Pozdrav!
Ovo za Ribery-a prosto ne vjerujem. Aa citajuci i ovu izjavu njegovog menadzera, me dodatno uvjerava da od toga nema nista. Novinari sto mogu izmisliti i smaslati to ne moze niko.
Da ce propustiti pocetak sezone i to sumnjam, mada sto se mene tice, neka propusti komplet prvi dio sezone i neka bude spreman od februara!!! Prerano je da on zavrsi karijeru, mada meni tu sve smrdi na Pep-a.
Slican potez je imao i sa povredom Thiaga kada ga je slao u Barcelonu na lijecenje, drugim rijecima nije dopustio doktorima da rade svoj posao. Ukoliko ovo ne urodi ploda, Ribery-u svakako preostaje opcija operativnog zahvata, koja bi trebala rijesiti komplet situaciju. Na istu se nije islo jer se zna koliko traje oporavak te bi on bio u martu jos otpisan za cijelu sezonu.
Sto se tice Schweinsteigera, svi ga volimo i svi bi voljeli da ostane u klubu. Medjutim, ajmo biti realni, koliko nama Schweini realno znaci za ekipu? Nije okosnica tipa Neuera, Thiaga, Robbery-a, Levata...
Po meni, ne sjecam se kad je za Bayern zadnji put odigrao utakmicu vaznu pomena, za elf je to bilo finale SP i kapa dole. Takav Schweini se ne prodaje ni za 50 milki €, a kamoli za jednog limitiranog juznoamerikanca, zvanog di Maria.
Vjerujem da di Maria jeste veliki igrac, ali je veliki igrac malih utakmica i kao takav nam nije potreban.
Potrebna nam je njemacka krv, borbenost, sve sto krasi naseg Mullera, Bastiana, Holgera, Manuela.
Polalo ali sigurno ce se i nasi okrenuti pojacanjima, samo sto to nece biti kao u pojedinim klubovima da se naprica sve i svasta, pa odjednom nema nista od toga.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens