U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Devil » 04 feb 2013, 20:40

Cartman je napisao/la:Kako znas da Karacic nije razgovarao s njim? Da nije, onda bi ovaj mogao rec da odbija poziv i gotovo, a ne izmisljat neke izgovore (tvoja tvrdnja, moguce i da covjek istinu govori, ni Maletica nije pustio njegov Njemacki klub).
A zar ti mislis da se Karacic ne bi hvalio za medije vec kako je privoleo momka koji je igrao za Bayern na Allianz Areni u prijateljskoj utakmici,te koji je postigao jedan od najlepsih golova prosle godine u Bundeski i pobedio u takmicenju za gol meseca sa preko 20000 glasova ? :? Ja mislim da bi se na sva zvona o tome zvonilo kao i u dosta proslih slucajeva. ;)

Meni je veca misterija zasto npr.za golmana neko od selektora nije zvao Husica,kada se zna da BiH kuburi sa golmanima u mladjim selekcijama.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 feb 2013, 20:43

Devil je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Kako znas da Karacic nije razgovarao s njim? Da nije, onda bi ovaj mogao rec da odbija poziv i gotovo, a ne izmisljat neke izgovore (tvoja tvrdnja, moguce i da covjek istinu govori, ni Maletica nije pustio njegov Njemacki klub).
A zar ti mislis da se Karacic ne bi hvalio za medije vec kako je privoleo momka koji je igrao za Bayern na Allianz Areni u prijateljskoj utakmici,te koji je postigao jedan od najlepsih golova prosle godine u Bundeski i pobedio u takmicenju za gol meseca sa preko 20000 glasova ? :? Ja mislim da bi se na sva zvona o tome zvonilo kao i u dosta proslih slucajeva. ;)

Meni je veca misterija zasto npr.za golmana neko od selektora nije zvao Husica,kada se zna da BiH kuburi sa golmanima u mladjim selekcijama.
Zasto bi se hvalio za medije? Na spisku je i momak iz Sampiona Evrope (bljak), pa se jedva spominje. Spisak juniorske repke je interesantan nama bolesnicima, a siru publiku i ne zanima previse.

Ne kazem da nisi u pravu da ce igrat za Srbiju, jer si mnogo puta pogodio, ali ne mozes biti tako bombastican i rec da Karacic s njim nije razgovarao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 04 feb 2013, 20:47

Cartman je napisao/la: ali ne mozes biti tako bombastican i rec da Karacic s njim nije razgovarao.
Ko razgovaro ? Ti pretpostavljaš nešto što se ne može zamislit kada su u pitanju naši selektori, tako da Devil je u pravu 100%, nažalost.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 feb 2013, 20:51

Tako ste govorili za Djurica kad se prvi put nije odazvao radi bolesti. Pa i za Stevanovica i Bilbiju kad su uzeli pasos Srbije da bi pomogli Vojvodini. Samo polako, sve ce se znat kad-tad.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 04 feb 2013, 20:55

Cartman je napisao/la:Tako ste govorili za Djurica kad se prvi put nije odazvao radi bolesti. Pa i za Stevanovica i Bilbiju kad su uzeli pasos Srbije da bi pomogli Vojvodini. Samo polako, sve ce se znat kad-tad.
Što se kaže, iz tvojih usta u Božije uši :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 feb 2013, 20:55

Cartman je napisao/la:Tako ste govorili za Djurica kad se prvi put nije odazvao radi bolesti. Pa i za Stevanovica i Bilbiju kad su uzeli pasos Srbije da bi pomogli Vojvodini. Samo polako, sve ce se znat kad-tad.
Jbg ja sam ti rekao odma' da niko od njih nece zaigrati za Srbiju. ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 feb 2013, 21:25

Devil je napisao/la: A da nije mozda malo vise preterao Karacic tako sto ga je pozvao pre nego je i razgovarao sa njim ? :?
Vidis kako je sa Fedorom uradjeno,sa momkom se razgovaralo,iako je postojala volja celnika FSS-a da ga privole da igra za Srbiju,sa Danilovicem isto ali i on ce igrati za BIH na kraju.
Ja o Karačićevu radu, niti o tom momku niti riječi nisam rekao, mene to ne zanima, samo sam iskazao svoje mišljenje o tvom postu kojemu nije mjesto na ovom djelu foruma.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 feb 2013, 21:26

zizu1991 je napisao/la:
Devil je napisao/la: A da nije mozda malo vise preterao Karacic tako sto ga je pozvao pre nego je i razgovarao sa njim ? :?
Vidis kako je sa Fedorom uradjeno,sa momkom se razgovaralo,iako je postojala volja celnika FSS-a da ga privole da igra za Srbiju,sa Danilovicem isto ali i on ce igrati za BIH na kraju.
Ja o Karačićevu radu, niti o tom momku niti riječi nisam rekao, mene to ne zanima, samo sam iskazao svoje mišljenje o tvom postu kojemu nije mjesto na ovom djelu foruma.
Super,prijavi ga administraciji i nek ona proceni da li je ili mesto njemu na forumu. ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 feb 2013, 21:29

Nemam ja šta prijavljivati, ja sam iskazao svoje mišljenje povodom toga, i meni je dosta, kome je malo nek' radi to što si ti predložio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 feb 2013, 00:55

Voli bi zbog komsija da Jelisic prihvati nas poziv nek ista.Tako su govorili i da ce Modic odbiti BiH,a na kraju je momak ipak debitovao za nasu U-19.
Kad smo vec kod njega,znali tko zasto ga nije pozvao sada Karacic?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 feb 2013, 00:57

Dario Vujicevic?Ima li sanse da zaigra za nas?Evo gledam sazetke holandse lige,igra za Heracles,gol i asistencija u subotu :P
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 feb 2013, 00:59

Sabinho je napisao/la:Dario Vujicevic?Ima li sanse da zaigra za nas?Evo gledam sazetke holandse lige,igra za Heracles,gol i asistencija u subotu :P
Ima jer nije igrao jos uvijek za "A" reprezentaciju Hrvatske.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 feb 2013, 00:59

Sabinho je napisao/la:Dario Vujicevic?Ima li sanse da zaigra za nas?Evo gledam sazetke holandse lige,igra za Heracles,gol i asistencija u subotu :P
taj se odazvao Hrvatima, zajedno sa još nekim levatom .. ko mu je*be mater
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 feb 2013, 01:03

Devil je napisao/la:
Ma mi smo se obezbjedili za narednih 15 godina+ jednog vrhunskog golmana dali Slovencima, sad prepuštamo i vama i Hrvatima da izaberete po jednog, vi ste uvijek bili tanki na golmanskim pozicijama :mrgreen: :mrgreen:

Nego ko je taj Husić, gdje igra, ko je taj mali iz Baya, daj napiši šta o njima za koga je to dao neki gol :?: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 05 feb 2013, 01:05

JTS je napisao/la:
Petar Sliskic mescini iz Mainza. Yebat ih,.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 feb 2013, 01:13

legenda reala je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Ma mi smo se obezbjedili za narednih 15 godina+ jednog vrhunskog golmana dali Slovencima, sad prepuštamo i vama i Hrvatima da izaberete po jednog, vi ste uvijek bili tanki na golmanskim pozicijama :mrgreen: :mrgreen:

Nego ko je taj Husić, gdje igra, ko je taj mali iz Baya, daj napiši šta o njima za koga je to dao neki gol :?: :?:
Ja se nadam da mi uzimamo Alomerovica. :mrgreen:

Reif Husic,mali brani u Bayernu,1996.godiste,mada braco prima skoro tri gola po mecu ali veruju mu.Kazu da je veliki potencijal.

Niko Jelisic,1994.godiste , debitovao za Bayern kada su igrali klinci pojacani Bastianom i Javi Martinezom neku prijateljsku na Alianz Areni,dao gol Hoffenheimu makazima,najlepsi gol augusta u Nemackoj.Imao tesku povredu ali izaci ce jaci iz nje.Ima valjda neki stipendijski ugovor sa Bayernom koji se zavrsava ove godine i videcemo da li ce ostajati ili moze ici.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 feb 2013, 01:20

sajo10 je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Petar Sliskic mescini iz Mainza. Yebat ih,.
Petar Slišković i Dario Vujićević u to vrijeme talenti Mainza i Alkmara(mislim), ulazili s klupe, Slišković nije dvojio oko repke uvijek je bilo Hrvatska, dok ovaj Dario dođe u SA kod Teftedarije na Hayat i priča kako voli BIH, Sarajevo, ćevape igraće za BIH itd. istom samo najednom on igra za komšije i priča drugu priču

Devil je napisao/la: Ja se nadam da mi uzimamo Alomerovica. :mrgreen:

Reif Husic,mali brani u Bayernu,1996.godiste,mada braco prima skoro tri gola po mecu ali veruju mu.Kazu da je veliki potencijal.

Niko Jelisic,1994.godiste , debitovao za Bayern kada su igrali klinci pojacani Bastianom i Javi Martinezom neku prijateljsku na Alianz Areni,dao gol Hoffenheimu makazima,najlepsi gol augusta u Nemackoj.Imao tesku povredu ali izaci ce jaci iz nje.Ima valjda neki stipendijski ugovor sa Bayernom koji se zavrsava ove godine i videcemo da li ce ostajati ili moze ici.
Ma neće on za vas, a i šta će vam imate Brkića, gdje Kahriman ???

Aman pa koliko te djece imamo po najvećim Evropskim klubovima :o

To protiv Achena nedavno ??

I šta pregovarate li sa Nikom?? ime mi vuče da je Hrvat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 feb 2013, 01:24

Ma imamo mi pun **** mladih golmana,ali treba cekati dok se oni razviju.Oko U21 nista narocito nemamo,od starijih sve neka srednja zalost.Sa Alomerovicem se par puta ulazilo u neke razgovore,on i bi i ne bi.Najradije bi za Nemacku da igra.A tamo ce malo sutra da dobije sansu,tako da ce on na kraju ponovo da bira izmedju BiH i Srbije. ;)

Ovo je bilo protiv selekcija Qatara cini mi se,nesta nabrzaka organizovano.A Niko je Nikola. ;)

ZeljoHercegovina
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoHercegovina » 05 feb 2013, 01:29

Devil je napisao/la:Ma imamo mi pun **** mladih golmana,ali treba cekati dok se oni razviju.Oko U21 nista narocito nemamo,od starijih sve neka srednja zalost.Sa Alomerovicem se par puta ulazilo u neke razgovore,on i bi i ne bi.Najradije bi za Nemacku da igra.A tamo ce malo sutra da dobije sansu,tako da ce on na kraju ponovo da bira izmedju BiH i Srbije. ;)

Ovo je bilo protiv selekcija Qatara cini mi se,nesta nabrzaka organizovano.A Niko je Nikola. ;)
Pa imali ovaj Alomerovic uopste pravo da igra za BiH? Mislim tacnije imali pravo na BHdrzavljanstvo? Cini mi se ko da sam negdje davno citao da nema :?
FK Zeljeznicar ---- BiH Reprezentacija

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 feb 2013, 01:33

ZeljoHercegovina je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ma imamo mi pun **** mladih golmana,ali treba cekati dok se oni razviju.Oko U21 nista narocito nemamo,od starijih sve neka srednja zalost.Sa Alomerovicem se par puta ulazilo u neke razgovore,on i bi i ne bi.Najradije bi za Nemacku da igra.A tamo ce malo sutra da dobije sansu,tako da ce on na kraju ponovo da bira izmedju BiH i Srbije. ;)

Pa imali ovaj Alomerovic uopste pravo da igra za BiH? Mislim tacnije imali pravo na BHdrzavljanstvo? Cini mi se ko da sam negdje davno citao da nema :?
Ma iz Priboja je momak,mora imati nekoga u BiH pa da mu jbs kevu. :) ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HariTz, MiranGlasnic, Mostarska i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []