju starima, mogu samo reći, ali bez ikakve ironije, blago svakom klubu i svakoj Upravi koja ima takve navijače
[youtube][/youtube]
- Burberry46
- Kontakt:
Huseinbasic ce nositi Saidovu 7
Todorovicu dobro dosao
Todorovicu dobro dosao
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Eo neki junior je valjda potpisao za Elche,vidim odma pisu da nama ide naknada za treniranje ,jel se to inace odma dobija ili ide procedura neka,nisam nesto za tim bas upoznat
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma to ti je skoro kao dobijanje građevinske dozvole u centru Sarajeva...miky_hz je napisao/la:Eo neki junior je valjda potpisao za Elche,vidim odma pisu da nama ide naknada za treniranje ,jel se to inace odma dobija ili ide procedura neka,nisam nesto za tim bas upoznat
Ako potpisu s njim profesionalni ugovor dobit cete nesto. Mi smo dobili za Hajradinovica 105 hiljada KM te naknade od Olimpica.miky_hz je napisao/la:Eo neki junior je valjda potpisao za Elche,vidim odma pisu da nama ide naknada za treniranje ,jel se to inace odma dobija ili ide procedura neka,nisam nesto za tim bas upoznat
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nista ti jos nisi dobio, lazu te dobro:)ZZtop10 je napisao/la:Ako potpisu s njim profesionalni ugovor dobit cete nesto. Mi smo dobili za Hajradinovica 105 hiljada KM te naknade od Olimpica.miky_hz je napisao/la:Eo neki junior je valjda potpisao za Elche,vidim odma pisu da nama ide naknada za treniranje ,jel se to inace odma dobija ili ide procedura neka,nisam nesto za tim bas upoznat
Pa necu ja ni dobit.cikac je napisao/la:Nista ti jos nisi dobio, lazu te dobro:)ZZtop10 je napisao/la:Ako potpisu s njim profesionalni ugovor dobit cete nesto. Mi smo dobili za Hajradinovica 105 hiljada KM te naknade od Olimpica.miky_hz je napisao/la:Eo neki junior je valjda potpisao za Elche,vidim odma pisu da nama ide naknada za treniranje ,jel se to inace odma dobija ili ide procedura neka,nisam nesto za tim bas upoznat
I onda kada više ne bude me ovdje
- Sarajlijc@
- Kontakt:
100 milja za Aldena 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Dobili ste dobrog igraca u Ognjenu ali pitanje je u kakvoj je formi,on godinu dana ako ne i vise nije igrao ozbiljan fudbal tako da je pitanje u kakvoj je spremi.Onaj Todorovic iz Slavije je u vreme svoje najbolje snage bio jedan od najboljih krilnih igraca u BiH ali sada kazem,nije dugo igrao fudbal trebace vremena da vidimo kakav je.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Iz Slavije jelde cini mi se, nego kakav je crnac?High je napisao/la:Ognjen Todorović.
Da je dosao u atletski klub Sarajevo rekli bi da su dobili odlicnog sprintera
za sad prvi dojam da je zuca
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nista dok ga ne vidimo 25-og protiv Viteza 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ljudi nije normalno kako je ovaj Todorović brz. Ako bude znao sa loptom upola koliko je brz dobili smo odličnog igrača.
U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, Google Adsense [Bot], Laganini1986, Pitar6785, rimljanin90, rodjeeni1922 i 57 gostiju.