Igrač br. 6

lumani
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la lumani » 22 nov 2018, 00:30

@sidrah

Onih koji vode tuđe živote, zbog njih ima 3 tetovaze, da svakoga zadovolji..

@D

Tako je nemamo boljeg.. Tetovazu na stranu, pogriješio je, prekrio kraj priče.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 22 nov 2018, 01:04

Nikakav problem nije biti Srbin i igrati za Bosnu i Hercegovinu i šetati Banjalukom. To ću vam reći! Nikakav problem nije, niti će ga ko napadati zbog toga. Eto, direktno sa terena... Nemojte mješati kruške i jabuke...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 22 nov 2018, 09:11

Amarinho je napisao/la:
Kelner69 je napisao/la: A sta ce mo za nas koji smo poslje 1995 otisli? Sad ne znam gdje da se nadjem doktore.... molim te i znas kategoriju opisi... hvala.
Isto ... Samo drugo pakovanje ili da ti pojasnim takvi nisu imali priliku da bjeze dok je rat trajao pa su pobjegli poslije. Ili su bili premladi da bjeze sa ostalim peračima. I neka. Ja ne osudjujem bjezanje.Da se razumijemo. Ali ne mozes bit Bosanac a bjezat iz nje glavom bez obzira. Pa makar to bio moj rodjeni brat.
Realno bolje prat guzove nego konobar na Ilidzi. (Da je Ilidza to je jos ok, vjerovatno je nesto za sta Ilidza izgleda kao New York)[/quote]
Bolje. I profitabilnije. Al to nije tema. Tema je da ces ti vjecno bit medju smrdljivim svsbskim guzovima i lagat sam sebe kako si Bosanac a nisi. I neces nikad ni biti pogotovo ne veci od mene niti od bilo koga drugog koji je ostao ovdje. Ne mozes ostavit djevojku i otici drugoj pa pricati kako volis ovu prvu ali ne zelis da budes s njom. Mislim mozes al si gnjida. Pozz

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 22 nov 2018, 09:26

bez uvrede ali covjek je upravu
Zarathustra

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 22 nov 2018, 09:35

Moggi je napisao/la:bez uvrede ali covjek je upravu
Normalno da je upravu.

Sto mnogi od vas lokalnih ne shvataju. Samo gamad, ciganija je otisla - jer su samo oni i mogli. Prema zapadu gradska raja recimo nije bila ugrozena zivotom, njihov stav je bio da vecina Federacije nije ugrozena zivotom. Dok ovi sto su potjerani iz raznoraznih vukoje.bina jesu - dakle ovi prvi nisu dobili papire uopste, a za ovim drugim su bacali pasose i vize. Zasto na zapadu, u americi itd neces naci (mozda 1%) raje koja je recimo iz Sarajeva, Zenice itd? Pa neces jer ti sve i da su otisli nisu mogli ostat...

I ja shvatam da je sad krivo nekoj duhovitoj raji dole da taj seljak dodje u njegov grad, gdje je kupio stan sa parama iz inostranstva, i tamo glumi nekog. Ili da taj seljak ide na tekme sa ljiljanima "bocnooooooo ko ne skace mrzi bocnuuuu"... :D

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 22 nov 2018, 10:14

Joj, kad Ogi il BHF naprave neki ispad, ovdje uvijek gori. Tacno da covjek si napravi kokice i uziva.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Icha
Kontakt:

Post Postao/la Icha » 22 nov 2018, 10:20

Ovo je kao poslije poplave.

Kad se povuce, ostanu samo hrpe smeca.

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 22 nov 2018, 10:32

Lahko je bit tamo i pricat kako volis ajde voli je odavde krv mu j.bem. Zamisli da svi razmisljaju kao oni. Evo svi imaju priliku da idu. Mene mogu samo u tabutu preko granice prebacit.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 22 nov 2018, 10:33

@Moggi

Sta ti kazes na to? I kako si protumacijo jucerasnij video porodice Silajdzic-Dzeko?

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 22 nov 2018, 10:38

Kako znaš
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 22 nov 2018, 11:05

Rokoko87 je napisao/la:
Kako znaš
empirijski dokazi
Zarathustra

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 nov 2018, 11:21

Joj teme sunce ti poljubim...
=\_1921_/=

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 22 nov 2018, 11:49

@kelner69, pozdrav iz zenice od jednog koji isto nece vani, a mogao bi bez problema.
izvini, ali po pisanju mislim da bi ipak trebao naci kakvu zenu i olaksati si malo. dosta negative brate u ovom tvom pisanju.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 22 nov 2018, 11:53

Tema 1 u trendingu evo vec treci dan.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 22 nov 2018, 12:18

Je'l ovo tema Ognjen Vranjes ili 'odlazak u inostranstvo'? :zviz:

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 22 nov 2018, 12:31

Slazem se s tobom, Ogi se ovako ponasa kroz citavu karijeru to su cinjenice. Moj post se odnosio na naredni komentar.
Bespotrebno se patetise, pretpostavlja, generalizira... i svaku takvu raspravu treba obesmisliti dok nije otisla dalje. Potrebno je samo jednom pogledati cinjenice i stvar je jasna.

Da li je nedopustivo da se javna licnost ( igrac ) ovako kompromituje navijacima koji podrzavaju tu istu reprezentaciju ?

Naravno to je pitanje iskljucivo za savez i Prosineckog, a ne za te iste "uvrijeđene" navijace ili obican forumski puk ;)
U Englezskoj kazu kad igrac napravi neko sra nje " Better bad press than no press" jer se vidi kao da si jos relativan i bitan a ko zna jer mozda i na to ide jer pogledaj sada svi mi pricamo o njemu. Tesko mi razumijeti tip kao on ili naprimjer Pique, puno bolji igrac naravno ali stalno po Spaniji pljuje a igro toliko puta za tu zemlju i osvojio SP.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 22 nov 2018, 12:38

Igrac za klupe. Na stoperima imas Sunjica, Zukanovica i Bicakcica koji su bolji, a na desnom beku imas Todorovica koji bolje obavlja tu poziciju.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 22 nov 2018, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 22 nov 2018, 13:03

lumani je napisao/la:
Kelner69 je napisao/la:I sve brate mozes imati al nikad neces biti Bosnjo pa makar ti starci cijeli Ljubinic kupili . Nije neka priznata titula u svijetu da budes bosnjo vala al cemo te dozivljavat kao Vranjes sto te dozivljava. Nebitni simpstizeri nase reprezentacije. Pa bolan niko od 500 igraca i potencijalni igraca Reprezentacije nije napisao da je Vranjes pogrijesio il nesto slicno. Znaci toliko ste nam bitni. Ko bijela bojica.

Evo oglasio se i Ventola i naravno stao na stranu Vranje sa.. Čekamo na reakcije prvog reda, Hello, Hello we are the Bosnian Boy's :mrgreen:
Ne bih rekao da je stao na stranu Vranjesa.Covjek je dao realnu sliku o situaciji.Umjereno,smireno napisano bez ikakve subjektivnosti.Cijem da se umiri situacija,bez vrijedanja,kompromisno.Koliko vidim pojedini clanovi BHF-a su saglasni s njegovim misljenjem.
BHF nije dao saopstenje do sad,nisu ga ni vrijeđali zadnjih utakmica.Kao sto Ventola kaze,plod pobjede instikta nad razumom u glavi su Vranjesove posljedne reakcije.
Nisam clan BHF-a da se razumijemo.
Ventolik tekst treba staviti u ovu temu i zakljucati je određeno vrijeme.Bolje i pametnije nece napisati nijedan forumas niti novinar.
Lijep pozdrav!

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 22 nov 2018, 13:50

Kelner69 je napisao/la:Niko ne spori to uopste to sto ti pises. Nisu birali. Vecina nije. Ali mi objasni kako onda moze bit veci Bosanac od nas ovdje? Kako moze ikako Bosanac bit? Ok tamo si. Zivis,radis,peres guzice pa budi onda Svabo mater mi nas pusti da crknemo ovdje ako nas vec gledas ko neku bijedu i to je to. Ali ne. Od tamo cu ja mijenjat vladu skidat sda bojkotovat nogometni savez i vranjesa i slicne sklanjat iz reprezentacije. Cime su to oni nas zaduzili. Paljenjem baklji,bojkotima? Ne vole oni bosnu ko ja i ti oni vole da se qrce na taj nacin
Odgovor je vrlo jednostavan. Svabe nas NIKAD nece prihvatit kao "njihove" i mene gledat kao Svabu. (ne zivim uopste u Njemackoj ali svaka je zemlja ista sto se toga tice)

A neki identitet valjda moram imat jel?

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 22 nov 2018, 13:51

Cazin, Vitez, Brcko i Stolac
nabit ce Vranjesa na..kujac

E da je ciro sad selektor napravio bi shou u medijama i natjerao glupana da se izvine navijacima ili da se oprosti. I ovaj ventola ne daje pravo vranjesu nego kaze mu da je glup kao tele koje se vodi instinktom ne razumom.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.