Što njega ne polomi moj Seo, a ne jedinog' igrača koji nešto obećava, aaaaaaaaaaaaa.DakaZdici je napisao/la:Koji kloc je ovaj Morata.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Iso covjek ramenom tijelom kakva namjera. Da je isao nogom podignutom, da je start bio pa bi rekao namjera.
- zlatniljiljan
- Kontakt:
problem je u tom sto je bosanacterabajt je napisao/la:Iso covjek ramenom tijelom kakva namjera. Da je isao nogom podignutom, da je start bio pa bi rekao namjera.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Prvoklasni papci.terabajt je napisao/la:Prosli put mu vilicu polomise niko nista da kaze a sad ko nesto pametuju.Centre forward je napisao/la:S' kojim pravom se ovdje vrijeđa reprezentativac naše zemlje, naš Rušilac. Jedno je osuditi nešto što je on uradio a drugo nazivati ga pogrdnim imenima. Nikakvo vrijeđanje nije OK. Imal' milicije ovdje da smiJere ove momke ovdje?
Seo, CR je sljedeci, hajmo momcino nemoj iznevjeriti
- RickBlaine
- Kontakt:
Jaoo kako ga Bale sad polomi 
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Centre forward
- Kontakt:
ZATO @Rick prijatelju što je Seo Rušilac Bosanac i Hercegovac, a ovo je zemlja Bosna i Hercegovina koliko ja znam. Ne vodim se nikakvim nacionalističkim ciljevima, daleko bilo, al' napadati čovjeka za nešto što nije namjerno uradio i vrijeđati ga je van svake pameti. Ljudi koji nikad ne pišu na temi su došli maxuz(s' namjerom, ko ne zna), da ga izvrijeđaju a ne kritikuju a to itekako ima razlike i ako neko od moderatora ovo čita red bi bio da reaguje. SVAKI insan koji uputi ružnu i uvredljivu riječ nekome od naših reprezentativaca ide u RMU Banoviće. On je jedan od momaka koji su mi omogućili da gledam onu nesrtetnu zastavu na SP, i bitniji mi je od svakog igrača večeras u Madridu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
ne daj se imenjace. moze li ovaj prokleti real zabiti gol?zlatniljiljan je napisao/la:problem je u tom sto je bosanacterabajt je napisao/la:Iso covjek ramenom tijelom kakva namjera. Da je isao nogom podignutom, da je start bio pa bi rekao namjera.
steta za ronalda xD al haj nek je mulac morata napokon,lakse cemo ga prodati
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Umjesto da trci i raduje se on dize ruke i krivo mu sto nije dao i treci cccc.
steta sto Ronaldo nije uvalio i 3. nego ovaj panj
A sta očekivat od Richija sabana,psuje Boga i svetog Kolasinca. Papcina na kvadrat.
Poslano sa mog GT-I9305 koristeći Tapatalk 4
Poslano sa mog GT-I9305 koristeći Tapatalk 4
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- RickBlaine
- Kontakt:
E super. Konkretno ako nista. Prvo, dobro znas da ovi moji postovi nisu nacionalisticki motivirani i da sve nacije na svijetu jednako mrzim. I prema tome, mislim da na pogresnim premisama donosis zakljucke.Centre forward je napisao/la:ZATO @Rick prijatelju što je Seo Rušilac Bosanac i Hercegovac, a ovo je zemlja Bosna i Hercegovina koliko ja znam. Ne vodim se nikakvim nacionalističkim ciljevima, daleko bilo, al' napadati čovjeka za nešto što nije namjerno uradio i vrijeđati ga je van svake pameti. Ljudi koji nikad ne pišu na temi su došli maxuz(s' namjerom, ko ne zna), da ga izvrijeđaju a ne kritikuju a to itekako ima razlike i ako neko od moderatora ovo čita red bi bio da reaguje. SVAKI insan koji uputi ružnu i uvredljivu riječ nekome od naših reprezentativaca ide u RMU Banoviće. On je jedan od momaka koji su mi omogućili da gledam onu nesrtetnu zastavu na SP, i bitniji mi je od svakog igrača večeras u Madridu.
Po meni ne postoji veci patriotizam nego se kriticki osvrnuti na lose stvari kod sopstvene nacije i pripadnika iste. Psovati jednog covjeka radi pocinjenog "zlocina", a prema drugom imat drugaciji tretman radi istog djela je po meni najveci stupanj izvitoperenosti uma i poremecenosti razuma i u takvim situacijama jasno ne govori razum nego srce. Sto je u ovom slucaju pogresno. Ja ovdje vrijedjam jednu nogometnu velicinu kao sto je Messi pet godina, niko "A" nije rekao, al' kad vrijedjas nekog tamo Kolasinca koji ni za 180 zivota nece napraviti ono sto je Messi napravio, onda je to pogresno i nepotrebno. Pepea naravno radi istih stvari razapinju, Ramosa, Terryja bilo koga (shvatas sta zelim reci). Ali kada treba napraviti kriticki osvrt na svoje onda si kvisling i izdajica i sta sve ne.
Zapravo, meni nije bio cilj izvrijedjati tog Kolasinca nego upravo pokazati svu raskos licemjernosti kod pripadnika ovih ovdje naroda sto zive. Podijele se u dva-tri tabora jel' rade iste stvari i ocekuju drugaciji tretman.
A to "nije namjerno"... Vec sam objasnio. Nijedan igrac na svijetu ne ide da te povrijedi namjerno ali to uradi i zasluzuje kritike radi svoje neopreznosti.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
ronaldo i bale ove sezone ubijaju a sta li ce biti tek iduce kada se to dovede do perfekcije 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Seo Rusilac ne namjerno faul. Real sigurica 
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Nije dobro stao je na 13 a znamo da je poslje pogodio precku i stativu,dobra uvertira pred klasiko Bale !4g 15a 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ako se niko ne pobuni u svlacioniciLenBias je napisao/la:ronaldo i bale ove sezone ubijaju a sta li ce biti tek iduce kada se to dovede do perfekcije
Fina tekma,moglo je jos koji komad ,steta sto ce nije hat trik zabio.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
ko se pobuni bez njega se mozesuhi je napisao/la:Ako se niko ne pobuni u svlacioniciLenBias je napisao/la:ronaldo i bale ove sezone ubijaju a sta li ce biti tek iduce kada se to dovede do perfekcije![]()
Fina tekma,moglo je jos koji komad ,steta sto ce nije hat trik zabio.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.