FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
" Nezadovoljstvo je kao zvijer, nemoćna kad se rodi, strašna kad ojača".(Mehmed-Meša Selimović)
Ja volim FK Tuzla City
Kako bismo i mi voljeli imati Robijase, odnosno njihovu ljubav prema klubu i navijacku organizaciju. Huuh, kakav tandem.SaltCityAttack je napisao/la:Kako bi ovi Robijasi voljeli imat ovo sto mi imamo ahhhaa..samo mi necemo da cijenimo trazimo inat , imamo licne interese
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ma mi smo ultra ****.mentalitet nula.umjesto da podrzimo Klub da isplivamo izadjemo u evropu..Stadt oni rade..prvo mi.pa Klub..ako nemoze nek nema kluba.
Iznositi gluposti u javnost zarad sopstvenog interesa neke BI öd njih Logo skupo kostat.Jos SE igraju glavom.jutros cujem oni CE ovo ono..neznaju skim imaju posla.pa nisu to djeca u parku da mu otmes sendvic.pojest CE te covjek nestaces u mraku budallo.dies mu u porodicu dirat..molim vas eto..nemojte vise ovdje o njma..kada SE sve ovo zavrsi napisacu poduzi post objasniti neke stvari..strpite SE Jos malo..svi smo mi prolazni.Slobodan je vjecna
Iznositi gluposti u javnost zarad sopstvenog interesa neke BI öd njih Logo skupo kostat.Jos SE igraju glavom.jutros cujem oni CE ovo ono..neznaju skim imaju posla.pa nisu to djeca u parku da mu otmes sendvic.pojest CE te covjek nestaces u mraku budallo.dies mu u porodicu dirat..molim vas eto..nemojte vise ovdje o njma..kada SE sve ovo zavrsi napisacu poduzi post objasniti neke stvari..strpite SE Jos malo..svi smo mi prolazni.Slobodan je vjecna
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas po bod. ..vidjet cemo kakva ce sastav Musemić izvest. ...mislim da nam samo Zeba nedostaje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
zašto bismo išli po bod?
to je luzerski mentalitet, idemo po tri boda, a ukoliko osvojimo bod, dobro je, ako pobjedimo, super
ako je vjerovat' navijačima Veleža, falit' će im 5 igrača, nama Zeba, to ti dođe isto 5 igrača (pola ekipe
)
šalu na stranu, u ovakvom odnosu snaga, najmanje što očekujem je da se momci vrate neporaženi
to je luzerski mentalitet, idemo po tri boda, a ukoliko osvojimo bod, dobro je, ako pobjedimo, super
šalu na stranu, u ovakvom odnosu snaga, najmanje što očekujem je da se momci vrate neporaženi
Smijesno je sta pojedinci rade, i kriju se iza imena grupe, ko oni neki veliki navijaci, a sve to radi inetresa kojeg vise nema i para kojih su dobivali do uprava koje su unistile klub. Nema vise prodaje baklji na tribini, uzimanja para za gostavanje, koje zavrse u par dzepoava a svi ostali placaju put. Nema vise jaranskih dogovra sa upravom, pa lijepo pojedinicma na tribini,a ovi vamo zavaljuju klub. Azmir smeta sto radi u interesu kluba, i sto nece da pravi dilove sa nekim smijesnim likovima, mnogi su lijepih para preko leda Slobode uzeli a glume velike Fukare, eh toga vise nema.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma to je Tuzla, kasaba, nismo mi kao ljudi spremni za velike stvari i velike ljude jednostavno u glavi..mi da dodjemo u finale LP pojedini bi prodali utakmicu kad bi se oni pitali- to je tako jednostavno..iskrivljene vrijednosti.
u drugim gradovima frajer si ako pomazes i boris se za Zelju, Celik, Velez- kod nas svi frajer ako sutra po carsiji pricas kako se zbog tebe ugasio klub
velika je sujeta ako Azmir uspije sa Slobodom, a sujeta je najgora
u drugim gradovima frajer si ako pomazes i boris se za Zelju, Celik, Velez- kod nas svi frajer ako sutra po carsiji pricas kako se zbog tebe ugasio klub
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma to je Tuzla, kasaba, nismo mi kao ljudi spremni za velike stvari i velike ljude jednostavno u glavi..mi da dodjemo u finale LP pojedini bi prodali utakmicu kad bi se oni pitali- to je tako jednostavno..iskrivljene vrijednosti.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Brao..bas takoultrasstyle_tz je napisao/la:ma to je Tuzla, kasaba, nismo mi kao ljudi spremni za velike stvari i velike ljude jednostavno u glavi..mi da dodjemo u finale LP pojedini bi prodali utakmicu kad bi se oni pitali- to je tako jednostavno..iskrivljene vrijednosti.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Tuzla je grad, lijep grad, Sloboda je poznat klub.....Ne poredite grad i Slobodu sa smradovima koji su bili u klubu i oko kluba i kojih na zalost jos ima.....Za sve je potrebno vrijeme, idemo korak po korak.
Šta sve čujem u prolazu i kakvih smradova se dotiče Azmira, ako ništa drago mi je jer je njih naguzio.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nema se tu sta objasnjavati....Azmir samo placa uposlenike kluba, trenere, igrace i logistiku.....Nema vise para nikome, ma ni yebene marke....Naravno da tim likovima nije drag.Nema vise grebanja od Slobode raznim Muharemagicima, nekim starim gardama, "profi navijacima"......to je davno svrseno vrijeme.solinas je napisao/la:Ma mi smo ultra ****.mentalitet nula.umjesto da podrzimo Klub da isplivamo izadjemo u evropu..Stadt oni rade..prvo mi.pa Klub..ako nemoze nek nema kluba.
Umjesto da se brinu o tribini,koja se gotov raspala,oni se brinu o Azmiru Husicu,covjeku koji je dosao da pomogne klubu,gdje nema vise grebanja od Slobode,dzaba kartona piva,baklji,petardi,buseva kao sto je bilo kod proslih uprava,pa su sutili i bilo im je dobro..njima ne odgovara Azmir zbog ovog sto ne da im marke,a navikle su ih druge uprave..
AZMIR HUSIC
AZMIR HUSIC
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Zato što su brate zajebane ove godine kod kuće, po domaćim utakmicama mislim da su prvi il drugi na tabeliChinaglia je napisao/la:zašto bismo išli po bod?
to je luzerski mentalitet, idemo po tri boda, a ukoliko osvojimo bod, dobro je, ako pobjedimo, superako je vjerovat' navijačima Veleža, falit' će im 5 igrača, nama Zeba, to ti dođe isto 5 igrača (pola ekipe
)
al eto nema veze ako će im faliti 5 igrača plus opet im je novi trener došao. Šteta što nema Zebe, bio bih siguran u pobjedu, ovako valja strepit.
Sad protiv Borca je bilo puno vise djevojaka, zena nego inace i to izgleda puno ljepse na tribini.....od sledece sezone obavezno osobama zenskog pola BESPLATAN ULAZ (kao dio marketinga).
citma onu peticiju pa dali je ono normalno pa nama ne znam sta da se uradi mi smo nezadovoljni ono je sramota i to od nekih navijaca koji ko fola zive za slobodu puu kakav smo mi narod nezadovoljan niko od njih ne voli slobodu vec samo sami sebe i svooj interes ne javljam se cesto al vala sad sam morao
"Dostojanstvo nedamo titule ne trebamo"
,kome se ne ide na tekmu jer mu je Azmir nabio komplex ne mora ni dolaziti, kao da je neki faktor,a ono kobajagi hoce bojkote da pravi.
Ni mi nismo nista bolji od ovih sto se protive Azmiru...svi mirno gledamo na Tusnju kako ga prozivaju i sta mu govore... 
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Kakva peticija,moze li se to vidjeti,posto nemam fb nalog ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hoces se tuci sa njima,za ovakve stvari kuliranje i jeste najbolji lijek...kad skontaju da od laprdanja i pljuvanja nema koristi i da ih niko ne shvata ozbiljno odustace.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.