FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

anti_zli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la anti_zli » 18 jan 2013, 17:30

Melunović je kod vas , jel Alen ili ?

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 18 jan 2013, 17:37

anti_zli je napisao/la:Melunović je kod vas , jel Alen ili ?
Trenira sa nama, ceka papire....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 18 jan 2013, 17:40

MrWhite je napisao/la:
anti_zli je napisao/la:Melunović je kod vas , jel Alen ili ?
Trenira sa nama, ceka papire....
Bio nekad veliki talent mislim da bi konacno mogao uspjeti kod vas, ako se ne varam 92 godiste.
Visok malo podsjeca na Dzeku , Irfanov igrac. Jedno vrijeme trenirao u Partizanu.

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 18 jan 2013, 17:49

Sarajlijc@ je napisao/la:Jedno od boljih krila u BiH dok je igrao u Slaviji, ima razoran udarac 8-) 8-) Dobro ce nam doci ;)
Prijatelju ti ako nisi do sad skontao da je FK Sarajevo poligon u kojem jedan menadžer ili njemu bliski dovode igrače koji imaju problema da pronađu ozbiljan angažman kako bi im malo podigli fizičku spremu i formu, a onda ih prodali, i od toga klubu dali mrvice, onda ne znam šta treba da se dogodi......

ostati bez tri najbolja igrača na polusezoni u kojoj se boriš za titulu, mislim da bi to u svakom klubu na ovom svijetu bilo proglašeno kao katastrofa, a navijači bi protestvovali, no ja koliko ovdje mogu da pročitam ljudi su većinom zadovoljni, hvale upravu, hvale nove igrače, zahvaljuju starima, mogu samo reći, ali bez ikakve ironije, blago svakom klubu i svakoj Upravi koja ima takve navijače

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 18 jan 2013, 17:52

150 000KM sada, za ovu polusezonu, i ako zele da ga zadrze jos 300 000 na kraju polusezone.
Ako nece, Sesar se vraca u Sarajevo na kraju polusezone, ili trazi novi angazman a novac od tog novog transfera ide Sarajevu..jer je Ivan produzio ugovor sa nasim klubom.

To je 100000% istina. A ovo sve drugo su poluistine ili spekulacije.

Todorovic je ok igrac ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jan 2013, 18:12

Nije lose ovo za Ivana ,mada Turci su to haj ga znaj mater rodjenu ce to prevariti kad je lova u pitanju,uglavnom ako su bile kakve pare u pitanju(a jesu) ...P.S. nesto mi govori da ce se on vratiti nakon tih 6 mjeseci :P i ako sad Hame potpise(za kojeg je moje licno misljenje da je kvalitetniji igrac od Ivana) onda je ova situacija pun pogodak

Ovog Todorovica nemogu nesto da se sjetim tako da cu se suzdrzati komentara vezano za njega,mislim da tu treba ipak jos koji KVALITETNIJI igrac ovo pisem velikim slovima jel sve je ovo sto je doslo manje vise toplo hladno moze biti top moze biti labud,dakle mislim na nekoga provjerenog ako mislimo da se ganjamo za to prvo mjesto,to jos nije to,al da se napravio zdrav neki kostur ekipe to stoji,i kazem uz jedno 3 provjerena imena bi to top bilo pa sad vidjecemo sta nam nose iduci dani
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 jan 2013, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 jan 2013, 18:14

blavor je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Jedno od boljih krila u BiH dok je igrao u Slaviji, ima razoran udarac 8-) 8-) Dobro ce nam doci ;)
Prijatelju ti ako nisi do sad skontao da je FK Sarajevo poligon u kojem jedan menadžer ili njemu bliski dovode igrače koji imaju problema da pronađu ozbiljan angažman kako bi im malo podigli fizičku spremu i formu, a onda ih prodali, i od toga klubu dali mrvice, onda ne znam šta treba da se dogodi......

ostati bez tri najbolja igrača na polusezoni u kojoj se boriš za titulu, mislim da bi to u svakom klubu na ovom svijetu bilo proglašeno kao katastrofa, a navijači bi protestvovali, no ja koliko ovdje mogu da pročitam ljudi su većinom zadovoljni, hvale upravu, hvale nove igrače, zahvaljuju starima, mogu samo reći, ali bez ikakve ironije, blago svakom klubu i svakoj Upravi koja ima takve navijače
Nedavno je veliki Alex Ferguson rekao da bi volio biti trener Arsenala, imaju najviše para i svi zadovoljni kad osvoje četvrto mjesto...mi se furamo na Arsenal, malo ovo za pare fulamo, ali biće i to OK :D :D :lol: :lol:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 18 jan 2013, 19:16

[youtube][/youtube]

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 18 jan 2013, 19:56

Huseinbasic ce nositi Saidovu 7
Todorovicu dobro dosao
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jan 2013, 20:02

Eo neki junior je valjda potpisao za Elche,vidim odma pisu da nama ide naknada za treniranje ,jel se to inace odma dobija ili ide procedura neka,nisam nesto za tim bas upoznat
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 jan 2013, 20:04

miky_hz je napisao/la:Eo neki junior je valjda potpisao za Elche,vidim odma pisu da nama ide naknada za treniranje ,jel se to inace odma dobija ili ide procedura neka,nisam nesto za tim bas upoznat
Ma to ti je skoro kao dobijanje građevinske dozvole u centru Sarajeva... :D :D :D

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 jan 2013, 20:18

miky_hz je napisao/la:Eo neki junior je valjda potpisao za Elche,vidim odma pisu da nama ide naknada za treniranje ,jel se to inace odma dobija ili ide procedura neka,nisam nesto za tim bas upoznat
Ako potpisu s njim profesionalni ugovor dobit cete nesto. Mi smo dobili za Hajradinovica 105 hiljada KM te naknade od Olimpica.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 18 jan 2013, 20:27

ZZtop10 je napisao/la:
Ako potpisu s njim profesionalni ugovor dobit cete nesto. Mi smo dobili za Hajradinovica 105 hiljada KM te naknade od Olimpica.
Nista ti jos nisi dobio, lazu te dobro:)

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 jan 2013, 20:30

cikac je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:
Nista ti jos nisi dobio, lazu te dobro:)
Pa necu ja ni dobit.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 jan 2013, 20:30

100 milja za Aldena :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2013, 20:50

Dobili ste dobrog igraca u Ognjenu ali pitanje je u kakvoj je formi,on godinu dana ako ne i vise nije igrao ozbiljan fudbal tako da je pitanje u kakvoj je spremi.Onaj Todorovic iz Slavije je u vreme svoje najbolje snage bio jedan od najboljih krilnih igraca u BiH ali sada kazem,nije dugo igrao fudbal trebace vremena da vidimo kakav je.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Magican
Kontakt:

Post Postao/la Magican » 18 jan 2013, 21:46

High je napisao/la:Ognjen Todorović.
Iz Slavije jelde cini mi se, nego kakav je crnac?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jan 2013, 21:58

Da je dosao u atletski klub Sarajevo rekli bi da su dobili odlicnog sprintera :mrgreen: za sad prvi dojam da je zuca

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 jan 2013, 22:04

Nista dok ga ne vidimo 25-og protiv Viteza :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 18 jan 2013, 22:19

Ljudi nije normalno kako je ovaj Todorović brz. Ako bude znao sa loptom upola koliko je brz dobili smo odličnog igrača.
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, Google Adsense [Bot], Laganini1986, Pitar6785, rimljanin90, rodjeeni1922 i 57 gostiju.