FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
samo se bojim da se ne desi stvar kao Milanu sa Pirlom, olako su ga se odrekli, a on je prešo u jak rivalski klub i tamo nastavio da yebe mamu talijanskim živim zidovima i odbranama, tek nakon što odigra par utakmica u Junajtedu(naravno ako pređe), moći ćemo znat jel naša uprava pogriješila.
Ja se iskreno nadam da neće, jer Basti je naša amajlija, naš simbol, naš vicekapiten, srce bavarsko...itd
Ja se iskreno nadam da neće, jer Basti je naša amajlija, naš simbol, naš vicekapiten, srce bavarsko...itd
Doveli matorog Xabi Alonsa da bi se zadovoljili fetiši katalonskog uhljupa a prodali igrača koji vremenski može dati mnogo više i koji je drugi kapiten u klubu
Živim za dan kada će ovaj španjolsko-katalonski go*nar otjerati iz kluba i ovi idioti u upravi tipa KHR i Dressen dobiti par šamara od Ulija !
Bayern gubi identitet... To je činjenica.

Živim za dan kada će ovaj španjolsko-katalonski go*nar otjerati iz kluba i ovi idioti u upravi tipa KHR i Dressen dobiti par šamara od Ulija !
- anelbavarac
- Kontakt:
Dosta su i dobili naši za njega. Igre koje je pružao u zadnje vrijeme,nisu na nivou Bayerna, više je bio okupiran drugim stvarima nego svojom igrom. Sretno mu bilo u engleskoj.
Because of negitation with @ManUtd: @BSchweinsteiger will be missed in the Team-presentation of @FCBayern tomorrow
Jedini igrač za kojeg navijacu nakon prozivke dodaju Fussbalgott. sramota ako ga puste da ide, osim naravno ako nije njegova zelja izricita, jer ga peponja ne vidi u svojim planovima
mora da mu Ana daje u dupeanelbavarac je napisao/la:više je bio okupiran drugim stvarima nego svojom igrom.

Ja ne bih tugovao za bastianom toliko jer on je sad vise fokusiran na anu neg na fudbal a i pao je u formi bar 60%. Izglleda da se zasitio bayerna pa zeli nove izaazove.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave
- Omerbavarac
- Kontakt:
Costa se danas pojavio na treningu i zapoceo svoju misiju u Bayernu.
Schweiniju sretno ako se obistini ovo oko prelaska u Englesku, bice mu ispunjena i ta zelja a Bayernu ce osloboditi 10 miliona za novog igraca vjerujem i mladjeg.
Schweiniju sretno ako se obistini ovo oko prelaska u Englesku, bice mu ispunjena i ta zelja a Bayernu ce osloboditi 10 miliona za novog igraca vjerujem i mladjeg.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma hajde..treba biti strpljiv jos jednu sezonu..i onda odlaze i Pep a i X.Alonso...a Bastianu neka je sa srecom, ocito da je i kod njega prevladala zelja za novim izazovom a ovo mu je bila posljednja prilika da zaigra za jos jedan veliki klub...bilo bi dobro da je na ovaj nacin kaparisan Di Maria...thulkazal je napisao/la:Doveli matorog Xabi Alonsa da bi se zadovoljili fetiši katalonskog uhljupa a prodali igrača koji vremenski može dati mnogo više i koji je drugi kapiten u klubu![]()
![]()
- gerdmuller
- Kontakt:
Ovo je win-win situacija za oba kluba.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- BavaracZenica
- Kontakt:
Meni je pomalo i zao mislim ako ode, na stranu sve on jeste igrac Bayerna, i mnogo je dao Bayernu, nekako dugo ga pratimo tu cini mi se od 2002 godine , bas ide uz Bayern da je Svajni tu 
No ako je to tacno, to je njegova zelja vjerovatno, on ce uvijek ostat legenda Bayerna, a i nakon igracke karijere siguran sam da ce biti vezan za Bayern, mislim ne moze on bez Bayerna kako god . ..
Sretno mu ak ode, da napravi dobar nastavak karijere, i nadam se da ce davati maximum..

No ako je to tacno, to je njegova zelja vjerovatno, on ce uvijek ostat legenda Bayerna, a i nakon igracke karijere siguran sam da ce biti vezan za Bayern, mislim ne moze on bez Bayerna kako god . ..
Sretno mu ak ode, da napravi dobar nastavak karijere, i nadam se da ce davati maximum..
FC Bayern !!!!!
Ako želi novi izazov mada ne znam kakav može imati izazov u raspalom Utd-u al' eto onda neka mu je sa srećom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Puno. To je 99% gotovo.majestic24 je napisao/la:koliko se moze vjervoati bildu kad su u pitanju njemacki igraci???
Ocekivao sam ovaj transfer ali ono sto nisam ocekivao je ovaj novac sto smo dobili za njeg. Sad dodati jos 30 i kusur m€ i kupiti od njih Di Maria-u. Valjda ce nam izaci u susret.

Svima će nam biti žao, on je ikona kluba, legenda.
Ali šta sad, vjerovatno mu se ne sviđa ni ponuđena minutaža a traži i novi izazov!
Sa srećom ako je istina, da se prilagodi i bude dobar kao kod nas. 20 milki u džep i dovest bruynea
Vakat je podmlađivat ekipu
)
Ali šta sad, vjerovatno mu se ne sviđa ni ponuđena minutaža a traži i novi izazov!
Sa srećom ako je istina, da se prilagodi i bude dobar kao kod nas. 20 milki u džep i dovest bruynea

Vakat je podmlađivat ekipu

Razumijem Švajnija, teško je naći motiv nakon svega što je odradio i napravio u Bayernu. Kao što neko reče win-win(-win) situacija za sve strane. Vrijeme je da i mi radimo na toj tranziciji, pomlađivanju; vjerujem da i Alonso ide nakon ove sezone. Ubrzo će i Dante a i da će se za godinu, dviej znati i statusi Riberija i Robbena.
Ako kupimo De Bryunea biće opet spika kako slabimo ligu, pa kad je već tako onda dovesti i Reusa. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Neka priča ko šta hoće, svako slabi dr klub kada kupuje iz istog, a i jača jer dobiju novac. win-win 
Ako iko slabi dr klubove evrope onda su to Englezi i Španjolci oni nenormalno kupuju..
Mi smo dosta blaži što se toga tiče! I to je tako, ne može drugačije heh

Ako iko slabi dr klubove evrope onda su to Englezi i Španjolci oni nenormalno kupuju..
Mi smo dosta blaži što se toga tiče! I to je tako, ne može drugačije heh
- schweinsteiger
- Kontakt:
Kad bi presao u Arsenal,City,PSG,neki americki klub,mozda bih nekako i prevario,ali u jbno jedinstvo?
Za mene,tim potezom ce se posrati na sve sto je uradio u Bayernu,ama bas sve.
#miasanmia
Zašto bi se posrao? Zidan je ostao legenda Juventusa, Pirlo legenda Milana, Ronaldo UTD-a... zašto ne bi i Švajni? Mislim meni je već legenda pa makar prešao u Dortmund ili ko je već rival.schweinsteiger je napisao/la:Kad bi presao u Arsenal,City,PSG,neki americki klub,mozda bih nekako i prevario,ali u jbno jedinstvo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.